Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama mia
    12. Listopad 2017. 13:05

Ja ću sad za koji dan u 15 tt. Idući tjedan sam na pregledu i nadam se da ću saznati spol. Iako svi

Veja
    12. Listopad 2017. 13:06

mono1111

Veja

mono1111

KungFu i Nina,
    Super za preglede ! Super za curku Nina !
    KungFu, kad imas slijedeci pregled??
    Ikyri,
    Da li to znaci da se mi ne bi smjeli ni druziti s djecom tj.biti u bilo kakvom kontaktu sa frisko cjepljenom djecom od godinu dana??
    Veja,
    Hvala !:)) Znaci 25.07.je transfer bio?? U kojoj bolnici?? I ja tebi zelim svu srecu ! Koji postupak ti jr bio ovaj??
    Elvira,
    Pa.u biti su mi rekli da je curica, ali nije dokt.bila sigurna…ja sam mislila da je decko, sad vise uopce ne znam, hahahaha
    Mozda saznam na iducem, za 11 dana, odbrojavam…znate kako je meni to tesko !!!!!
    Mono, je 25.7. 😀 ja sam u privatnoj poliklinici u split isla i bio je to prvi i uspjesni postupak 😀 bilo ih je dvoje, al je se jedan prestao razvijat.

Aha,.isto su ti dva embrija vratili??
    Meni se samo jedan valjda i primio, makar je beta bila jako visoka, ali samo je jedan bio vidljiv na uzv.
    Imas li smrzlica?

Meni se oba primila i na  drugom pregledu kad sam isla vidit kuca li srce, drugom se nije vidilo. Meni su vracene blastociste, imala sam ih jos 3  al nisu uspile doc do blastociste, tako da smrzlica nemam, al sam sretna sto je uspilo iz prve, nisam se uopce nadala. Imas li ti sta smrzlica, to nisam povatala, znam da su tebi cekali da se endometrij podeblja.

ikyri
    12. Listopad 2017. 13:10

Ivancica09

Ikyri plasis me :)
    Da jos radim do 01.11. pa bi trebala na komplikacije. Pricala sam sa sestrom kod svoje soc ginekologice i rekla je da ce mi dat bolovanje da nema problema.. tako da jos malo.
    A iduci pregled mi je 23.10. tad cemo briseve radit..
    Al ne moram pazit na sex s muzem jer mi je ginek zabranila sex zbog prije hematoma i sad niske posteljice :)

A nazovi pedijatricu najbolje i pitaj za cijepivo i trudnoću. Moja nije dala cijepivo curki ali sam bila malo trudna. Rekla je da bi bilo najbolje je cijepit čak mj.dana prije termina jer ne utječe na kasniju trudnoću a pak nemoram se brinut za bebu kad se rodi... Frendica je curku od godimu dana i sina od 3god cijepila zajedno jer isto je pedijatrica rekla da bolje ne. 

Honey
    12. Listopad 2017. 13:10

Nina čestitke na curi i držim fige da crijevo više ne zajebava! KungFu super da je lijepo sve prošlo. Veja dobro došla!!! U ostale teme se ne miješam jer neam pojma al čitam i učim!

• Ivancica09
    12. Listopad 2017. 13:13

A sad sta je tu je.. makar sad citam recimo stav Dr Richtera o tome je da to nema nikakve veze tako da sve ovisi cini mi se o osobnom stavu ljecnika.

• ita87
    12. Listopad 2017. 13:14

Meni je isto pregled 23.10. 
    Bit cu 16 tt
    Nadam se da ce mi reci kojeg je spola 😀

• Ivancica09
    12. Listopad 2017. 13:14

Sorry curke malo je ovo mozda druga tema, ali eto sve vas ceka to cjepljenje kad bebe porastu pa da znate neke stvari ;)

mono1111
    12. Listopad 2017. 13:19

I meni je pregled 23.10.punooo nas ima tad pregled !!!
    Veja,
    Ma super da je uspjelo iz prveeeee !!!!! 
    Ja imam jos 4 embrija, u.paru, znaci 2 para...ali nije mi sad to ni bitno ! Glavno da ova T protekne uredno, koliko toliko do kraja.
    Da, meni je jako tanki endometrij bio, dan prije transfera je dosao do 7,4 mm....ali eto, implantiralo se !

ikyri
    12. Listopad 2017. 13:23

Ivancica09

Sorry curke malo je ovo mozda druga tema, ali eto sve vas ceka to cjepljenje kad bebe porastu pa da znate neke stvari ;)

Ma nece bit nista! Ja sam samo bila sretna što se nemora cijepit još. A odgađaju puno to cijepivo jer je najgore. 

• Elviramagistic
    12. Listopad 2017. 13:25

Ja tek 25.10...cekam,cekam i nikako da docekam..jer ipak je to pregled kod mojeg ginica di imam ja svoj ekrqn i sve sama gledama sad kada sam bila u Petrovoj samo sam slicicu dobila..zadnje sam bila na pregledu kod svog ginica sa 13+4 a sad cu biti 19+4..jedva cekam da vidim malu mrvicu a i onda ce mi za par dana vec biti polovica trudnoce..ne mogu vjerovati da cu vec biti na polovici..
    Ikyri ja ocito patim od nekog poremecaja haha..nikako da zapamtim sve..ne znam zasto sam bila uvjerena da su Mono rekli da je decko..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.