Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    01. Lipanj 2018. 11:29

Zrinchy, ja bi jos koji dan tila izdrzat kad sam dosad uspila..😉 Vruce je ajme, ja nocu umirem... evo sam se zbog vas na laptop ukljucila i svasta prominila...😉

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Honey
    01. Lipanj 2018. 12:19

Ej Dare kako vam je slatka ova slika, kako braca ljube malog bracu u trbuhu 😍💙  
    Ma sparina i vrucina po cijeli dan. Ja isto lose spavam, jos je ok ali se svaki put pitam kak cu rodit nisam dosta odmorna 🤣 

• frckava28
    01. Lipanj 2018. 12:37

Honey

Panda divna orhideja. 😍 moja je vec pred krepavanjem, nece i nece procvast odkako ju je moja sveki capnula 🤣 Nek vi imate planove, najbolje ne razmisljat. I muz i ja imamo planove do sredine slijedeceg tjedna, on ce cak i u Pulu u utorak, da nemam pregled isla bi s njim, kad je Sarita potvrdila dobar tretman haha tako da to je u redu. Zrinchy, neznam kaj bi ti rekla vise 🤣😂🤣😂 sad ce to 😜 Znaci nista od lakiranja. Nema veze, ionako bi to ispalo katastrofalno na nogama 😂
    Frckava bit ce lakse kad dodete kuci, obje cete bolje spavati 😘 Jesi osjetila kakvu bol kad je puknuo ili si osjetila samo kako curi? Mene frka da necu skuzit, pogotovo jer sam stalno u tim dnevnim uloscima, plus znojim se i dolhe je stalno mokro. E ja vec bila tri puta na wc-u danas, a n8sam tresnje jela 💪😂 Mislila sam da ce bit problem sa probavom kad prekinem sa magnezijem al da pokucam super je.

Skuzit ces prnusce. Ja sam osjetila da mi je sve mokro. Nisam ni stigla do auta a vec me je muz vozil natrag u bolnicu. 

Ugolina
    01. Lipanj 2018. 13:23

Bok curke navratila sam pitat gdje je mono,kako je beba,jel jos uvijek aktivna? Nikak ju potrefit

mamika3
    01. Lipanj 2018. 13:48

Ugolina

Bok curke navratila sam pitat gdje je mono,kako je beba,jel jos uvijek aktivna? Nikak ju potrefit

E,Ugolina,ti meni citas misli!I mene to zanimal!!!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    01. Lipanj 2018. 13:50

A kad sam vec tu,kaj bu se koja porodila?Hihihihi....Moja buhtlica je 8.6,od Ugoline mala 7.6.....Pa daj si izaberite jedan broj!😂😂😂😘

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    01. Lipanj 2018. 13:50

mamika3

A kad sam vec tu,kaj bu se koja porodila?Hihihihi….Moja buhtlica je 8.6,od Ugoline mala 7.6…..Pa daj si izaberite jedan broj!😂😂😂😘

😂😂😂😂😂

Honey
    01. Lipanj 2018. 14:06

Ugolina

mamika3

A kad sam vec tu,kaj bu se koja porodila?Hihihihi….Moja buhtlica je 8.6,od Ugoline mala 7.6…..Pa daj si izaberite jedan broj!😂😂😂😘

😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂 ne, mi mislimo da cemo zauvijek ostat trudne. 😜 Meni je termin 8.6. pa mi pase 😁 Koliko cujem Mono i njena Orion su super, mala lijepo napreduje nakon svih nedaca koje su ih snasle 💪 Tu se bas ne javlja, al je na fejsu aktivnija. 

Dare12
    01. Lipanj 2018. 14:19

Honey, to nam je stara slika..sad bi mogla novu napravit kad imam lubenicu...😂😂😂😂 ja bi mogla 6.6. na bratov rodjendan...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Honey
    01. Lipanj 2018. 14:28

Ma ti si Dare sa trbuhom ko i Proudy, manekenke. I ja sam bila rekla 6.6., al da dode i na termin ja sretna 😁 
    Kad smo kod Proudy, gdje ste Pikica i Proudy??? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.