Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    12. Listopad 2017. 13:25

mono1111

I meni je pregled 23.10.punooo nas ima tad pregled !!!
    Veja,
    Ma super da je uspjelo iz prveeeee !!!!!
    Ja imam jos 4 embrija, u.paru, znaci 2 para…ali nije mi sad to ni bitno ! Glavno da ova T protekne uredno, koliko toliko do kraja.
    Da, meni je jako tanki endometrij bio, dan prije transfera je dosao do 7,4 mm….ali eto, implantiralo se !

Ma da, bitno da je uspilo i da se posvetis ovoj t, poslije ces razmisljat o ostalim 😀 Meni je pregled 27.10. Imam osjecaj kao vjecnost da ce trajat do tad! 

ikyri
    12. Listopad 2017. 13:35

Ma ja imam profesionalnu deformaciju da pamtim puno puno sitnica o osobama. Ali ime nemogu zapamtit nikako. 

• KungfuMaca
    12. Listopad 2017. 13:51

mono1111

KungFu i Nina,
    Super za preglede ! Super za curku Nina !
    KungFu, kad imas slijedeci pregled??
    Ikyri,
    Da li to znaci da se mi ne bi smjeli ni druziti s djecom tj.biti u bilo kakvom kontaktu sa frisko cjepljenom djecom od godinu dana??
    Veja,
    Hvala !:)) Znaci 25.07.je transfer bio?? U kojoj bolnici?? I ja tebi zelim svu srecu ! Koji postupak ti jr bio ovaj??
    Elvira,
    Pa.u biti su mi rekli da je curica, ali nije dokt.bila sigurna…ja sam mislila da je decko, sad vise uopce ne znam, hahahaha
    Mozda saznam na iducem, za 11 dana, odbrojavam…znate kako je meni to tesko !!!!!

Sljedeći pregled, kod mog ginekologa, mi je 27.10. Za  sad sam uvijek bila naručena cca svakih 2 tjedna, ali kako stvari idu na bolje, vjerojatno će me početi rjeđe naručivati. O privatnom pregledu nisam razmišljala, vjerojatno ni neću ići, osim ako zaključim da sljedeći pregled neće biti dovoljno detaljan. Ne znam, možda sam previše gledala tih američkih youtube filmića gdje je uzv vrlo detaljan, pa vječito očekujem tako nešto. :)

Veja, dobro došla, eto, nas dvije zajedno odbrojavamo do 27.10 (ako sam dobro zapamtila, pamćenje mi nije baš neko, a u trudnoći jedva nešto zapamtim, a što i zapamtim, pobrkam :))

• ita87
    12. Listopad 2017. 13:53

Jel farbate kosu? Sijede mi se pojavile na veliko 😀😀😀

mono1111
    12. Listopad 2017. 14:11

Elvira,
    Ni meni mozak bas ne radi...stalno sve zaboravljam !
    Veja,
    Meni je koma to cekanje ! Sad ce najvise proci, 3 tjedna !!
    Ita,
    Ja sam odlucila ne farbati se uopce u T...mislim da mozes nakon 12 tt, ali ja sam se ofarbala prije postupka, jos mi je kosa posvjetlila i sad mi je to ok i nema potrebe farbanje kod mene....ja isto imam par sijedih dlaka, ali mi se ne vide, negdje su skrivene, hehe

Veja
    12. Listopad 2017. 14:14

Kungfumaca, zajedno cekamo, a i tu su nam negdi termini u 10 dana 😀
    Mono, primjetila sam da ti je cekanje slaba tocka 😉

Sto se tice farbanja, ja s tim nemam problema, nisam se nikad farbala, jos sam prirodna bar dok sijede ne pocnu na veliko 🙈

• Elviramagistic
    12. Listopad 2017. 14:18

Ja bojim kosu..do sada od kad sam saznala da sam trudna sam se dva puta ofarbala..ali uskoro cu morati i 3-eci put..malo sam produzila vrijeme izmedu bojenja i vise gledam koji su sastojci u boji pa izaberem bolju..

• Elviramagistic
    12. Listopad 2017. 14:19

Jedino blajhanje nebi nikako preporucila..pramenove ako vam ne dotice tjeme je ok ali bas blajhanje korjena nikako kao ni minival

Honey
    12. Listopad 2017. 14:20

Meni pamćenje kako sam trudna 0 bodova  Pripisujem to zaokupljenosti sa trudnoćom i bebom.
    Ja se srećom još nemam potrebe farbati, ali imam drugo pitanje, i to dva! S čim mazati lice koje mi se sada UŽASNO masti?? Izbjegavam svoju kremu pa sad ne mažem s ničim ali mislim da to što ne mažem s ničim isto nije dobro t.pogoršava situaciju. Drugo pitanje, depilacija šećernom pastom intimne zone, slobodno mogu nastaviti?

ikyri
    12. Listopad 2017. 14:21

Elviramagistic

Jedino blajhanje nebi nikako preporucila..pramenove ako vam ne dotice tjeme je ok ali bas blajhanje korjena nikako kao ni minival

E pak blajhanje je bezopasno jer je to u biti većinom peroksid ili neka oksidirajuća svojstva koja nisu štetna. A farba je doslovni farba... kemikalija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.