Honey cestitam na maloj princezi.❤
Ajd bas mi je drago da je i tvoja bebacica samo izletila dok si kihnila 😉
Draga Honey, i ovdje iskrene cestitke! 😘😘😘😘😘
Drago mi je da ti je i porod, kao i trudnoca prosao skolski! Pa nek mi jos netko kaze da pozitiva u glavi ne znaci nista, e znaci!
Mazite se, ljubite se! Cestitke i muzu, heroju, naravno!
Nicole, ljepotice, dobro nam dosla! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ako smo krenule ovim obrnutim redom, Panda danas je tvoj dan 😁😘.
Sretno na ctgu!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Honey cestitam od srca na tvojoj princezi..😍😍😍 uzivajte zajedno, ovi prvi dani ce vam biti najljepsi u zivotu..😊😊
Ajme..bas me zanima koja ce od vas zatvoriti temu..😄😄
Panda moja lepa, trbuscic je bas sladak!
Jedva cekam da sve rodite i da se sve nadjemo u samoboru s bebama na kremsnitama..😊 fakat bi to trebale dog 🙈
Evo i ja zavrsila. Ctg uredan. Nema nista.
U pon ako ne krene i bude slobodnih soba ostajem u pon. Ali jos cemo vidjeti s mojom doktoricom. Uglavnom pregled u pon pa cemo vidjeti. Rekla je da spremim stvari kao da cu ostati.
Ja zatvaram temu!!!!:)))
Mislim nazalost da ce fakat bit tako, a kolko vas je trebalo bit iza mene:)
Bili u gradu, popili kavu, obisli Dolac, dobila sama besplatne tresnje "za bebu":)) popodne Floraart, a navecer opet Cest is d best. E pa Vilime, izaci ces milom ili silom!!!:))
Honey nasa, ja sam joa u shoku kako je to brzo doslo💗
Pandice i ti me napustas? Bas ti je lijepa okrugla Sarči🤗 bit ce to prava ljepotica!
Proudy, vrijeme je da poradimo na muskoj populaciji:))
Puse curke, mojim trudnicamama, friskim mamama i bebicama
[/url
Hvala svima 💗🙏 Ja sam u soku jos, ono stvarno nisam racunala s tim sa 39 punih hahaha 🤣 Ovi savi bole ko vrag. Rekla je doktorica da se potrudila za visoku estetiku, pa cemo vidjet. 😅 Muz ce reci svoje. 😜 Moj savjet, cure koje idu rodit prvi put. Smireno i sa osmijehom. Das osmijeh i vratit ce ti se. Oni ovdje moraju biti tvrdi, al cijene suradnju. Koncentrirat se da se trudovi prodisu, i kod tiskanja, tiskat cim osjetite dolje pritisak. I tiskat jako, napunit pluca, zadrzat zrak i s tim zrakom i trbusnim misicima tiskat dolje, bradu prema prsima. I trazite epiduralnu cim dodete, jer nudit vam je nece, a moraju vam nalaze krvi napravit itd., a kad krenu trudovi vec je kasnoooo. Inace tko ima skoliozu, ili neki problem sa kicmom, samo da znate da moze biti neuspjesna epi, ja sam imala srece i stvarno iskusne anesteziologe koji su se potrudili iz trece namjestit kateter. Meni je epi puno pomogla da se odmorim nakon svojih trudova za finale. Jer pred finale se vise ne nadodaje doza 😁 sve se fino osjeti 😊
Hvala svima 💗🙏 Ja sam u soku jos, ono stvarno nisam racunala s tim sa 39 punih hahaha 🤣 Ovi savi bole ko vrag. Rekla je doktorica da se potrudila za visoku estetiku, pa cemo vidjet. 😅 Muz ce reci svoje. 😜 Moj savjet, cure koje idu rodit prvi put. Smireno i sa osmijehom. Das osmijeh i vratit ce ti se. Oni ovdje moraju biti tvrdi, al cijene suradnju. Koncentrirat se da se trudovi prodisu, i kod tiskanja, tiskat cim osjetite dolje pritisak. I tiskat jako, napunit pluca, zadrzat zrak i s tim zrakom i trbusnim misicima tiskat dolje, bradu prema prsima. I trazite epiduralnu cim dodete, jer nudit vam je nece, a moraju vam nalaze krvi napravit itd., a kad krenu trudovi vec je kasnoooo. Inace tko ima skoliozu, ili neki problem sa kicmom, samo da znate da moze biti neuspjesna epi, ja sam imala srece i stvarno iskusne anesteziologe koji su se potrudili iz trece namjestit kateter. Meni je epi puno pomogla da se odmorim nakon svojih trudova za finale. Jer pred finale se vise ne nadodaje doza 😁 sve se fino osjeti 😊
Sve super,osim epiduralne 😜 Ja sam uvjerena da bi ti to uspjela i bez nje 😉
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji