Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    24. Svibanj 2018. 13:59

Pa bome ni krevetic mi nije trebao prvih mjesec dana kad je spavala s nama svaki dan 🤭🤭🤭

panda102
    24. Svibanj 2018. 13:59

A sto nisi spojil sa vasim krevetom? Nisi imala mjesta ili?

• frckava28
    24. Svibanj 2018. 14:03

Sarita sretno sutra 🤗😗😗

• ita87
    24. Svibanj 2018. 14:12

panda102

A sto nisi spojil sa vasim krevetom? Nisi imala mjesta ili?

Ma krevetic je bio u njenoj sobi, a ona spavala s nama u krevetu u nasoj sobi. Tek sad smo ga premijestili uz nas krevet 😀

panda102
    24. Svibanj 2018. 14:30

Frckava cestitam na datumu. Nadam se da uspijea izgurati 2u1 do tad i postanes magistrica 😍😍🤩🤩
    Ita pa nije vam dugo trebalo samo mjesec hahahah
    Mi cemo odmah pokusati tako. Dok ja budem u bolnici muz ce okrenuti krevet i dovesti krevetic. A kko ima kotace moze se vozati po citavom stanu. 
    Honey uzivajte danas na proslavi. Sretan mu rodjendan 🎁🎁🎁
    Muz i ja imamo rodjendane u 11 dana pa si uvijek neko putovanje iskombinujemo. Ne kupujemo poklone. 
    Ja isto kazem da sex ne pomaze. Odustat cu hhahaha
    Najsmjeanije mi je kad moj nakon sexa pita a jesmo li je uznemirili hahahahahha

• ita87
    24. Svibanj 2018. 14:37

2 tjedna je spavala s nama jer mi je bilo lakse da se ne dizem zbog rane koja me bolila, a druga dva tjedna je spavala s nama jer sam postala lijena dizat se i navikla se da je s nama u krevetu 😁😁😁
    Haha ne znam jeste smjesniji ti ili tvoj muz 😂😂😂

Sarita_00
    24. Svibanj 2018. 14:54

Eto da se konacno posteno javim...
    Na ctg-u sam lezala skoro 40 min. Najprije je na desnom boku divljala, da je i ctg svako malo tulio da su otkucaji previsoki. Nakon toga sam morala na lijevi bok i tu se primirila. Sestra me odmah trazila uputnicu za bolnicu i podatke koje inace znam da su me prije prijema u bolnicu ispitivali. Ovaj put je na pregledu bio drugi doktor koji je potpuna suprotnost onome od zadnji puta. Bili su i nekih dvoje studenata iz Amerike tamo, pa je povremeno nesto njima komentirao. I na pregledu sam bila jako dugo jer su doktora u meduvremenu dva puta zvali za konzultacije. On je prvi koji je komentirao da sam puno kila dobila i da nije bas zadovoljan, ali da cemo prezivjet. Otvorena sam 2 cm i s obzirom da nam je danas punih 41tt, beba velika on bi me danas ostavio u bolnici i sutra na inducirani. Procjena je da je Lara oko 4000 g. I jos uvijek imam dosta plodne vode. Sutra u 6 me sele u radaonu, probijaju vodenjak i krecemo. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bublica123
    24. Svibanj 2018. 15:06

Sarita sutra je vas dan❤💕❤💕❤ma kaj je 4kg....izletit ce lara ko iz puske, nemaju oni pojma...uglavnom sretno i javljaj nam se kad uspijes🙏🙏🙏🙏

Sarita_00
    24. Svibanj 2018. 16:49

Tjesi me sestra ovdje da vece bebe lakse izadu van jer ih jace vuce van, a one manje moraju vise stiskati. 
    Neka samo nje vise van, dosta nam je bilo ovako u paketu. A sad kako mora biti, biti ce 😊 
    Sutra vam se javim kad uspijem! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Zrinchy
    24. Svibanj 2018. 16:52

Sretno Sarita!! 💖💖💖💖😙

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.