Povecala sam si na 0.75, nadam se da je za sad dovoljno… sama sam se vec prepala listajuci clanke na internetu… Mono, gdje si radila kombinirani? Ja dobila uputnicu za Vinogradsku… jesi se narucivala? Rekao mi je gin da idem poslije 12-og tjedna
U vinogradskoj se placa oko 300 kuna a u Petrovoj mislim da nista
Ja sam jucer radila kombinirani probir u Vinogradskoj, ljubazni skroz… Ako imas uputnicu NISTA se ne plaća, za Petrovu ne znam… ali ja uz uputnicu nisam morala nista placat.
Jesi se narucivala ili?
Eutyeox pijem vec godinama, 3.43 je kao u normali, (do 4.2) a od prijateljice kojoj je ovo druga trudnoca sam saznala da u trudnoci treba bit 2…
Nadam se da cu brzo dobit Vuk Vrhovac pa necu morat privatno.. u biti, samo mi je bitno da mi netko da tocnu terapiju.
Da da u trudnoci kod autoimunih bolesti (Hashimoto) preloručuje se TSH ispod 2. Često se ide u planiranju trudnoće kod endokrinologa da to naštima. Primit ce te brzo ja sam sigurna. Moraju! Trebala si se.naručit tren dok je stapic pokazao +.
Happiness, narucena sam kod doktora 3.10. Jedva cekam :) Kad ti ides na pregled?
Nisam jos zvala naruciti se, cekala bih jos malo. Mislim da cu zvati sljedeci tjedan, pa pretpostavljam da ce me naruciti od 11.10. nekako.
Cure, mene zanima kakve je procedura ako zelim ici privatno? Moja lijecnica je na porodiljnom do 1. mjeseca, dotad je mijenjaju lijecnici iz bolnice, njih 5-6 kako koji stigne i to mi jednostavno nije opcija da me svaki put gleda netko drugi.
Ukoliko je trudnoca okej i mogu normalno raditi i sve ostalo, kad bih se najkasnije trebala javiti u svoju ambulantu?
A gle ako ti je neki doktor koji mjenja simpatičan pitaj ga da ti vodi trudnocu da nebi stalno mjenjala doktore. Svi oni rade malo i privatno i naruče te u bolnici za pregled dok rade i sl... Ili traži novu ambulantu. Možeš promjenit doktora kad god hoces to je tvoje pravo.
Povecala sam si na 0.75, nadam se da je za sad dovoljno… sama sam se vec prepala listajuci clanke na internetu… Mono, gdje si radila kombinirani? Ja dobila uputnicu za Vinogradsku… jesi se narucivala? Rekao mi je gin da idem poslije 12-og tjedna
U vinogradskoj se placa oko 300 kuna a u Petrovoj mislim da nista
Ja sam jucer radila kombinirani probir u Vinogradskoj, ljubazni skroz… Ako imas uputnicu NISTA se ne plaća, za Petrovu ne znam… ali ja uz uputnicu nisam morala nista placat.
Jesi se narucivala ili?
Eutyeox pijem vec godinama, 3.43 je kao u normali, (do 4.2) a od prijateljice kojoj je ovo druga trudnoca sam saznala da u trudnoci treba bit 2…
Nadam se da cu brzo dobit Vuk Vrhovac pa necu morat privatno.. u biti, samo mi je bitno da mi netko da tocnu terapiju.
Narucila sam se, preko maila... to mi je jednostavnije nego zvati hahaha.... samo sam trebala slikat uputnice i poslat i dobila sam isti dan termin, i bila sam narucena za tjedan dana...
stvarno sam bila u strahu kak ce to biti, ali na kraju su svi bili toliko ljubazni da sam uzivala stvarno...
i najbolje od svega, dodes odma na red jer si trudnica kad ides krv vadit... a kad udes mislis da neces 3 sata doc na red... pocela sam voljet ove povlastice hehehe :P
Happiness, narucena sam kod doktora 3.10. Jedva cekam :) Kad ti ides na pregled?
Nisam jos zvala naruciti se, cekala bih jos malo. Mislim da cu zvati sljedeci tjedan, pa pretpostavljam da ce me naruciti od 11.10. nekako.
Cure, mene zanima kakve je procedura ako zelim ici privatno? Moja lijecnica je na porodiljnom do 1. mjeseca, dotad je mijenjaju lijecnici iz bolnice, njih 5-6 kako koji stigne i to mi jednostavno nije opcija da me svaki put gleda netko drugi.
