Ma znaš što, imaš ti pravo ikyri. I ja lupetam bezveze. Valjda kako cijeli dan gledam u ove što skakuću mi je zafalilo. Inače nisam ni prije odlazila u fitness radi fizičkog izgleda već da izbacim svu negativu iz sebe i stres i da se bolje osjećam, e to mi sad fali. Točno osjećam kako imam viška energije. I nisam umorna.
Tko nema trackere....stickere ...ovo čudo što pokazuje koliko ste trudne...bilo bi dobro da stavite da možemo se lakše orjentirat u kojem tj. se tko žali na koje simptome i sl....
Tko nema trackere….stickere …ovo čudo što pokazuje koliko ste trudne…bilo bi dobro da stavite da možemo se lakše orjentirat u kojem tj. se tko žali na koje simptome i sl….
A kako to stavit

Ja sam već razmišljala o tome ali kao prvo, radije bih pričekala da čujem otkucaje srca, a drugo moram priznati da neznam kak se to napravi...
Klikni na moj... izaberi što želiš...na samom kraju izaberi pod forumima zadnji kod i to kopiraj pod svojim profilom u kucicu za potpis...
Hey cure,
Ni ja ne spavam kad ne popijem Normabel...pijem ga radi bolova i onda si nekako i popijem prije spavanja j ok mi.je onda...makar idem na wc po noci valjda vise od 5 puta....
Elvira,
Idem u pon na uzv u Petrovu. Kos mi je radio oba dva, i preko trbuha i vaginalni ( vaginalni mi je mjerio cerviks, i iz tog kuta gledao posteljicu ) a u Petrovoj su mi ona u 12 tt radili vaginalno...
Sad ne znam koji ce mi raditi, vjerovatno preko trbuha?
Ninochka,
Bolje ne vjezbati sad do 12 tt...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji