Svaka cast mono..ja znam da bi izludila da sam na tvojem mjestu jer mene cim strcne nesto odmah sam u panici..tako da skidam kapu na hrabrosti..mene zanima dali koja od vas zna kad prode taj kriticni period za pobacaje? Mislim znam da se stalno boze desiti ali cisto da si olaksam malo i odahnem
Nakon potvrđenih otkucaja navodno statistika spontanog je 10% a nakon 12 tj. pada na 1%... ima neka stranica americka pokusat cu je nac...upises godine, visinu, težinu, broj spontanih itd..i izracuna ti % za svaki tj.
Dakle 70% trudnoca zavrsi spontanim, nakon potvrđenih otkucaja smo 10% a nakon 12tj. 1% i sa svakim tj. pada mogucnost, onda krene frka sa prijevremenim porodom pa nakon toga s komplikacijama i smrtnosti na porodu i tako frka do trenutka kad dobiješ bebu u ruke. A kad dobiješ bebu u ruke kreće prava frka koja traje do kraja života..ali o tome ćemo na proljeće :) :)
Bolje da ja ne racunam koliki je meni postotak !
Meni je uvijek srce kucalo....o bozeeee ! Nisam znala da je samo 10 % nakon srcanih otkucaja !
Da li netko od vas koristi samo bijeli toaletni papir i bijele gaćice da se točno vidi boja iscjetka i slične stvari?
Ja bila na pregledu sve 5...nevjerovatno kako to malo cudo brzo raste i vec se pokrece...i vama svima zelim sve naj naj...
Ikyri ja se ne zamaram puno tim iscjetkom nekad je jaci nekad slabiji nekad bjel nekad zut ponekad zna i miris jak imat al svaku kontrolu kontrolisu i urin i bude sve ok ...
Da li netko od vas koristi samo bijeli toaletni papir i bijele gaćice da se točno vidi boja iscjetka i slične stvari?
Ja sam ta..haha..znam..nisan normalna..
Ja bi vec bila mirna da mi ginic nije na godisnjem a sad cekam do pon
Ikyri,
Jaaaaa ! Nema sanse da kupim obojeni, zuti ili jos gore narancasti !! Iskljucivo bijeli !!!
Sortiraj odgovore
Najstariji