Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    12. Listopad 2017. 11:33

Kungfu super bitno da je sve u redu.
    Nina1312 cestitke na curki..same curke tu :* sad ce kod ovih sta jos ne znaju biti sami decki da se izjednacimo 😁😁
    Grazia javi se iza pregleda 😀

Palčica0306
    12. Listopad 2017. 11:36

Nina čestitam na curici...dobro došla nova ženica😘🤗

nina1312
    12. Listopad 2017. 11:51

Već vidim Kak će za čas doći taj 3. mjesec i Kak ćemo sve tipkati iz rodilišta 😂 možda se i upoznamo tamo

Veja
    12. Listopad 2017. 11:51

Pozdrav cure,
    evo da se i ja javim po prvi put 😀 inace pratim vas skoro od pocetka otvaranja teme, al nikako se nakanit pisat 🙈buduci da sam prvo pratila potpomognutu, pa sam presla na ovu temicu jer je hvala Bogu potpomognuta uspila iz prve 😀  pratila sam Monu s obzirom na sve nedace koju su je zadesile do tad, al ajde hvala Bogu pa sve sad ide super 👌 i da transfer nam je bio isti dan 😀 ostale cure vidim da svima trudnoca ide odlicno, napredujete, malo tko ima mucnine, evo i ja sam medju tim koje ih nisu imale. Mi smo danas 13+5 i za 2 tjedna nam je kontrola, jedva cekamo i nadamo se da cemo vidjeti spol 😀

ikyri
    12. Listopad 2017. 12:04

Veja dobrodošla!
    Elvira ...Ana, Ena i ja imamo dečke! Nemoj ti sad tu s curama se hvalit 

• Elviramagistic
    12. Listopad 2017. 12:09

ikyri

Vejadobrodošla!
    Elvira …Ana, Ena i ja imamo dečke! Nemoj ti sad tu s curama se hvalit

Veja dobro dosla..
    Ikyri mene strah da vam se ne pridruzim..hahaha..samo si mislim sta ako izraste pimpi do sljedec pregleda 😂😂😂
    U zadnjih dvije godine svi koje poznajem su dobili deckice i ja sam sokirana sta je tu toliko curica

• Elviramagistic
    12. Listopad 2017. 12:10

I Mono mozda ima deckica kako su joj rekli na kombiniranom mi se cini 😉

ikyri
    12. Listopad 2017. 12:13

Elviramagistic

I Mono mozda ima deckica kako su joj rekli na kombiniranom mi se cini 😉

Rekli su joj da ima curu ...ali ona misli da ima dečkića.  A ja mislim da joj je onaj drugi embrio bio dečkić i da ona to zna nekako. A kad pogledaš svi su dobili što su željeli... Jako zanimljivo. Ali kažu da mame pogode preko 70%...što je u biti značajno. 

• Ivancica09
    12. Listopad 2017. 12:35

ikyri

Ivancica09

Curke ja sam uzela kolica 3u1 Bebetto Murano i prezadovoljna sam. Samo sam vam htjela reci da ako uzimate nova pogledajte si u Sloveniji jer su jeftinija i dostave vam ih doslovno u stan. Stranica mali vragci :)
    Ps jedva vas mogu pohvatat vise :) ja sam jucer cjepila svoju malu 14,5 mj i dobila mi temp pa smo bili po hitnoj i nismo bas prospavali noc tako da sam strgana, ali sva sreca danas je bolje..

Koje cijepivo je primila. Ono s 1 god nebi trebala ako si ti trudna.

Da to s godinu dana, priorix. Zasto ne bi trebala ako sam ja trudna?

Veja
    12. Listopad 2017. 12:36

Hvala cure 😀 Btw. Svi imate neki osjecaj sto je, samo ocito ja ne 🤔 mislim, iskreno sasvim mi je svejedno  da li je deckic ili curica, samo znam da s nestrpljenjem iscekujem 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.