Danas je mislim svima katastrofa dan. Ja cu pucat po nekome koliko sam nervozna. Sad cu si skuhat caj i pod dekicu. Kolesterol? Stres! A tko ce znat sad ovaj organizam u trudnoci...
Ja sam bila u mass outletu...ništa nisam našla. Tažim tenisice i čizmice u koje cu uc i izac bez muke da su udobne... Znala sam u prošloj trudnoci ne izac van jer mi se nije dalo tenisice stavljat... a kod ginekologice ..stavljanje skidanje ...uf. Došla doma sjela se i nemogu se uspravit...sve mi se ukočilo... bol u obje noge pri hodanju... Ja se službeno raspadam!!!
Danas je mislim svima katastrofa dan. Ja cu pucat po nekome koliko sam nervozna. Sad cu si skuhat caj i pod dekicu. Kolesterol? Stres! A tko ce znat sad ovaj organizam u trudnoci…
Mislim nije jako povisen al malo je iznad granica. Prosli tjedan je bio dobar,tko ce ga znat da. Mozda i od stresa da nemam pojma. U ponedjeljak im nosim nalaze pa cu vidjet sta ce mi rec
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ja sam bila u mass outletu…ništa nisam našla. Tažim tenisice i čizmice u koje cu uc i izac bez muke da su udobne… Znala sam u prošloj trudnoci ne izac van jer mi se nije dalo tenisice stavljat… a kod ginekologice ..stavljanje skidanje …uf. Došla doma sjela se i nemogu se uspravit…sve mi se ukočilo… bol u obje noge pri hodanju… Ja se službeno raspadam!!!
Hahaha, ma ne raspadas se, malo si mozda previse hodala. Ja sebi u massu bas nikad nista nisam nasla, ali nikad. Ili ne odgovara broj, ili model ili neudobno, uvijek nesto. Cizmice najbolje na cif, a tenisice mi je muz vec rekao da mora nabavit na cicak jer mi ih on ne misli vezat, bas je brizan 😂
Ja sam bila u mass outletu…ništa nisam našla. Tažim tenisice i čizmice u koje cu uc i izac bez muke da su udobne… Znala sam u prošloj trudnoci ne izac van jer mi se nije dalo tenisice stavljat… a kod ginekologice ..stavljanje skidanje …uf. Došla doma sjela se i nemogu se uspravit…sve mi se ukočilo… bol u obje noge pri hodanju… Ja se službeno raspadam!!!
Hahaha, ma ne raspadas se, malo si mozda previse hodala. Ja sebi u massu bas nikad nista nisam nasla, ali nikad. Ili ne odgovara broj, ili model ili neudobno, uvijek nesto. Cizmice najbolje na cif, a tenisice mi je muz vec rekao da mora nabavit na cicak jer mi ih on ne misli vezat, bas je brizan 😂
Tooo tenisice na čičak! Yes!
Cure Kajo stojite sa kilama? Ja sam nešto naglo počela dobivati na težini 😂🙈
Cure Kajo stojite sa kilama? Ja sam nešto naglo počela dobivati na težini 😂🙈
Ja sam bila na 0 dugo i sad 3kg u 4tj... 😣😣😣
Cure bas ste me nasmijale.
Ja nisam jos dobila ni kilu, cak sam i smrsavila kad moram bit na je....dijeti radje bi ja sve papala
Ja sam danas bila u sumi, nasli smo vrganje i sad me strah dal ih opce smijem jest ili ne
Ovo drugo stanje je u punom smislu rijeci bas to...
Cure bas ste me nasmijale.
Ja nisam jos dobila ni kilu, cak sam i smrsavila kad moram bit na je….dijetiradje bi ja sve papala
Ja sam danas bila u sumi, nasli smo vrganje i sad me strah dal ih opce smijem jest ili ne
Ovo drugo stanje je u punom smislu rijeci bas to…
Kažu da proteini iz gljiva teško padnu trudnicama... Ja sam jela gljive, juhe od gljiva itd... Nikad mi nije bilo ništa. Mislim da su gljive proteiske vecinom...
Kad sam bila na ludim proteinskim dijetama s 0 šećera gljive su smjele jest....
Sortiraj odgovore
Najstariji