Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bebica123
    28. Rujan 2017. 08:44

Elviramagistic

KungfuMaca

Povecala sam si na 0.75, nadam se da je za sad dovoljno… sama sam se vec prepala listajuci clanke na internetu… Mono, gdje si radila kombinirani? Ja dobila uputnicu za Vinogradsku… jesi se narucivala? Rekao mi je gin da idem poslije 12-og tjedna

U vinogradskoj se placa oko 300 kuna a u Petrovoj mislim da nista

Ja sam jucer radila kombinirani probir u Vinogradskoj, ljubazni skroz... Ako imas uputnicu NISTA se ne plaća, za Petrovu ne znam... ali ja uz uputnicu nisam morala nista placat.

ikyri
    28. Rujan 2017. 08:49

bebica123

Elviramagistic

KungfuMaca

Povecala sam si na 0.75, nadam se da je za sad dovoljno… sama sam se vec prepala listajuci clanke na internetu… Mono, gdje si radila kombinirani? Ja dobila uputnicu za Vinogradsku… jesi se narucivala? Rekao mi je gin da idem poslije 12-og tjedna

Ja sam jucer radila kombinirani probir u Vinogradskoj, ljubazni skroz… Ako imas uputnicu NISTA se ne plaća, za Petrovu ne znam… ali ja uz uputnicu nisam morala nista placat.

Ma da? I dobila si nalaz isti dan? 

• Osprey
    28. Rujan 2017. 08:49

Happiness, narucena sam kod doktora 3.10. Jedva cekam :) Kad ti ides na pregled? 

• bebica123
    28. Rujan 2017. 08:51

ikyri

bebica123

Elviramagistic

KungfuMaca

Ja sam jucer radila kombinirani probir u Vinogradskoj, ljubazni skroz… Ako imas uputnicu NISTA se ne plaća, za Petrovu ne znam… ali ja uz uputnicu nisam morala nista placat.

Ma da? I dobila si nalaz isti dan?

Da, nalaz UZV-a sam dobila cim me pregledao... nakon toga sam isla vadit krv, dobila nalaz na mail za nepuna 3 sata

vjeverica8
    28. Rujan 2017. 09:00

KungfuMaca

Isla bih na Vuk Vrhovac jer tamo navodno trudnice brzo dolaze na red (tako mi je rekao gin) poslala sam mail preko centralnov narucivanja, sutra cu zvat, ak nis ne srede, otici cu privatno u Sunce…

Upadam! Vuk Vrhovec mogu preporučiti dr Peroša ali se prvi pregled čeka.. Ja sam isto išla onda privatno u Sunce i dobila totalno krivu dijagnozu (tip me uvjeravao da imam policisticne jajnika a nemam). Uglavnom ne preporučam Sunce 😏 

• Ivancica09
    28. Rujan 2017. 09:08

Dobila nalaz kombiniranog, sve je ok!

28. Rujan 2017. 09:20

Osprey

Happiness, narucena sam kod doktora 3.10. Jedva cekam :) Kad ti ides na pregled?

Nisam jos zvala naruciti se, cekala bih jos malo. Mislim da cu zvati sljedeci tjedan, pa pretpostavljam da ce me naruciti od 11.10. nekako. 

Cure, mene zanima kakve je procedura ako zelim ici privatno? Moja lijecnica je na porodiljnom do 1. mjeseca, dotad je mijenjaju lijecnici iz bolnice, njih 5-6 kako koji stigne i to mi jednostavno nije opcija da me svaki put gleda netko drugi. 

Ukoliko je trudnoca okej i mogu normalno raditi i sve ostalo, kad bih se najkasnije trebala javiti u svoju ambulantu? 

• Elviramagistic
    28. Rujan 2017. 09:21

Cure super za kombinirani 😀😀
    Bebica meni su tamo rekli da se placa a sad ne znam..moguce da se nesto promjenilo

• KungfuMaca
    28. Rujan 2017. 09:32

bebica123

Elviramagistic

KungfuMaca

Jesi se narucivala ili?

Eutyeox pijem vec godinama, 3.43 je kao u normali, (do 4.2) a od prijateljice kojoj je ovo druga trudnoca sam saznala da u trudnoci treba bit 2...

Nadam se da cu brzo dobit Vuk Vrhovac pa necu morat privatno.. u biti, samo mi je bitno da mi netko da tocnu terapiju.

ikyri
    28. Rujan 2017. 09:33

Ivancica09

Dobila nalaz kombiniranog, sve je ok!

Super!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.