Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    06. Listopad 2017. 11:21

KungfuMaca

mono1111

KungfuMaca

Cure, gin me poslao vadit krv u Zavod za transfuzijsku medicinu, rekao je da odem nakon 12. tt. Jel se za to narucuje ili se samo pojavim? Za kombinirani su me u Vinogradskoj narucili na UZV 12.10, ali s endokrinologije (vadjenje krvi) nisam dobila odg.. Zaboravih koja je od vas isla na kombinirani u Vinogradsku…

To je rh faktor i test senzibilizacije, svaki dan do 11 h dodjes i vadis krv, za 3 dana mislim gotovi nalazi.
    Ako vadis na endokrinologiji u Vg ne narucuje se, ali isti dan vadis krv kad ides i na uzv…znaci 12.10.ides na oboje.
    Zasto idete u Vg kad tamo morate platiti kombinirani?? U Petrovoj se ne placa !

Hvala Mono! Gin mi je preporucio da odem na pregled tamo gdje mislim roditi, pa sam odabrala Vinogradsku. Za njih sam do sada cula sve dobro. Jeste se vi odlucile gdje cete obavljati porod?

Sve pohvale za Vinogradaku. Ja imam samo rijeci hvale za njih. Prvo sam rodila tamo i sad ovu trudnocu vodim kod njih i naravno tamo cu ic rodit

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• KungfuMaca
    06. Listopad 2017. 11:36

little baby

KungfuMaca

mono1111

KungfuMaca

Cure, gin me poslao vadit krv u Zavod za transfuzijsku medicinu, rekao je da odem nakon 12. tt. Jel se za to narucuje ili se samo pojavim? Za kombinirani su me u Vinogradskoj narucili na UZV 12.10, ali s endokrinologije (vadjenje krvi) nisam dobila odg.. Zaboravih koja je od vas isla na kombinirani u Vinogradsku…

To je rh faktor i test senzibilizacije, svaki dan do 11 h dodjes i vadis krv, za 3 dana mislim gotovi nalazi.
    Ako vadis na endokrinologiji u Vg ne narucuje se, ali isti dan vadis krv kad ides i na uzv…znaci 12.10.ides na oboje.
    Zasto idete u Vg kad tamo morate platiti kombinirani?? U Petrovoj se ne placa !

Hvala Mono! Gin mi je preporucio da odem na pregled tamo gdje mislim roditi, pa sam odabrala Vinogradsku. Za njih sam do sada cula sve dobro. Jeste se vi odlucile gdje cete obavljati porod?

Sve pohvale za Vinogradaku. Ja imam samo rijeci hvale za njih. Prvo sam rodila tamo i sad ovu trudnocu vodim kod njih i naravno tamo cu ic rodit

Super! Blizu smo s tjednima, mozda se i sretnemo 

Honey
    06. Listopad 2017. 12:25

Bok cure.. Drago mi je da su pregledi dobro prošli, super! Ako sam ja dobro shvatila pandu, nije problem u direktoru, nego mu ona ne želi reći da je trudna! Panda, da sam ja na tvom mjestu rekla bi mu, on to ne smije reći dalje, pa eto, kako želiš. Ako si blizu nas u Samoboru, dođi kod Škvorca na pregled, prvi je 500kn. Nina, voljela bi ti reći da će se stvari smiriti, ali koliko vidim to trudničko ludilo je posebno izraženo kod svih prvih trudnoća, a neke evo drži i drugu hehe Tako da ti se ja prepuštam, nekad mi je super a nekad evo pizdim. Danas je pizditis dan od jutra. Nazvala ja sestru, rekla joj za ono dolje, ona digla paniku da bi mogla dobit bakterijsku infekciju, da će to štetit djetetu, da odmah dođem ginekologu da mi on to buši sa iglom, bla bla.. Ja probijedila, odmah sjela u auto i otišla s posla. Došla tamo, raširila noge, a doktor mrtav hladan kaže: "Pa to je prišt". Hahaha, i pita me kaj sam došla da mi ga on stisne  Bože sačuvaj! Ja njemu krenem o igli i bakterijama, a on me gleda i kaže: "Ma pusti sestru, nema ona pojma,nije doktor". Eto, reko je da ne valja ništa na silu pa da pustim da se to samo razvije i iscuri, i da samo mažem sa crnom masti koju ima za kupit u ljekarni. Reko je da se to često događa trudnicama zbog hormona u kombinaciji sa depilacijom, pa da znate ako vam se nedaj bože dogodi. Rekao mi je da dođem u srijedu 11. na briseve, ja sam mu rekla da me sestra naručila 24.10., on je reko da dođem samo na briseve a da će mi onda reći da li stoji 24. ili da dođem kasnije. Vratila se u ured i posvađala sa kolegicom, sad idem nešto pojest da se smirim, od svega nisam već 5 sati jela, a inače sam smršavila 1kg unazad tjedan dana, a neznam zašto??? jedem stalno!

Ninnach
    06. Listopad 2017. 12:49

Ja sam na poslu i plačem cijelo jutro... Samo nek čujem neku pjesmu ili nešto...suzdrzavam se koliko mogu ali teško mi je. Moram se dobro isplakati i olakšati dušu. Nadam se da su to hormoni da ne ludim... 

Ninnach
    06. Listopad 2017. 12:49

Ali ti si me Honey s tim prištom čak nasmijala:) 

06. Listopad 2017. 12:54

Hahahaha Honey, i ja umirem na prišt! Zamišljam situaciju 
    Ja sam se sinoć ismijala sa svojim curama, jedna je ispričala kak je došla na prvi pregled ginekologu, zalegla na stol, dignula noge i onda skužila da nije skinula gaćice. A ova druga je došla u hlačama i skinula se u kabini i morala prošetati gologuza samo u majici gore po cijeloj ordinaciji i onda tako leći na stol. Vrištala sam od smijeha! 

panda102
    06. Listopad 2017. 12:56

Nina... meni se sva sminka razmazala od placa hahahahaha razumijem te, ali Honey imala sam i ja to, al sam sacekala da malo "sazrije" pa sam pritisnula hahahah izaslo samo jahahahha iskreno i ja sam se bila prepala ali znala sam da je dlaka urasla jer sam se dva dana prije depilirala.

Ninnach
    06. Listopad 2017. 13:33

Cure, mm je bio u ljekarni i neka draga teta koja je nedavno isto prošla trudnoću mu je preporučila čaj od matičnjaka. Tako da ja sad pijuckam taj čaj i skuliravam se... Nadam se da nije taj čaj sad kontraindiciran za trudnoću... Valjda kad ga je preporučila onda nije. 

ikyri
    06. Listopad 2017. 13:40

Hahahahahaha infekcija od prišta...OMG! Jos sestra koja radi u ginekološkoj...čak bi mene usrala a znam da nema teoretske šanse za to. Ma golotinja nakon prvog poroda me ne dira... doživljavam se ko komad mesa a ne ženu kad ođem na te preglede.

Ninnach
    06. Listopad 2017. 13:49

ikyri

Hahahahahaha infekcija od prišta…OMG! Jos sestra koja radi u ginekološkoj…čak bi mene usrala a znam da nema teoretske šanse za to. Ma golotinja nakon prvog poroda me ne dira… doživljavam se ko komad mesa a ne ženu kad ođem na te preglede.

Ikyri, imaš ti kakvo znanje o tom matičnjaku? Jel dozvoljen? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.