Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    06. Listopad 2017. 13:57

Smiješ ga... preporučuje se.

Ninnach
    06. Listopad 2017. 14:00

ikyri

Smiješ ga… preporučuje se.

Uh, hvala, ajde super. 

Honey
    06. Listopad 2017. 14:09

Eto drago mi je da sam vas malo nasmijala, i vi ste mene oraspoložile, a i natrpala sam se sad svega i kesten pirea i rolade, pa je dobro  Dobar je čaj, ali ništa nije dobro previše, ja nebi više od 3 šalice dnevno. Nina, počni i ti magnezij piti, on će te malo i opustiti i lakše će ići i kroz noć i kroz dan + dobar je za daljnji rast maternice. Ja sam uzela citrat jer mu je najbolja iskoristivost, skuplji je ali me manje i grči buša i bolje se osjećam.

Ninnach
    06. Listopad 2017. 14:54

Honey

Eto drago mi je da sam vas malo nasmijala, i vi ste mene oraspoložile, a i natrpala sam se sad svega i kesten pirea i rolade, pa je dobro Dobar je čaj, ali ništa nije dobro previše, ja nebi više od 3 šalice dnevno. Nina, počni i ti magnezij piti, on će te malo i opustiti i lakše će ići i kroz noć i kroz dan + dobar je za daljnji rast maternice. Ja sam uzela citrat jer mu je najbolja iskoristivost, skuplji je ali me manje i grči buša i bolje se osjećam.

Evo baš je mm kupio i magnezij ali onaj što se iz vrećice usipa u usta, magnezij direkt 375 plus, ima i b vitamina u sebi

mono1111
    06. Listopad 2017. 15:01

Littleone,
    Pa to je ok ! Meni je dns doslo PV i iznosi 1,21, bas cu poslati te nalaze na mail hematologu, koji su mi stigli do sad...INR nije jos...ali cini mi se.ok !
    Meni je GUK onak 3.8😱😱😱😱
    Ne kuzim stvarno kako i zasto??? Pa neki dan mi je bio 4.8.
    Cure,
    Super da je sve dobro na pregledima proslo !!!!

• Student24
    06. Listopad 2017. 15:04

Meni je guk 4.0. :D 
    Trudnicki secer je na listi mojih strahova :)

ikyri
    06. Listopad 2017. 15:04

Pada Guk brže u trudnoci. Treba ipak pazit na redovite obroke...nije ni nizak Guk dobar.  Srušit ćeš se negdje.

mono1111
    06. Listopad 2017. 15:52

ikyri

Pada Guk brže u trudnoci. Treba ipak pazit na redovite obroke…nije ni nizak Guk dobar. Srušit ćeš se negdje.

Pa nijr ni cudo da je guk nizak bio kad sam cekala satima tamo na Rebru, i bila gladna za poluditi, a da ne pricam da sam jos do Rebra putovala sigurno 45 min...

ikyri
    06. Listopad 2017. 16:26

Vrijeme mi uvijek uspori prije pregleda. Nikako da taj utorak dođe! 

little baby
    06. Listopad 2017. 16:38

mono1111

Littleone,
    Pa to je ok ! Meni je dns doslo PV i iznosi 1,21, bas cu poslati te nalaze na mail hematologu, koji su mi stigli do sad…INR nije jos…ali cini mi se.ok !
    Meni je GUK onak 3.8😱😱😱😱
    Ne kuzim stvarno kako i zasto??? Pa neki dan mi je bio 4.8.
    Cure,
    Super da je sve dobro na pregledima proslo !!!!

Oke onda,sad mi je lakse. Hvala ti Mono! A meni kolesterol povisen,ne mogu vjerovat😱 nit jedem masno pogotovo sad od kako sam trudna,skoro nista ne jedem kako treba radi mucnina. 
    Ne znam kako je vama danas al meni je danas koma,od glavobolje cijeli dan do mucnina. Bas neki tezak dan😫

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.