Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • frckava28
    02. Lipanj 2018. 12:34

Honey cestitam od srrca 😗😗😗

• frckava28
    02. Lipanj 2018. 12:38

Evo mi danas idemo domeka. Bilo je upitno jer je laganu zuticu dobila. 
    I dalje se mucimo s dojenjem, jednostavno jos uvijek imam premalo mlijeka i ona ostane gladna. Pa smo jucer navecer dobili nadohranu i uspjela je spavati po 2 i pol sata. Sad cemo vidjet kak bude dakje

02. Lipanj 2018. 12:40

Sto vas sve ostavljaju bez icega? 😂😂😂😂
    Zrinchy bez brige,  ja ti pustam svih preko reda,  spremna sam stavit kljuc u bravu na ovoj temi,  meni se i dalje ne zuri. 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Dare12
    02. Lipanj 2018. 13:35

Ja se osjecam ko trokrilni ormar...😂😂😂 Honey, ja kad se sitin katetera lose mi...fala Bogu pa mi ga stavilo dok sam bila pod anestezijom..😂😂😂

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

02. Lipanj 2018. 13:42

Dare12

Ja se osjecam ko trokrilni ormar…😂😂😂 Honey, ja kad se sitin katetera lose mi…fala Bogu pa mi ga stavilo dok sam bila pod anestezijom..😂😂😂

Mislim da je honey mislila na kateter od epiduralne koji ide u kicmu, a ti na urinarni. 

Dare12
    02. Lipanj 2018. 13:44

Gumbek, da...u pravu si, ja iman tolike traume kad procitam kateter to mi je to, plavusa...😂😂😂😂

02. Lipanj 2018. 15:01

Dare12

Gumbek, da…u pravu si, ja iman tolike traume kad procitam kateter to mi je to, plavusa…😂😂😂😂

A meni u glavi sta ce ti epiduralna ak si u anesteziji 😅

02. Lipanj 2018. 15:06

Gumbek

Dare12

Gumbek, da…u pravu si, ja iman tolike traume kad procitam kateter to mi je to, plavusa…😂😂😂😂

A meni u glavi sta ce ti epiduralna ak si u anesteziji 😅

😂😂😂😂😂
    Sve plavuse 😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    02. Lipanj 2018. 15:20

Ajte vas jos par, pa da se sve prebacimo na drugu temu 😗
    Bas kako Honey kaze, bitno je suradivati i sve ide lakse. A da se prezivjeti i bez epi. Boli, ali ja sam mislila da je jos i gore. 
    Panda jel to slucajno ista kombinacija na slikama ili slucajno? Bas ti lijepa busa 😉 Sad znas da svakako odbrojavas zadnje dane bez Sarci. A s njom ce ti biti jos ljepsi ❤
    Dare super izgledas 😍 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Dare12
    02. Lipanj 2018. 17:30

Trudnoca zaglupljuje...😂😂😂😂  Sarita, fala ti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.