Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    12. Listopad 2017. 18:04

Mate

Nina da li su ti dali neke antibiotike zbog slijepog crijeva? Ja sam prošlu srijedu bila na hitnoj i isto su rekli da sumnjaju na slijepo crijevo i od onda ja živim u strahu,prvi put čujem da se to može povuci,i sad samo čekam da se vrati

Koliko si trudna? 
    Pa bol u smislu slijepog crijeva je česta u trudnoći zbog napuhanosti crijeva... a na tom mjestu je prijelaz iz tankog u debelo crijevo pa često bol se može javit ali mogu bit čisto vjetrovi! Dok nema rektalno povišene temperature i upalnih parametara i dom je tako prolazno često nije slijepo crijevo.

ikyri
    12. Listopad 2017. 18:08

Nema antibiotika za to... ako se upali je za operaciju. Preventivno se ne daju antbiotici... to je crijevo u kojem je kakica ...nemaš sta tu ubijat antibiotikom ako je došlo do upale... Dobiješ antibiotik nakon operacije.

Mate
    12. Listopad 2017. 18:11

Trudna sam 18 tjedana i do sad je sve bilo super, al nakon ovog izleta na hitnu pušem i na hladno. Sad mi se i na najmanje probadanje diže kosa u zrak

ikyri
    12. Listopad 2017. 18:13

Ali bolovi u crijevima su česti u trudnoći... Čak ih zamjene za trudove ... Ja cijeli život imam bol u crijevima... ponekad nemogu udahnut koliko me zaboli... Malo masirat lagano lagano i kad prorade crijeva ako popusti... nije to ništa...

Mate
    12. Listopad 2017. 18:32

Hvala ti puno,nadam se da je to jer sam već luda

• Teich14
    12. Listopad 2017. 18:41

Curke ja sam danas opet prokrvarila..jedva cekam pregled sutra da se vidi sta je :/ 

👩🏻35.g. Pcos +IR
    👦🏻35.g.
    2017.g vanmaternicna t
    1.IUI-❌
    2.IUI- 👧🏻7/2020

12. Listopad 2017. 18:53

Teich14

Curke ja sam danas opet prokrvarila..jedva cekam pregled sutra da se vidi sta je :/

Pa zasto ne odes danas na hitnu? Ja nebi uz krv cekala predugo, radje bezveze otic nego da sutra bude kasno

Ninnach
    12. Listopad 2017. 18:55

Teich odmah na hitnu! Meni je doktorica rekla ako se desi tako nešto, odmah na hitnu. Sretno draga! 

• KungfuMaca
    12. Listopad 2017. 18:56

Teich, samo mirno, ja sam krvarila gotovo tri tjedna, ali evo, sad je sve u redu. Važno da krv nije svježa i da ne počne jako ići. 

Cure, očito niš od mojih nalaza danas, još nisu stigli...

A od jutrošnjeg pregleda na dalje je beba vrlo nemirna, bar se tako čini, stalno me nešto žiga u trbuhu. Par zadnjih dana sam se već pitala di su mi simptomi, al danas je sve nadoknađeno

• Teich14
    12. Listopad 2017. 18:58

Bila sam u uto kod ginekologice cim sam prokrvarila (ali nije bilo puno), pregledala me i rekla sve u redu da mirujem do petka..danas se opet pojavila krv ali je prestalo i pojavili su se smedi tragovi..nista me ne boli..nezz dal da pricekam sutra ujutro pregled kod nje il da idem na hitnu..

👩🏻35.g. Pcos +IR
    👦🏻35.g.
    2017.g vanmaternicna t
    1.IUI-❌
    2.IUI- 👧🏻7/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.