Bas mi je zao teta :(
Cure sve ste jako hrabre i svaka vam cast na svemu..
mono drzi se, bit ce sve ok. pokusaj biti pozitivna. od srca ti zelim da bude sve super..
teta zao mi je zbog tvoje bebice. nemam rijeci utjehe jer ih ne mogu naci ni za sebe, ali trudim se biti pozitivna 😘
druge cure, ja sam se sama uvjerila da je svaka trudnoca posebna i individualna. iza sebe sad imam jednu super skolsku trudnocu i jednu propalu. memojte se previse brinuti i nervirati od pregleda do pregleda. budite pozitivne i uzivajte u trudnoci.. svu srecu svijeta vam zelim od prve do zadnje 😘
U mojoj prvoj trudnoci koju ja nisam planirala ali je mužu dojadilo moje ...pokusat ćemo za 2mj...i tako stalno pa je u jedinom odnosu taj mj. obavio svoje iako sam ja rekla da to ne radi. Bio je na poslovnom putu i dosao je doma samo za jedan vikend. Ja sam bila skoro pa sigurna da ništa od toga...jedan odnos u cijelom mj. koje su šanse. Meni je m kasnila 2 dana bio mi je rođendan pila sam dva dana a dok pijem pušim puno...tako da sam bila pijana dva dana i popušila oko 4 kutije cigareta (sad ne pušim). Peti dan kašnjenja m sam napravila test, otisla na UTZ sa 6+2 i sve je bilo uredno. I eto sad imam zdravu curku koja mi i dalje neda spavat. Ovo pišem čisto da vidite da postoji i ona druga strana u kojoj se ne vadi beta i ne računaju se plodni dani i ne rade se pregledi svakih 10 dana i sve ispadne super bez obzira na sve. Samo pozitivno cure
Pa ja sam ok, relativno, prestalo mi.je ono krvarenje kao...tj.ne znam...dns ga nema...povremeno neke tockice ! Ne znam !
Ikyri, naravno da ispadne sve dobro i.u takvim slucajevima...ali eto, ja nisam takve srece..moja prva T je isto bila neplanirana, tad nisam ni vadila betu, folnu sam pocela piti tek u 6 tt kad sam i saznala i opet je bio spontani...onda druga T je sve bilo dovedeno u kontrolirane uvjete, i opet je bio spontani, treci put sam cak lezala od 5 tt u Petrovoj tjedan dana, od poz.bete heparin i opet spontani....ocito nemam srece !
Pa koliko ljudi uopce ne pazi na nista...i sve bude ok.
Evo primjer jedan ! Tj.dva ! Imam poznanicu koja je saznala da je T tek sa 5,5 mjeseci T !! Tad kad joj je trbuh poceo ubrzano rasti....i jos spol saznala na prvom uzv ! Kakvo odmaranje, kakva folna?? Vjezbala je, radila, isla na faks...i rodila zdravo dijete !
A sad neki dan, kad sam na hitnu isla, dosla cura, trudna 3,5 mjeseca, trbuh ne da se vidi, nego se vidi iz aviona vec...ona saznala da.je T prije 3 danaa, ahhaha...bas je ona pazila...na ista, mozes misliti ! I evo je vec u drugom trimestru !
Mislim da se razumijemo, super stvarno, ja bi prva htjela da se tako meni nesto dogodi i da bez razmisljanja prodjem taj prvi trimestar !
A isto tako, napokon mi.je to u glavu doslo, da valjda ako je embrij zdrav, sve ce biti ok ! Stvarmo je moguce da su sve to krom.greske i da je to prirodna selekcija...makar, sam bas htjela da je trombofilija kod mene u pitanju !!! I dalje se nadam da jeee, bar onaj drugi put !
Mono meni je apsolutno jasno da kod žena koje imaju i jedan jedini spontani javlja se strah i panika ...a tek kad se to ponovi više puta tada sve skupa prelazi u čisto ludilo emocija...od luđačke želje do strašnog straha. Ali za sve one cure koje čitaju da se čuje da postoji i ta druga...bezbrižnija strana priče. Mono ti primas sad fragmin svaki dan? Si pitala kako to utječe na krvarenje u ranoj trudnoći...moguće da zbog kombinacije lijekova koje uzimas skoro da moraš malo krvarit.
Mono meni je apsolutno jasno da kod žena koje imaju i jedan jedini spontani javlja se strah i panika …a tek kad se to ponovi više puta tada sve skupa prelazi u čisto ludilo emocija…od luđačke želje do strašnog straha. Ali za sve one cure koje čitaju da se čuje da postoji i ta druga…bezbrižnija strana priče. Mono ti primas sad fragmin svaki dan? Si pitala kako to utječe na krvarenje u ranoj trudnoći…moguće da zbog kombinacije lijekova koje uzimas skoro da moraš malo krvarit.
Primam Clexane 0,4 i Andol 100.
Pa nisam pitala, ali mislim da ne bi to utjecalo...ne znam. Puno cura se pika heparinom pa ne krvare..ne znam...nisam primjetila da mi.je nesto razrijedjenija krv...mislim znala mi.je curiti krv iz nosa ali vec dugo nije...nemam pojma !
Ma pitam jer ako vec utrici uzrokuju krvarenje kod tebe bi bilo malo produženo...jer andol i clexane sprecavaju zgrusavanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji