Kungfu super bitno da je sve u redu.
Nina1312 cestitke na curki..same curke tu :* sad ce kod ovih sta jos ne znaju biti sami decki da se izjednacimo 😁😁
Grazia javi se iza pregleda 😀
Već vidim Kak će za čas doći taj 3. mjesec i Kak ćemo sve tipkati iz rodilišta 😂 možda se i upoznamo tamo
Pozdrav cure,
evo da se i ja javim po prvi put 😀 inace pratim vas skoro od pocetka otvaranja teme, al nikako se nakanit pisat 🙈buduci da sam prvo pratila potpomognutu, pa sam presla na ovu temicu jer je hvala Bogu potpomognuta uspila iz prve 😀 pratila sam Monu s obzirom na sve nedace koju su je zadesile do tad, al ajde hvala Bogu pa sve sad ide super 👌 i da transfer nam je bio isti dan 😀 ostale cure vidim da svima trudnoca ide odlicno, napredujete, malo tko ima mucnine, evo i ja sam medju tim koje ih nisu imale. Mi smo danas 13+5 i za 2 tjedna nam je kontrola, jedva cekamo i nadamo se da cemo vidjeti spol 😀
Veja dobrodošla!
Elvira ...Ana, Ena i ja imamo dečke! Nemoj ti sad tu s curama se hvalit
Vejadobrodošla!
Elvira …Ana, Ena i ja imamo dečke! Nemoj ti sad tu s curama se hvalit
Veja dobro dosla..
Ikyri mene strah da vam se ne pridruzim..hahaha..samo si mislim sta ako izraste pimpi do sljedec pregleda 😂😂😂
U zadnjih dvije godine svi koje poznajem su dobili deckice i ja sam sokirana sta je tu toliko curica
I Mono mozda ima deckica kako su joj rekli na kombiniranom mi se cini 😉
I Mono mozda ima deckica kako su joj rekli na kombiniranom mi se cini 😉
Rekli su joj da ima curu ...ali ona misli da ima dečkića. A ja mislim da joj je onaj drugi embrio bio dečkić i da ona to zna nekako. A kad pogledaš svi su dobili što su željeli... Jako zanimljivo. Ali kažu da mame pogode preko 70%...što je u biti značajno.
Curke ja sam uzela kolica 3u1 Bebetto Murano i prezadovoljna sam. Samo sam vam htjela reci da ako uzimate nova pogledajte si u Sloveniji jer su jeftinija i dostave vam ih doslovno u stan. Stranica mali vragci :)
Ps jedva vas mogu pohvatat vise :) ja sam jucer cjepila svoju malu 14,5 mj i dobila mi temp pa smo bili po hitnoj i nismo bas prospavali noc tako da sam strgana, ali sva sreca danas je bolje..
Koje cijepivo je primila. Ono s 1 god nebi trebala ako si ti trudna.
Da to s godinu dana, priorix. Zasto ne bi trebala ako sam ja trudna?
Hvala cure 😀 Btw. Svi imate neki osjecaj sto je, samo ocito ja ne 🤔 mislim, iskreno sasvim mi je svejedno da li je deckic ili curica, samo znam da s nestrpljenjem iscekujem 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji