Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    01. Lipanj 2018. 14:46

One jos cekaju pregled...😂😂😂😂

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Bublica123
    01. Lipanj 2018. 15:11

Pikica na 3cm do ovoja i glavice💪💪💪💪💪☺☺☺☺☺mozda ipak ne ostanem zauvijek trudna...proudy ostala na ctg- u....guzva na najjace ..zato smo proudy i ja pretresle sve teme kaj smo stigle

panda102
    01. Lipanj 2018. 15:14

Ja ne da mislim ja znam da cu biti trudna dugoooo jos hhahah zezam se. Do sljed sub najdalje. 
    Ja odvezla muza i otisla u shopping 🛒 (kupila maslo i kobasice) hahahaha i pojela 🍦 👍
    Napravila 5km i evo odmah mi opet onaj cep poceo ispadat ali bez ikakvih zilica tako da nistaaaaaa hhahahaha
    Mono napise ponekad nesto na fejsu. Uglavno. Cura je preslatka i bas je narasla. Nedavno je objavila slikicu za tri mjeseca 😍😍

panda102
    01. Lipanj 2018. 15:16

Vidi vidi pocele smo se razbacivat centimetrimaaaa hahahahahah zao mi je da ste se nacekale ali barem ste se ispricale hhhahaha

Honey
    01. Lipanj 2018. 15:17

Ma NINA moja nema ti tu takvih 😂 
    Pikicaaaa 🎉🎉🎉🎉🎉 pa to je super. Znaci mogla bi nam Vida biti slijedeca bebica 😍 
    Mi rucali, obavili kupovinu, kao mislim radit neki kolac, al tako sam umorna od ove vrucine sa idem malo ubit oko. Kad se probudim sve cemo i dalje biti trudne, ne sumnjam. 😅

panda102
    01. Lipanj 2018. 15:22

Honey ja upravo gledam jedan s visnjama a imam maline hmmmm samo ne volim ja te filove puding+maslac. Mozda marscapone i jaja. Taj volim. Vidjet cu sutra. 
    Ja bih isto spavala ali ona nece. Ubi me kako god legla 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Honey
    01. Lipanj 2018. 15:35

Ja sam sad rolat pravila sa mascarponeom, pa sam sad mislila nesto pudingasto. Volim puding. Htjela sam cheesecake pa odustala, hoce muz nesto teze. Stavi slatko vrhnje umjesto maslaca, ili malo vise mlijeka pa cokoladu. Stajaznam, bit ce fobto stagod. Mascarpone ide sa vocem. izignotiraj ju 😜 ja svoju izignoriram kad udara kad se legnem, pa se smiri nakon nekog vremena, nes ti meni sefovat, tko ce tu koga rodit 🤣 Inace kako kazes, legnem na jednu stranu udri, okrenem na drugu udri.

Honey
    01. Lipanj 2018. 15:44

Cure puko mi vodenjak. Idem tus i put bolnice 😘

panda102
    01. Lipanj 2018. 15:46

Pa to ne mozes vjerovat hahahahaha
    Pa fkt idemo unazad. Sretnoooo Honey 
    Ajjjjjjj dolazi Nicole 🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉

01. Lipanj 2018. 15:46

Honey

Cure puko mi vodenjak. Idem tus i put bolnice 😘

Jeeeyyy Hony ,sretnooo😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.