Ukoliko je trudnoca okej i mogu normalno raditi i sve ostalo, kad bih se najkasnije trebala javiti u svoju ambulantu?
A gle ako ti je neki doktor koji mjenja simpatičan pitaj ga da ti vodi trudnocu da nebi stalno mjenjala doktore. Svi oni rade malo i privatno i naruče te u bolnici za pregled dok rade i sl… Ili traži novu ambulantu. Možeš promjenit doktora kad god hoces to je tvoje pravo.
Ma joj, kod nas je specificna situacija. U gradu imamo samo 2 ambulante, obje lijecnice su koma, ova kod koje sam ja je super, samo je eto trenutno na porodiljnom. Lijecnici koji je mijenjaju dolaze iz bonice raditi njenu ambulantu (svoje vlastite ambulante nemaju). Nije mi problem da mi privatnik vodi trudnocu, ali me zanima kad je neki krajnji rok da se javim u svoju ambulantu i "svojoj" lijecnici... Naravno, sve ovo govorim za slucaj da bude sve okej i ne budem trebala dodatne pretrage, uputnice, otvarati komplikacije i sl. A pretostavljam da mi to sve mora odraditi moj lijecnik kod kog sam upisana.
Sorry ako su glupa pitanja, sve mi je to novo i uopce ne znam kako postupati.
Meni je moja endo dok jos nisam imala Hashimoto, nego mi je tsh jako varirao, prije planiranja T uvela terapiju...a tsh mi je bio u ref.vrijednostima, cak je isao i preko....
Bebica,
Moja prijateljica je platila.kombinirani 300 kn....super da ti nisi platila...
Cure, super za dobre nalaze kombiniranog !!!
Ja sam si dns narucila svoj vlastiti baby watcher !!! Prijateljica mi je na rate, jer sam jadna ,hhahahahah....
Jedva cekam da mi dodje !!! Ovaj koji imam mi.je prijateljica posudila !!!!
KungFu,
Ja kod endo idem u Vg i super mi je dokt. Zaista super !!!! Samo, sigurno ces dugo cekati kod nje...ali ti i gin.moze dignuti terapiju, glavno da sad za cca 3 tj vadis ponovno tsh i kontroliras redovito...
E curke ajde ako stignete napravite ove stickere koji prate trudnocu. Sad nas je baš puno .
Napokon dobila trudnicku na Vuku Vrhovcu, rekli da odmah sutra ujutro dodjem na vadjenje hormona!
Joj, sad sam bas na mukama, lupam se po glavi sto ranije nisam otisla!! Al vjerujem da ce biti sve ok, znam da se ne smijem uzrujavati...
To sam ikyei bas htjela i ja jos neki dan napisati..ovako kad netko ima sticker lakse se orijentiram po tjednima itd..
Mono za tebe vec znam..strah te sticker napraviti ali sve ce biti ok pogle do kuda si vec dogurala
Napokon dobila trudnicku na Vuku Vrhovcu, rekli da odmah sutra ujutro dodjem na vadjenje hormona!
Joj, sad sam bas na mukama, lupam se po glavi sto ranije nisam otisla!! Al vjerujem da ce biti sve ok, znam da se ne smijem uzrujavati…
Ma bit ce sve ok... samo ces morat rec da si od straha si digunala sama dozu 2 dana prije vađenja.
Ima tko preporuku za dobre grudnjake za velike cice? Da su mekani i udobni...estetika nije bitna.
Ubijaju me cice. Teže su i bradavice me jako bole i svrbe.
Grudnjake za dojenje ne mogu jer su tanki i to ne stoje nikako.
Joj, sad sam bas na mukama, lupam se po glavi sto ranije nisam otisla!! Al vjerujem da ce biti sve ok, znam da se ne smijem uzrujavati…
Ma bit ce sve ok… samo ces morat rec da si od straha si digunala sama dozu 2 dana prije vađenja.
Ima tko preporuku za dobre grudnjake za velike cice? Da su mekani i udobni…estetika nije bitna.
Ubijaju me cice. Teže su i bradavice me jako bole i svrbe.
Grudnjake za dojenje ne mogu jer su tanki i to ne stoje
U H&M-u u Areni na trudnickom odjelu imaju super grudnjake i to cak do kosarice E
Sortiraj odgovore
Najstariji