Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    01. Lipanj 2018. 19:28

Poslali me pod tus i idem dalje. Valhda pregled/radaona 😘

Dare12
    01. Lipanj 2018. 19:35

Honey

Poslali me pod tus i idem dalje. Valhda pregled/radaona 😘

💪💪💪 izdrzi darling...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Katuska99
    01. Lipanj 2018. 19:50

Pa staa je ovo ljudi moji?! Nema me dan dva a vi vec navalile radjat🤣
    Honey draga sretno!!! Zelim ti sto bezbolniji porod! Svi jedva cekamo Nikol 💕

01. Lipanj 2018. 20:30

Honey, kad budes morala tiskat stisni kao da ti je to zadnje u zivotu sta ces napravit, svaki atom snage gurni u rit, tako mene bodrila predivna babica u varazdinu. ;) 

panda102
    01. Lipanj 2018. 21:25

Kakva Proudy ona to ne zna 🙈🙈🙈

01. Lipanj 2018. 23:38

Danas dok sam slusala ovu kako zapomaze 2 sata,  bome mi doslo da im kazem da sam se ja predomislila i da idem ca 😂😂😂😂😂!

Neka mene,  nek ja zakljucam temu,  meni ne smeta 😉
    Honey draga,  u kojoj si fazi? 
    Laku noc svima! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    02. Lipanj 2018. 06:21

Cure hvala svima na podrsci 😭😭😭 volim vas ❤ 
    Stigla nam je Nicole, u 02:02, duga 47cm i teska 3070kg. Sa jednom dozom epiduralne, vlastitim trudovima izasla je u 4 tiskanja ❤ Napravila je malu stetu od dva unutarnja i dva vanjska sava, smeta, boli al mama je presretna 🙏🙏🙏❤❤❤ Porod za pozeljeti stvarno!!! Al ovi divni ljudi koji su bili u smjeni, objektivni a opet puni podrske, bez njih to nebi bilo to 🙏🙏🙏🙏 i moj muz 😍😍😍 cak su ga babice puno pohvalile 🤣 on je ispo veci heroj od mene hahaha 

02. Lipanj 2018. 06:45

Honey

Stigla nam je Nicole, u 02:02, duga 47cm i teska 3070kg. Sa jednom dozom epiduralne, vlastitim trudovima izasla je u 4 tiskanja ❤ Napravila je malu stetu od dva unutarnja i dva vanjska sava, smeta, boli al mama je presretna 🙏🙏🙏❤❤❤ Porod za pozeljeti stvarno!!! Al ovi divni ljudi koji su bili u smjeni, objektivni a opet puni podrske, bez njih to nebi bilo to 🙏🙏🙏🙏 i moj muz 😍😍😍 cak su ga babice puno pohvalile 🤣 on je ispo veci heroj od mene hahaha

Čestitke od ❤️❤️❤️❤️ draga,dobrodošla Nicole❤️❤️❤️❤️,brz oporavak vam želim💗🤗😍😘

02. Lipanj 2018. 07:04

Honey

Cestitam Honey od srca. 
    Super si to odradila, relativno brzo s obzirom kako je spontano pocelo i da te nisu dripom maltretirali. Sad uzivaj s curom i odmaraj

Bublica123
    02. Lipanj 2018. 07:12

Honey👑 nasa bravooooo....cestitam cijeloj obitelji na djevojcici....sad se puuuno mazite i odmarajte 🙏💕❤🙏💕❤🙏💕❤🙏💕❤🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.