Meni danas koma, toliko me boli iznad desne prepone da jedva napravim normalan korak. Uz stepenice sam skoro pa jaukalagrozno
Mene prepone vec toliko bole da pi noci moram mjenjat poze … i kad stavljam tenisice osjetim obje… A to mi jer teglim malu od 11kg pol dana u rukama.
Moja ima skoro 13kg, najgore mi je podignut ju, kad ju nosim nekakav upor ima na mene pa uglavnom rukom samo pridrzavam, al kad ju dizem mislim da ce mi sve dolje izletit isti tren.
A ovo danas je koma, ko herniju da imam, a ko zna, mozda i imam
Meni danas koma, toliko me boli iznad desne prepone da jedva napravim normalan korak. Uz stepenice sam skoro pa jaukalagrozno
Mene prepone vec toliko bole da pi noci moram mjenjat poze … i kad stavljam tenisice osjetim obje… A to mi jer teglim malu od 11kg pol dana u rukama.
Moja ima skoro 13kg, najgore mi je podignut ju, kad ju nosim nekakav upor ima na mene pa uglavnom rukom samo pridrzavam, al kad ju dizem mislim da ce mi sve dolje izletit isti tren.
A ovo danas je koma, ko herniju da imam, a ko zna, mozda i imam
Moja je mršavica. Ima 85-86cm i oko 10.5 kg. Sjednemo u restoran ...svako joj da svega... ona pojede malo kupus salate i pocucla limun... 😂😂
Moja je visoka, ima preko 90cm, imala je 90 na zadnjem sistematskom krajem 8 mj... A nije bas ni mrsavica, nije buca, onako taman. Voli papati svasta, uz to jos i cica tako da se nakupi kroz dan
Super pojavilo mi se ime i prezime, ali ne možete mi ući u trag, nemam facebook haha idem to promijeniti, baš sam baksuz
Što…preko 90 cm? Ima godinu i pol?
Da, haha... Jako je visoka, i muz i ja smo visoki, tako da se imala na koga bacit.
U vrticu je za pola glave veca od vrsnjaka svojih, nemos ju fulat kad udjes u sobu
Super pojavilo mi se ime i prezime, ali ne možete mi ući u trag, nemam facebook haha idem to promijeniti, baš sam baksuz
Hahaha, sad ce te Ikyri iskopati negdje ! Uci ce ti sigurno u trag
Sortiraj odgovore
Najstariji