Danas je petak i poprilicno sam sigurnaaa 😜😜😜😜
Frckava ticker? Pojma nemam koliko si trudna i kad ti je puni tjedan.
Honey ima danas. Škljoc škljoc da vidimo te sarmice paprikice i hurmasice i sirnice hahahaha
Mi jucer isli na tresnju kod prijatelja i na kaficu. Nije jos zrela bas ali bilo je dovoljno da mi pozli koliko sam pojela 😭😭😭
U nedjelju opet. Organizujemo rostilj kod njih.
Aj kako se gladna budim fak hahahah
Odoh sve pojesti sto imam hahahah
Proudy ima pregled!!!! Samo ne znam jel dopodne hahahahah ako jest sokirana je sigurno. Ne smiju je ostavit radjat jer jos nije 40.t i nema smisla!!!
Meni u zivotu od tresanja nije bilo muka. Al mi je danas neka muka opcenito. Sigurno nije od 10kg mesa sta sam pojela jucer. Skljoc skljoc cu kad se dehidriram da izgledam mrsavije hahaha Jao pa Proudy ima pregled ❤ sretno draga i javi se 😘 Nama u nedjelju kumovi dolaze, opet povodom muzevog rodendana. Glava me boli od cigara jucer sta sam dim udisala, a na zraku bili. Osjecam se mamurno a popila sam dcl pjenusca i tri gutljaja crnog.
Sarita draga vjeruj meni iz iskustva, bolje ti je sto duze ostati u sobi..tu gresku sam ja napravila jer nisam vise imala snage i inzistirala da me spuste u radaonu, na kraju su me tamo izmucili..sto se trudova tice, kada te stisne samo duboko disi i izdisi trud, meni je to bilo smijesno kd su govorili a na kraju sam shvatila da nema druge. I neka ti daju pilates loptu, meni je puno pomogla!!sretno!!
Honey evo stavila sam ticker. Uopće sam zaboravila na to. Dužna sam vam slikicu za 38 tj. Poslije stavim
I da.. Honey Baš je krasan trbušćić
Draga moja hurmasiiiicaaaa 😍😍😍😍 ma ne vidi se razlika. Divne ste. 😘😘😘
Proudy nije sigurno ni trudna. Ona nama laze 😞😞😞 hahahaha
A muskarci alkohol i rodjendani ne trebam ni komentarisat hahahaha ludiloooo. Kako se samo sjete svih gluposti da mi bi znat.
Trbušina se izvalila 😂 #nemozemosvebitisexyProudy
Ma vidi ove ludache!! Ja sam te vidjela i uzivo i s punim pravom mogu reci da si predivna u trudnoci!! Kad sam ti a ledja prilazila sam morala dobro pripaziti dal si to ti jer uopce ne izgledas trudno!!! Samo buskica i to prekrasna buskica!!
Jao Pandooo tresnjeee!! Ja cekam da dozrije ona sorta hrušt, ima da se podavim u njima!
Sveki je (opet) zvala. