Cure hvala svima na podrsci 😭😭😭 volim vas ❤
Stigla nam je Nicole, u 02:02, duga 47cm i teska 3070kg. Sa jednom dozom epiduralne, vlastitim trudovima izasla je u 4 tiskanja ❤ Napravila je malu stetu od dva unutarnja i dva vanjska sava, smeta, boli al mama je presretna 🙏🙏🙏❤❤❤ Porod za pozeljeti stvarno!!! Al ovi divni ljudi koji su bili u smjeni, objektivni a opet puni podrske, bez njih to nebi bilo to 🙏🙏🙏🙏 i moj muz 😍😍😍 cak su ga babice puno pohvalile 🤣 on je ispo veci heroj od mene hahaha
Joooooj Honey. Cestitam od ❤
Nicole dobro nam dosla. 😍Mamita brz oporavak ti zelim! 😘
💗Baby E💗
Stigla nam je Nicole, u 02:02, duga 47cm i teska 3070kg. Sa jednom dozom epiduralne, vlastitim trudovima izasla je u 4 tiskanja ❤ Napravila je malu stetu od dva unutarnja i dva vanjska sava, smeta, boli al mama je presretna 🙏🙏🙏❤❤❤ Porod za pozeljeti stvarno!!! Al ovi divni ljudi koji su bili u smjeni, objektivni a opet puni podrske, bez njih to nebi bilo to 🙏🙏🙏🙏 i moj muz 😍😍😍 cak su ga babice puno pohvalile 🤣 on je ispo veci heroj od mene hahaha
Bravo mama i tata!!! Vrhunski si to odradila!!! Dobrodošla Nicole 🎉🎉🎉🎉🎉.
Uživajte sada sa svojom djevojčicom 😘😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Honey cestitke!! ❤❤ Brzo se oporavite i uzivajte sad kad ste konacno zajedno 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Cestitke ljepoto nasa! Svaka cast na hrabrosti i na lakoci kojom je stigla nasa princeza! Puno se odmaraj i javljaj kako stignes😘😘
[/url
Honey, cestitke! 😍😍😍😘😘😘 Vidis da na kraju to nije toliko strasno i lipo je kad netko u Hr ima normalnu ekipu na porodu...😊 Sad gustajte u mazenju...😍
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Pa draga mojaaaaa. Cestitam vam od srca. Drago mi je da si imala takvu podrsku i osoblja i muza 😍😍 odmah je lakse sve.
Cestitam vam na vasoj Nicole. Da se volite i postujete uvijek. Sad mi priznaj da si se zaljubilaaa 😜😜😍😍❤️❤️
Uzivajte draga 😘😘
Honey cestitam od ❤
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Klokanica gori 🤩🤩🤩
Honey cestitam, super porod, a Nicole je sigurno divna! Bravo za muza, ipak je on imao najtezi posao 😂
P. S. Drago mi je da te na kraju nije ekipa s posla vozila u bolnicu 😜
Honey cestitke od ❤... Citala sam da si isla pripremti kolac kad ono pukne vodenjak. Tako je i meni bilo isla ja spremati krempite na Veliku subotu kad ono nista od mojih kolaca brzo put rodilista i stigne moja Rita. 😁 uzivajte i mazite se i pazite zajedno. 😊
Honey, čestitke od srca bravo za hrabrost i pozitivu kojom zračis od početka
Sortiraj odgovore
Najstariji