Ma znaš što, imaš ti pravo ikyri. I ja lupetam bezveze. Valjda kako cijeli dan gledam u ove što skakuću mi je zafalilo. Inače nisam ni prije odlazila u fitness radi fizičkog izgleda već da izbacim svu negativu iz sebe i stres i da se bolje osjećam, e to mi sad fali. Točno osjećam kako imam viška energije. I nisam umorna.
Tko nema trackere....stickere ...ovo čudo što pokazuje koliko ste trudne...bilo bi dobro da stavite da možemo se lakše orjentirat u kojem tj. se tko žali na koje simptome i sl....
Tko nema trackere….stickere …ovo čudo što pokazuje koliko ste trudne…bilo bi dobro da stavite da možemo se lakše orjentirat u kojem tj. se tko žali na koje simptome i sl….
A kako to stavit
Ja sam već razmišljala o tome ali kao prvo, radije bih pričekala da čujem otkucaje srca, a drugo moram priznati da neznam kak se to napravi...
Klikni na moj... izaberi što želiš...na samom kraju izaberi pod forumima zadnji kod i to kopiraj pod svojim profilom u kucicu za potpis...
Hey cure,
Ni ja ne spavam kad ne popijem Normabel...pijem ga radi bolova i onda si nekako i popijem prije spavanja j ok mi.je onda...makar idem na wc po noci valjda vise od 5 puta....
Elvira,
Idem u pon na uzv u Petrovu. Kos mi je radio oba dva, i preko trbuha i vaginalni ( vaginalni mi je mjerio cerviks, i iz tog kuta gledao posteljicu ) a u Petrovoj su mi ona u 12 tt radili vaginalno...
Sad ne znam koji ce mi raditi, vjerovatno preko trbuha?
Ninochka,
Bolje ne vjezbati sad do 12 tt...
Sortiraj odgovore
Najstariji