Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    30. Svibanj 2018. 09:13

Znaci betonaza 🤰🏼🤰🏼🤰🏼 Forever pregnant 🤰🏼 
    Ma kakav porod hahaha necu danas. Danas je rodjenda od muzeve sesre mala. Ko bi je slusao da imaju isti dan rodjendan. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Odgadjam hahahha
    Zrinchy ne znam sto je tako postupio pa tek si od danas u terminu hahahahhaha ludilo. 
    Pikice ni ja nemam osjecaj da ovo dijete treba istjerat hahaha a svi zovu , pisu jooj 
    Meni stalno curka mlijeko. Jel se i vama to desava???????. Sve mi fleke po majicama. 
    Litta samo ti pisi. Aj hocu i ja svoje zlato na prsima 👧👧👧👧
    Dodala sam u torbu i dvije tetra pelene. Ne gnam jel to imaju tamo. A bice mi mozda zgodno akoooo krene mlijeko. 
    Ja danas nemam nista u planu. Muz ide registrovat auto konacno jer smo jucer tek dobili izracun za porez. 
    Sta kuhate. ???
    Mi cufte od krompira 👍👍👍

30. Svibanj 2018. 09:56

Jutro koke!
    Koji smo mi smjeh! Pa to je strasno!
    Frckava sretno!
    Zrinchy,  meni ne izgleda da se spustio,  al to ti tak i tak nis ne znaci,  jer se neki ne spuste do izgona. I nece da te vodi na more? Eh svasta,  kao da mozes rodit ovih dana 😂😂😂😂😂.
    Ja jos nisam ni ustala,  samo sam se probudila.
    Danas nista ne kuham,  jucer skuhala grah za 2 dana.
    Raspicit cu klimu pa speglat ovo malo nest kaj imam i tak bez veze.
    Dobro Pikica veli,  nemam vise koga masit kad nas je ostalo 6 ovdje. Panda,  Pikica i Honey 😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    30. Svibanj 2018. 10:12

:)))) a nist, onda odradim jos Cest is d best pa se porodim🤣🤣🤣
    Pa ja cu poludit, moram pocet mantrat da cu rodit danas jer inace sve kaj si zapikiram se i desi (Beerfest, rodjendan na Kupi...)
    Daaa,malo nas je😍
    Puse mojim preostalim hrabricama💖

[/url

Sarita_00
    30. Svibanj 2018. 10:19

Jutro! 
    Ja vas isto citam 😊 S nestrpljenjem cekam kad ce nam te zadnje bebuske doci ❤ Gotovo jednako nestrpljivo kao sto sam i moju cekala 😁 
    Zrinchy cestitke na punih 40tt 😘😘 Lijepi ste 😍 A valda ce taj mali hahar uskoro van 😉
    Panda tak sam ja skroz govorila da nebi rodila 25. da ne dijeli rodendan s ikim koga znam. Na kraju je ispao bas 25. i naravno da sam slusala kak je toj osobi drago, kak je znala da ce biti bas taj dan... 
    Proudy isto skoro dogurala do punih 40tt 😉 To Aleks u inat svima odlucio da on ostaje do kraja 😊 
    Pikica taj plan da danas ides rodit je dobar 😉 Jos kad bi druga strana bila za suradnju. 
    Honey samo ti udri po tresnjama 😁 I mi ih jedemo 😊 Donijela majka i kifle i perece i tresnje i madaricu. I cokoladno mlijeko 😂 Dobro je sto imam brata na faksu, pa mi kupi cokoladnog mlijeka 😁 
    Saljemo vam svima puse 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    30. Svibanj 2018. 10:39

Zrinchy da te lazem?! Jeeeest eto ga do koljenaaaaaa samo sto nije ispao hhahahaha
    Meni sinoc otac rekao:pa svi se znaju porodit samo ti ne znas hahahahahah
    Svi me zezaju 😫
    Joj sarita jedna je rodjena 17.5. A druga danas. I posvadjale su se na ciji ce se rodjendan rodit. Ova oplakala sto je 17.jer nije na njen. Valjda nece ni danas hahahaha digla sam zid. 
    Hocu i ja svoju mamu hahahaha

Zrinchy
    30. Svibanj 2018. 10:58

panda102

Zrinchy da te lazem?! Jeeeest eto ga do koljenaaaaaa samo sto nije ispao hhahahaha
    Meni sinoc otac rekao:pa svi se znaju porodit samo ti ne znas hahahahahah
    Svi me zezaju 😫
    Joj sarita jedna je rodjena 17.5. A druga danas. I posvadjale su se na ciji ce se rodjendan rodit. Ova oplakala sto je 17.jer nije na njen. Valjda nece ni danas hahahaha digla sam zid.
    Hocu i ja svoju mamu hahahaha

Lazi lazi lazi meeeee:)))
    I ja hocu svoju mamu😖 i cokoladno mlijeko hahahaha
    Sarita pusa najveca tebi i Lari🤩💖😘

[/url

• frckava28
    30. Svibanj 2018. 12:04

Evo curke moje Greta je odlucila doci😍😍 poslije pregleda mi je pukao vodenjak. Sad sam u predradaoni i cekam trudove jer ih jos nemam. Drzite mi fige da to sve brzo krene. Iskreno me strah, ali jedva cekam da ju vidim 😚😚

30. Svibanj 2018. 12:10

frckava28

Evo curke moje Greta je odlucila doci😍😍 poslije pregleda mi je pukao vodenjak. Sad sam u predradaoni i cekam trudove jer ih jos nemam. Drzite mi fige da to sve brzo krene. Iskreno me strah, ali jedva cekam da ju vidim 😚😚

Sretno draga! Da sto prije bude gotovo i da drzis svoju Gretu u rukama! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    30. Svibanj 2018. 12:24

Pa tacno sam htjela jutros napisati da ce ici obrnuto. Frckava Honey ja Pikica Proudy pa Zrinchy. I etoooo ode vodenjak u po bijela dana hahahaha
    Sretno. Da sto prije docekas svoju curu. 🐣🐣🐣😘😘😍😍😍

panda102
    30. Svibanj 2018. 12:30

Koji je to doktor da i mene procacka hahahahahaha ali ne znam bas. Rekla sam necu danas hahahahahhaahahahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.