Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    01. Lipanj 2018. 17:00

Pa evo vozimo se. 😊 brzo smo u bolnici, za cca 5-10min. Krenuli su moji trudovi 💪 boli iz leda i definizivno je drugacije nego ovi do sada. Sta vi radite? 😀

Dare12
    01. Lipanj 2018. 17:08

Ja lezim, idem jest sladoled...muka mi od trisanja vise...🍒😂😂😂

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

01. Lipanj 2018. 17:11

Honey draga,  sretno! 😘😘😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    01. Lipanj 2018. 17:12

Ja se prebacujem s jednog na drugi bok hahahaha
    Bas me zanima kakva je Nicole 🧐😍

Bublica123
    01. Lipanj 2018. 17:12

Honey

Pa evo vozimo se. 😊 brzo smo u bolnici, za cca 5-10min. Krenuli su moji trudovi 💪 boli iz leda i definizivno je drugacije nego ovi do sada. Sta vi radite? 😀

Aaaaaaaaaaaaa honey savrsen razvoj💪💪💪🙏🙏🙏💪💪💪🙏🙏🙏💕❤💕❤💕❤savrsenoooooo....jos malo i stize mala curica☺☺☺☺☺☺☺☺

• LilyVanily
    01. Lipanj 2018. 17:41

Honey sretnooo!!! 

01. Lipanj 2018. 17:46

Evo da se oglasim samo,  meni nije nis puklo 😂😂
    2 cuke sam lezala na ctgu u radjaoni.
    Zene oko mene vriste,  a ja stiscem noge.
    Imala sam nepravilne trudove,  pa su me dugo drzali da vide hoce se ustalit. Ali nisu.
    Rekla doktorica ajte kuci,  ako se ustale,  dobrodosli natrag! 😂😂😂
    Al meni nije nista,  od straha sam se predomislila 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    01. Lipanj 2018. 17:56

Wow Honey sretno i smireno 😘 
    I zapamti, tiskaj kao da imas tvrdu stolicu 😜😜😜 tako babice svima valjda govore 😂😂😂

mamika3
    01. Lipanj 2018. 18:29

ita87

Wow Honey sretno i smireno 😘
    I zapamti, tiskaj kao da imas tvrdu stolicu 😜😜😜 tako babice svima valjda govore 😂😂😂

Jako tvrdu stolicu...😂😂😂😂😂A sorry,morala sam upast!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Honey
    01. Lipanj 2018. 18:46

Evo pogledali me 2cm otvorena, trudovi jos nisu pravi, kaze dokica da nije idealno ali kako sam dosta mekana da ce bit ok. Rekoh znam da nije idealno, i ja bi da su prvo trufovi krenuli ali muz jucer probusio balon 😂 , Mala na ctg spavala sunce joj njeno 😅 Sretna sam sto sam danas bila vec 4 puta na wcu jer sigurno ona topla voda nije ugodna na puna crijeva 🙈 i evo sad secem. Muza sam poslala na cevape nek si pojede, potrajat ce ovo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.