Klikni na naš...pa izaberi sta ti paše. I onda izabereš forum...onaj zadnji kod. To kopiraš u svoj profil ...pod potpis imaš kućicu.
Napokon dobila trudnicku na Vuku Vrhovcu, rekli da odmah sutra ujutro dodjem na vadjenje hormona!
Joj, sad sam bas na mukama, lupam se po glavi sto ranije nisam otisla!! Al vjerujem da ce biti sve ok, znam da se ne smijem uzrujavati…
Ma bit ce sve ok… samo ces morat rec da si od straha si digunala sama dozu 2 dana prije vađenja.
Ima tko preporuku za dobre grudnjake za velike cice? Da su mekani i udobni…estetika nije bitna.
Ubijaju me cice. Teže su i bradavice me jako bole i svrbe.
Grudnjake za dojenje ne mogu jer su tanki i to ne stoje
U H&M-u u Areni na trudnickom odjelu imaju super grudnjake i to cak do kosarice E
Izgleda da cu morat do Zg. Je netko danas bio do Lidla vidjet trudnicku robicu???
Napokon dobila trudnicku na Vuku Vrhovcu, rekli da odmah sutra ujutro dodjem na vadjenje hormona!
Joj, sad sam bas na mukama, lupam se po glavi sto ranije nisam otisla!! Al vjerujem da ce biti sve ok, znam da se ne smijem uzrujavati…
Ma bit ce sve ok… samo ces morat rec da si od straha si digunala sama dozu 2 dana prije vađenja.
Ima tko preporuku za dobre grudnjake za velike cice? Da su mekani i udobni…estetika nije bitna.
Ubijaju me cice. Teže su i bradavice me jako bole i svrbe.
Grudnjake za dojenje ne mogu jer su tanki i to ne stoje
U H&M-u u Areni na trudnickom odjelu imaju super grudnjake i to cak do kosarice E
Izgleda da cu morat do Zg. Je netko danas bio do Lidla vidjet trudnicku robicu???
Ja sam bila..tajice su super..puno kvalitetnije od H&M-ovih..gacice su im isto super,a haljine nisu imali uopce one koje su bile na slici kod ducana..kupila sam crnu i nije nesto..ali zato su tajice super :)
Ne pokaze mi se slika tickera :( ocito sam mutava za takve stvari :)
Ne pokaze mi se slika tickera :( ocito sam mutava za takve stvari :)
Hahah kad klinem na njega ga vidim. Krivi ti je kod.
Pozdrav svima,evo nakon nekog vremena odlučih se pridruzit proljetnicama pa da skupa odbrojavam
Svima želim školske i uredne trudnoće i da sve bude u najboljem redu s bebicama i vama
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ivancica vidi ti se sticker 😁😁
Little baby dobro dosla..i ja tebi zelim skolsku trudnocu 😘
Ivancica vidi ti se sticker 😁😁
Little baby dobro dosla..i ja tebi zelim skolsku trudnocu 😘
Da evo uspjela konacno ..
Dobrodosla Little baby!
Sortiraj odgovore
Najstariji