Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    06. Listopad 2017. 20:26

Ja pojela danas oko 5jednu malu cokoladicu i vjerujte jos mi je muka i neka zgaravica mi od toga. Blazeno stanje. Cuker super za malo srceko i ja jedva cekam. Jos 17 dana. Nisam se mislila fotografisat. Ne znam...

• Student24
    06. Listopad 2017. 20:44

Cuker

Evo, javljam se… Sve je ok, srce kuca😊

Cestitam :)
    Kosa? Opada ko luda, al ionako je imam puno :D jedino sto se  masti puno brze. 
    Nego pitanje, da li je koja od vas letila avionom ili planira u trudnoci? Ja sam prije dva tj prvi puta i sad planiram slj tj opet. Letim unutar Europe. I dozivljavam od dijela ljudi osude i pogredne komentare da se ne pazim, da zasto radim... A ja se tako dobro osijecam na poslu. 

06. Listopad 2017. 21:00

Student24

Cuker

Evo, javljam se… Sve je ok, srce kuca😊

Cestitam :)
    Kosa? Opada ko luda, al ionako je imam puno :D jedino sto se masti puno brze.
    Nego pitanje, da li je koja od vas letila avionom ili planira u trudnoci? Ja sam prije dva tj prvi puta i sad planiram slj tj opet. Letim unutar Europe. I dozivljavam od dijela ljudi osude i pogredne komentare da se ne pazim, da zasto radim… A ja se tako dobro osijecam na poslu.

Student, osobno nisam, nasa krsna kuma je u trudnoci avionom proputovala pola svijeta, cak je imala prekooceanski let za ameriku, konzultirala se svaki put s ginekologom i isla na pregled nekoliko dana prije leta za svaki slucaj. Receno joj je da dok je uredna trudnoca, nema problema, jedino da pred kraj malo stane na loptu. Doduse ona je putovala uglavnom poslovno, a radila je do 7 mj ako se ne varam, neke kompanije su pred kraj trazile da potpise izjavi da leti na vlastitu odgovornost.
    Ja sam putovala autom, jednom zagreb-dubrovnik, ljeto, tad sam par tjedana bila t vozili smo se uzasno dugo, i jos dva tri puta neke relacije od mozda 5h voznje, sve uredu bilo. 

ikyri
    06. Listopad 2017. 21:01

Možeš letit samo zadnji mj. dana nedaju zbog straha od poroda u avionu 😁 Ma nije se rodio taj koji je udovoljio. Moji su meni neki dan da tko će sve to ponovno prolazit... Mama mi je skuhala juhu 2x i to je to....Ali njima je teško jer cu ja rodit... Hahahahaha

mono1111
    06. Listopad 2017. 21:18

Cuker,
    Super za srceko !
    Meni je isto kosa grozna, to mi je svaki put u T bilo, lice mi je dosta suho, mozda od grijanja u stanu, ali generalno nisam dobila nikakve dodatne pristeve...
    Kad stalno pricate o bureku, e pa ja sam ga malo prije pojela, hahaha ! Nije mi se dalo nista raditi za veceru, i rekoh...idem u pekaru i kupila i pojela....

mono1111
    06. Listopad 2017. 21:22

E cure,
    Vi koje ste presle 12, 13 tt...da li ste jos vise umorne?? Jer ja jesam, u.pocetku nisam bila toliko, a sad...spavam popodne, neki put i po par h i onda me evo sad ulovi umor....
    Mislim kazu da bi sad trebale T imati vise energije i sve....ja se tako ne osjecam...doduse, potpuno suprotno !

amarenna
    06. Listopad 2017. 21:26

mono1111

E cure,
    Vi koje ste presle 12, 13 tt…da li ste jos vise umorne?? Jer ja jesam, u.pocetku nisam bila toliko, a sad…spavam popodne, neki put i po par h i onda me evo sad ulovi umor….
    Mislim kazu da bi sad trebale T imati vise energije i sve….ja se tako ne osjecam…doduse, potpuno suprotno !

Da, bas tako. I ja sam mislila bit ce bolje ali umor je jos uvijek prisutan obavezno moram odspavati kad stignem. Cestitam svim curama na pregledima da je sve ok. Ja sam se narucila privatno na ultrazvuk u ponedjeljak, a mozda saznam i spol :)

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Katuska99
    06. Listopad 2017. 21:48

Cestitam cuker :)

Imam pitanje, vjerojatko ikyri zna odgovor.. dali je stetno za bebu ako mi macka lezi na trbuhu? Znaci nemam jos trbuh, mozda mala mrvica se nazire, ali on voli kad gledam tv meni lec preko deke na trbuh. Zao mi ga je micat ali ako steti budem. Bas onak se stvori toplina neka po trbubu, prije mi je to pasalo pogotovo prek zime a sad moram provjerit :)

Katuska99
    06. Listopad 2017. 21:49

Sto se tice kila, ima oko 4 kile 

• Elviramagistic
    06. Listopad 2017. 21:49

Cuker cestitam :)))) mene danas trbuh svrbi od rastezanja..a mazem ga svaki dan..danas mi je to prvi puta..Mono znas kako vele da u drugom tromjesecju raste energija itd..meni jos nije..kako koji dan ali vecinu dana sam umorna i bezvoljna 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.