Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    06. Listopad 2017. 18:45

Ok, tnx. A valjda mi nece onda nis bit od rizota malo 

Honey
    06. Listopad 2017. 19:16

Kak je vama kosa? Ja svoju jucer ujutro oprala a evo sad mogu tepsiju namazat koliko je masna, ujutro je vec bila ko da sam pokisla... ima tu neke pomoci? Hoce se to smirit? I prije bi mi se zmastila samo t zona malo, a sad, sjajim se.

• Elviramagistic
    06. Listopad 2017. 19:17

I ja sam jela vrganje i sve 5..ja sam i popristavila i kosa mi je koma

Bjgirl
    06. Listopad 2017. 19:18

Honey

Kak je vama kosa? Ja svoju jucer ujutro oprala a evo sad mogu tepsiju namazat koliko je masna, ujutro je vec bila ko da sam pokisla… ima tu neke pomoci? Hoce se to smirit? I prije bi mi se zmastila samo t zona malo, a sad, sjajim se.

Meni se ojacala ... inace mi je stalno opadala ... sad je tako cvrsta i kvalitetna...

ikyri
    06. Listopad 2017. 19:25

Fotografirate li trbuh po tjednima trudnoce? Ja sam nešto krenula... Ali nije mi trbuh lijep kao u prvoj trudnoci.

little baby
    06. Listopad 2017. 19:31

Honey

Kak je vama kosa? Ja svoju jucer ujutro oprala a evo sad mogu tepsiju namazat koliko je masna, ujutro je vec bila ko da sam pokisla… ima tu neke pomoci? Hoce se to smirit? I prije bi mi se zmastila samo t zona malo, a sad, sjajim se.

Moja se isto sad jos vise masti,lice mi takoder masno. Sto se tice gljiva bas sam neki dan jela domacu krem juhu od vrganja i bas mi je tesko sjela nekako. A inace gljive obozavam mogla bi ih svaki dan jest na svakakve nacine,al sad u T dobro da ista pojedem od ovih mucnina i slabosti. Imam osjecaj koda sam pokupila neku gadnu zelucanu virozu kako mi zna biti... Svasta bi nesto jela a na kraju mi se sve to gadi. Danas mi je bas koma dan,ujutro nesto malo povracala i evo malo prije se ispovracala fuujj...Mislim da kad prestanu mucnine da cu sve nadoknadit s jelom i da ce se kile samo lijepit😂 U prvoj T sam izgubila 3 kg na pocetku jer sam dosta povracala i isto slabo jela a na kraju dobila 15 kg do kraja 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Palčica0306
    06. Listopad 2017. 19:35

Honey

Joj ženo ubijek sam imala suhu kosu,a sad operem i za par sati sam ko miš u ulju😂😂😂to je sve normalno kažu hormoni rade

Cuker
    06. Listopad 2017. 19:44

Evo, javljam se... Sve je ok, srce kuca😊

Ena @
    06. Listopad 2017. 20:08

Ja u mj dana dobila 2kg, vele da to u redu. Tj da je u redu cak do +11kg u cijeloj trudnoci.🤣 😉
    Kosa. Meni moja frizerka rekla da mi je jos gusca.. hahah a imala uzasno gustu.
    Trbuh. Fotkam ga mozda svaki drugi tj. I mogu reci da mi je zadnja dva dana bas posebno iskocil i to nekako na špic. Bas mi je smijesan. 🤣 bol je postala nekako drugacije, a skakljanje sve cesce..pogotovo kad lezim na lijevom boku.  Bole me noge ( nemogu dugo hodat, jos se i uspusem) boli me guza ( nemogu sjedit, to od danas🤔) a o ledima necu nit pocet pricat.  Ja nezz ko je taj koji je rekel kak js trudnoca "peedivno drugo stanje"?! To je takva laz.. pa kako?? Stalno smo u strahu.. i na najmanju bol mislimo najgore. Nezz dal je to samo moje misljenje takvo.. ja sam jako sretna da konacno u meni raste zivo bice, koje sam zeljela stvarno godinama -12god. Al brate mili ova agonija u meduvremenu do samog poroda ubija..  sorry curke na duzem postu.. i hormoni su krivi.. 🤣 a i moram negdje izbacit. 🤒 😘

url=https://lilypie.com]

Honey
    06. Listopad 2017. 20:20

Haha, Ena pa to sam i ja odmah rekla a tek sam na pocetku 😂 Znaci meni opadala uzas, sad se malo smirilo, nadam se da ce mi se okrenut na bolje. 
    Cuker tako mi je drago, i ja jedva cekam svoje malo srce cuti 😍 meni se gljive ni ne jedu, ja se sad natrpala incuna slanih, ima da budem zeeeednaaa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.