Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    06. Listopad 2017. 16:46

Danas je mislim svima katastrofa dan. Ja cu pucat po nekome koliko sam nervozna. Sad cu si skuhat caj i pod dekicu. Kolesterol? Stres! A tko ce znat sad ovaj organizam u trudnoci... 

ikyri
    06. Listopad 2017. 16:52

Ja sam bila u mass outletu...ništa nisam našla. Tažim tenisice i čizmice u koje cu uc i izac bez muke da su udobne... Znala sam u prošloj trudnoci ne izac van jer mi se nije dalo tenisice stavljat... a kod ginekologice ..stavljanje skidanje ...uf. Došla doma sjela se i nemogu se uspravit...sve mi se ukočilo... bol u obje noge pri hodanju... Ja se službeno raspadam!!!

little baby
    06. Listopad 2017. 17:01

Honey

Danas je mislim svima katastrofa dan. Ja cu pucat po nekome koliko sam nervozna. Sad cu si skuhat caj i pod dekicu. Kolesterol? Stres! A tko ce znat sad ovaj organizam u trudnoci…

Mislim nije jako povisen al malo je iznad granica. Prosli tjedan je bio dobar,tko ce ga znat da. Mozda i od stresa da nemam pojma. U ponedjeljak im nosim nalaze pa cu vidjet sta ce mi rec

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Honey
    06. Listopad 2017. 17:28

ikyri

Ja sam bila u mass outletu…ništa nisam našla. Tažim tenisice i čizmice u koje cu uc i izac bez muke da su udobne… Znala sam u prošloj trudnoci ne izac van jer mi se nije dalo tenisice stavljat… a kod ginekologice ..stavljanje skidanje …uf. Došla doma sjela se i nemogu se uspravit…sve mi se ukočilo… bol u obje noge pri hodanju… Ja se službeno raspadam!!!

Hahaha, ma ne raspadas se, malo si mozda previse hodala. Ja sebi u massu bas nikad nista nisam nasla, ali nikad. Ili ne odgovara broj, ili model ili neudobno, uvijek nesto. Cizmice najbolje na cif, a tenisice mi je muz vec rekao da mora nabavit na cicak jer mi ih on ne misli vezat, bas je brizan 😂

ikyri
    06. Listopad 2017. 17:29

Honey

ikyri

Ja sam bila u mass outletu…ništa nisam našla. Tažim tenisice i čizmice u koje cu uc i izac bez muke da su udobne… Znala sam u prošloj trudnoci ne izac van jer mi se nije dalo tenisice stavljat… a kod ginekologice ..stavljanje skidanje …uf. Došla doma sjela se i nemogu se uspravit…sve mi se ukočilo… bol u obje noge pri hodanju… Ja se službeno raspadam!!!

Hahaha, ma ne raspadas se, malo si mozda previse hodala. Ja sebi u massu bas nikad nista nisam nasla, ali nikad. Ili ne odgovara broj, ili model ili neudobno, uvijek nesto. Cizmice najbolje na cif, a tenisice mi je muz vec rekao da mora nabavit na cicak jer mi ih on ne misli vezat, bas je brizan 😂

Tooo tenisice na čičak! Yes!

nina1312
    06. Listopad 2017. 17:46

Cure Kajo stojite sa kilama? Ja sam nešto naglo počela dobivati na težini 😂🙈

ikyri
    06. Listopad 2017. 17:48

nina1312

Cure Kajo stojite sa kilama? Ja sam nešto naglo počela dobivati na težini 😂🙈

Ja sam bila na 0 dugo i sad 3kg u 4tj... 😣😣😣

Katuska99
    06. Listopad 2017. 18:34

Cure bas ste me nasmijale. 
    Ja nisam jos dobila ni kilu, cak sam i smrsavila kad moram bit na je....dijeti  radje bi ja sve papala 
    Ja sam danas bila u sumi, nasli smo vrganje i sad me strah dal ih opce smijem jest ili ne 
    Ovo drugo stanje je u punom smislu rijeci bas to...

ikyri
    06. Listopad 2017. 18:37

Katuska99

Cure bas ste me nasmijale.
    Ja nisam jos dobila ni kilu, cak sam i smrsavila kad moram bit na je….dijetiradje bi ja sve papala
    Ja sam danas bila u sumi, nasli smo vrganje i sad me strah dal ih opce smijem jest ili ne
    Ovo drugo stanje je u punom smislu rijeci bas to…

Kažu da proteini iz gljiva teško padnu trudnicama... Ja sam jela gljive, juhe od gljiva itd... Nikad mi nije bilo ništa. Mislim da su gljive proteiske vecinom...

ikyri
    06. Listopad 2017. 18:38

Kad sam bila na ludim proteinskim dijetama s 0 šećera gljive su smjele jest.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.