One jos cekaju pregled...😂😂😂😂
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Pikica na 3cm do ovoja i glavice💪💪💪💪💪☺☺☺☺☺mozda ipak ne ostanem zauvijek trudna...proudy ostala na ctg- u....guzva na najjace ..zato smo proudy i ja pretresle sve teme kaj smo stigle
Ja ne da mislim ja znam da cu biti trudna dugoooo jos hhahah zezam se. Do sljed sub najdalje.
Ja odvezla muza i otisla u shopping 🛒 (kupila maslo i kobasice) hahahaha i pojela 🍦 👍
Napravila 5km i evo odmah mi opet onaj cep poceo ispadat ali bez ikakvih zilica tako da nistaaaaaa hhahahaha
Mono napise ponekad nesto na fejsu. Uglavno. Cura je preslatka i bas je narasla. Nedavno je objavila slikicu za tri mjeseca 😍😍
Vidi vidi pocele smo se razbacivat centimetrimaaaa hahahahahah zao mi je da ste se nacekale ali barem ste se ispricale hhhahaha
Ma NINA moja nema ti tu takvih 😂
Pikicaaaa 🎉🎉🎉🎉🎉 pa to je super. Znaci mogla bi nam Vida biti slijedeca bebica 😍
Mi rucali, obavili kupovinu, kao mislim radit neki kolac, al tako sam umorna od ove vrucine sa idem malo ubit oko. Kad se probudim sve cemo i dalje biti trudne, ne sumnjam. 😅
Honey ja upravo gledam jedan s visnjama a imam maline hmmmm samo ne volim ja te filove puding+maslac. Mozda marscapone i jaja. Taj volim. Vidjet cu sutra.
Ja bih isto spavala ali ona nece. Ubi me kako god legla 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ja sam sad rolat pravila sa mascarponeom, pa sam sad mislila nesto pudingasto. Volim puding. Htjela sam cheesecake pa odustala, hoce muz nesto teze. Stavi slatko vrhnje umjesto maslaca, ili malo vise mlijeka pa cokoladu. Stajaznam, bit ce fobto stagod. Mascarpone ide sa vocem. izignotiraj ju 😜 ja svoju izignoriram kad udara kad se legnem, pa se smiri nakon nekog vremena, nes ti meni sefovat, tko ce tu koga rodit 🤣 Inace kako kazes, legnem na jednu stranu udri, okrenem na drugu udri.
Pa to ne mozes vjerovat hahahahaha
Pa fkt idemo unazad. Sretnoooo Honey
Ajjjjjjj dolazi Nicole 🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉
Cure puko mi vodenjak. Idem tus i put bolnice 😘
Jeeeyyy Hony ,sretnooo😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji