Poslali me pod tus i idem dalje. Valhda pregled/radaona 😘
💪💪💪 izdrzi darling...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Pa staa je ovo ljudi moji?! Nema me dan dva a vi vec navalile radjat🤣
Honey draga sretno!!! Zelim ti sto bezbolniji porod! Svi jedva cekamo Nikol 💕
Honey, kad budes morala tiskat stisni kao da ti je to zadnje u zivotu sta ces napravit, svaki atom snage gurni u rit, tako mene bodrila predivna babica u varazdinu. ;)
Danas dok sam slusala ovu kako zapomaze 2 sata, bome mi doslo da im kazem da sam se ja predomislila i da idem ca 😂😂😂😂😂!
Neka mene, nek ja zakljucam temu, meni ne smeta 😉
Honey draga, u kojoj si fazi?
Laku noc svima! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure hvala svima na podrsci 😭😭😭 volim vas ❤
Stigla nam je Nicole, u 02:02, duga 47cm i teska 3070kg. Sa jednom dozom epiduralne, vlastitim trudovima izasla je u 4 tiskanja ❤ Napravila je malu stetu od dva unutarnja i dva vanjska sava, smeta, boli al mama je presretna 🙏🙏🙏❤❤❤ Porod za pozeljeti stvarno!!! Al ovi divni ljudi koji su bili u smjeni, objektivni a opet puni podrske, bez njih to nebi bilo to 🙏🙏🙏🙏 i moj muz 😍😍😍 cak su ga babice puno pohvalile 🤣 on je ispo veci heroj od mene hahaha
Stigla nam je Nicole, u 02:02, duga 47cm i teska 3070kg. Sa jednom dozom epiduralne, vlastitim trudovima izasla je u 4 tiskanja ❤ Napravila je malu stetu od dva unutarnja i dva vanjska sava, smeta, boli al mama je presretna 🙏🙏🙏❤❤❤ Porod za pozeljeti stvarno!!! Al ovi divni ljudi koji su bili u smjeni, objektivni a opet puni podrske, bez njih to nebi bilo to 🙏🙏🙏🙏 i moj muz 😍😍😍 cak su ga babice puno pohvalile 🤣 on je ispo veci heroj od mene hahaha
Čestitke od ❤️❤️❤️❤️ draga,dobrodošla Nicole❤️❤️❤️❤️,brz oporavak vam želim💗🤗😍😘
Cestitam Honey od srca.
Super si to odradila, relativno brzo s obzirom kako je spontano pocelo i da te nisu dripom maltretirali. Sad uzivaj s curom i odmaraj
Honey👑 nasa bravooooo....cestitam cijeloj obitelji na djevojcici....sad se puuuno mazite i odmarajte 🙏💕❤🙏💕❤🙏💕❤🙏💕❤🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji