Sarita draga sretno ti sutra! Nadam se da ce biti brzo! 😘
Honey sretan rockas muzeku i uzivajte danas!
Mi dosli doma, malo mi je danas ipak bilo previse hodanja, pa sam sad u horizontali jer me dosta boli donji dio trbuha. Psihicki se pripremam za depilaciju navecer. Ajde bar sam si jucer nokte na nogama sredila da mogu bit bosa 😁, japanke, sandale 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Grazia cestitam na ulasku u termin 🎉🎉🎉🎉🥂🥂🥂🥂🍼🍼🍼🍼🍼😚😚😚😚 Bas je postalo zanimljivo, vidjet cemo tko je slijedeci 😁
Boook cure! Hvala Honey! E da, ja ušla u termin, a iskreno imam osjećaj da će to biti za 2-3 mjeseca... Ali, bome stiže bebač uskoro. Jučer sam skužila da mi dijete sigurno nije gluho.
Ležala sam u krevetu, a i on je spavao, kad odjednom negdje u blizini se upalio nekome alarm od auta i moj dečkić se jaaako uznemirio, počeo je lupati i buniti se pa sam ga tješila.
Inače, prošli tjedan je imao 3.500, tako da očekujemo veliiikog dečkića.
Ajme Sarita sretno sutra, docekala si vas dan! 😍😍
Proudy prekrasno izgledas, bas ti zavidim, kao sto je netko napisao - posramila bi i neke ne trudnice! Nek si se i ti uredila, ja se isto uredila proslu srijedu, i nokte na nogama i depilacija, ko da sam znala sta me ceka!
Meni danas kopce vadili, pregledao mi šav doktor koji mi je prosli cet radio uzv! Pogledao me, kaze pa prosli tjedan ste bili u komadu a sad vec skidate kopce..🤣🤣
Ja se malo borim sa silnim zeljama svoje mame koja mi zeli svaki dan dolaziti! Ok da me pita dal mi treba sta, al ona mi samo posalje "kad mogu doci" i ljuti se kad joj kazem da mi ne moze svaki dan dolaziti! U subotu dragi organizira malu zakusku za blizi krug obitelji i prijatelja, cca 15-20 ljudi! Dog smo se da ja idem s malim na kat kuce, da se necu ni pokazivati i da nitko ne ide gore k meni jer cu na kraju imat punu kucu ljudi..i kome god sam to rekla samo sam cula "joj pa valjda cu ja smijeti?" -sto od mame, frendica...a ja luda, reko ne! Oprostite, al zove vas se da vas se pocasti a ne da gledate dijete! Najvise mi smeta sto svi smatraju da su privilegirani na ovaj ili onaj nacin! Ja neznam jesam li u krivu al ono jbt, moram se oporaviti od carskog, mali mi mora dobivati na kilazi i ne zelim ga izlagati tolikim ljudima vec! 😫😫😣😣
Hvala vam! ❤ Ma bit ce to dobro. Muzu zasuzilo oko kad sam rekla da ostajem i da sutra stize Lara. Vec nas vidim sutra oboje u suzama 😊
Honey sretan rodendan muzu i lijepo se provedite 😉
Frckava ma do 30. cete nekako izgurati jos 2 u 1, pa obaviti obranu, a onda na mogu trudovi cim zavrsis. Ili pucanje vodenjaka da bude dramaticnije 😉😉
Proudy nek su stopala spremna za otvorenu obucu 😉 Ja sam svoja cak uspjela sama srediti prije kojih 10ak dana.
Panda nek je Lara napokon odlucila poslusat nekoga kad je vec dosad moralo po njenom 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Kathryn drago mi je da ste vas dvoje dobro! Za ovu festicu ne znam kaj bi ti rekla, trebao je muzek to odradiz dok vas dvoje niste doma, ovako je nazalost za ocekivati da ce ti se ekipa zaletavat na kat k tebi, jer ono tu si i oni su tu.
Moj ce isto profestat doma, kao i prvi put, al za ti ima fore dok smo mi u bolnici. Kad se vratimo doma ocekujem sve cisto i ne ocekujem ljude.
Sarita, Lara jos ni ne ne zna kaj ju ceka sutra 😁😁😁.
Ma nadam se samo da ce to sve ekspresno zavrsiti, da se ne mucis dugo i to je to. 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Kathryn ljudi bas nekad nemaju obzira! Jos bi ajd shvatila muske, ali kad zena nema obzira za zenu koja je neki dan rodila...
Meni ce doci moji, mama ce ostati par dana, ali samo jer su inace na 500 km od nas, nemam ovdje nikoga tko bi mi mogao uskociti tih prvih dana i nemam pojma u kakvom cu stanju biti. Od nekih par prijatelja, za njih sam rekla da ne zelim da dolaze barem 10 dana. Nit u bolnici, nit kod kuce. Ne zelim dijelit dijete s ikim tih prvih dana. Nakon toga mogu doci, ali ne sad da mi se nasade na cijeli dan. I tako nisam sigurna bas kako cu reagirati da mi netko drugi prebacuje dijete po rukama...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo curke na kraju ništa od moje obrane. Mentor nemože tada jer je na g.o i nije u hr. Sljedeći termin je 6.6 a meni termin 5.6 tak da sam morala sve odgoditi. BAš sam jadna radi toga, ali očito je moralo tako biti. Očito Greta hoće diplomu u ruci držati.
Frckava, bit ce to najljepsa slika, tebe a u rukama ti i kcer i diploma 😘
Sarita neizmjerno mi je drago zbog tebe i muza ❤ Sretno sutra, da sve prode cim prije i u najboljem redu. 🙏🤞❤💋
Ma trebala i je biti festica prosli vikend dok sam ja bila u bolnici, al se na kraju nesto izjalovilo pa je on otisao samo s deckima popit koju! Ma nece ovo biti dernek doma, tak da fakat nemam sta protiv jer su nam to najblizi prijatelji i nasi roditelji, takoder nece biti do ranih jutarnjih sati! A mama mi je 1km dalje od mene, al mi je tako tesko dokazati joj da zelim da ove prve dane provedemo sami s bebom! Htjele su ga nosit vec po rukama al sam rekla ne! Jos kad sam vidjela i da.mu se novci guraju pod glavu..😣😣😡😡😤😤
Sortiraj odgovore
Najstariji