Evo mi danas idemo domeka. Bilo je upitno jer je laganu zuticu dobila.
I dalje se mucimo s dojenjem, jednostavno jos uvijek imam premalo mlijeka i ona ostane gladna. Pa smo jucer navecer dobili nadohranu i uspjela je spavati po 2 i pol sata. Sad cemo vidjet kak bude dakje
Sto vas sve ostavljaju bez icega? 😂😂😂😂
Zrinchy bez brige, ja ti pustam svih preko reda, spremna sam stavit kljuc u bravu na ovoj temi, meni se i dalje ne zuri. 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja se osjecam ko trokrilni ormar...😂😂😂 Honey, ja kad se sitin katetera lose mi...fala Bogu pa mi ga stavilo dok sam bila pod anestezijom..😂😂😂
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Ja se osjecam ko trokrilni ormar…😂😂😂 Honey, ja kad se sitin katetera lose mi…fala Bogu pa mi ga stavilo dok sam bila pod anestezijom..😂😂😂
Mislim da je honey mislila na kateter od epiduralne koji ide u kicmu, a ti na urinarni.
Gumbek, da...u pravu si, ja iman tolike traume kad procitam kateter to mi je to, plavusa...😂😂😂😂
Gumbek, da…u pravu si, ja iman tolike traume kad procitam kateter to mi je to, plavusa…😂😂😂😂
A meni u glavi sta ce ti epiduralna ak si u anesteziji 😅
Gumbek, da…u pravu si, ja iman tolike traume kad procitam kateter to mi je to, plavusa…😂😂😂😂
A meni u glavi sta ce ti epiduralna ak si u anesteziji 😅
😂😂😂😂😂
Sve plavuse 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ajte vas jos par, pa da se sve prebacimo na drugu temu 😗
Bas kako Honey kaze, bitno je suradivati i sve ide lakse. A da se prezivjeti i bez epi. Boli, ali ja sam mislila da je jos i gore.
Panda jel to slucajno ista kombinacija na slikama ili slucajno? Bas ti lijepa busa 😉 Sad znas da svakako odbrojavas zadnje dane bez Sarci. A s njom ce ti biti jos ljepsi ❤
Dare super izgledas 😍
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Trudnoca zaglupljuje...😂😂😂😂 Sarita, fala ti...
Sortiraj odgovore
Najstariji