Ma nista osim sto me ledja bole za poludit. Mislim zivac ovaj. Ne mogu hodat. Jos i to .... a inace ok.
Ahh vise mi se na da... cak ne bit trudna nego hodat svaka dva dana po bolnicama...plodna voda je mlijecna...ne znam....ne cini mi se da bi moglo danas sutra😑😑😑...malo sam deprimirana
Evo i moj izvjestaj!
Usla poslije Pikice, veli doktor kaj je ovo, sve isto. 😂😂
Ugl 5cm otvorena, raskopao me junacki! 10 puta pitao jesam sigurna da nemam trudove.
Na kraju veli na pola puta smo, odite doma, na prvi konkretan trud se vratite natrag. Stavite sve na stand by. 😂😂😂😂
Vidjela sam da se do zadnjeg lomio hoce me ostavit ili nece.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy moja bas smo zaglavile 😂😂😂😂😂nemoj me ostaviti jos danas...nije neka ekipa u rodilistu...sutra ce mozda biti bolje...mislim da je velena ponedjeljkom🙏🙏🙏🙏
Pa tu kako je krenulo, biti ce puno slika sa 41tt... Drzim 🤞 da krene sto prije 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Vidis ti sarita...ne daju se beba van na ovu vrucinu...a pojma nemaju da ce biti samo toplije😆😆😆😆
Puse maloj ljepotici💕👑💕
Ok, sad sam malo dosla k sebi pa da vam malo bolje ispricam 😂😂😂😂😂.
Znaci bilo nas je 7 tamo na ctgu i cekale pregled sve skupa.
Prvoj curi je tokom pregleda lik probio vodenjak, za prst je otvorena samo bila. Usrale smo se sve!
Reko ovaj ce nas sve izbusit jer mu je radjaona prazna.
Kazu cure i da im je lik bio ful neljubazan i nadrkan. Prema meni je bio ok. Ali ovakav pregled, majko mila!
Znaci toliko je kopao da su mi oci ispadale, drzala sam se za one rucke kao da ce mi utrobu iscupat.
10 puta me pita za trudove. Pa jebem vam sve sto mi niste sondu za trudove stavili pa bi znali jel imam ili ne.
I slag na kraju drzi 3 prsta u meni i ruje i uz njih mi gura onu cijev za amnioskopiju! Reko gotovo probit ce me to je to. Eto nije!
Legla sam spavat sad 2 sata da vidim jel ima kaj ili nema. Probudilo me 2 puta. Tako da nesto se dogadja ocito ipak.
Malog sam spicila sa starcima za Kt., prvi put ke otisao s njima, pa mi i zbog toga srce puca, ma da znam da ce mu bit dobro, al nije mo svejedno. Nisam imala izbora kad ne znam hocu morat ic za 2 sata ilo usred noci.
Eto obavijestavat cu vas 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drzi se Proud ..💪💪 Ja bi tila izdrzat jos bar dva dana kad sam dosad uspila. 😊
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Ja bi isla rodit😫
Jako me peru hormoni,al na onu groznu stranu..mislim da mi je dosta
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji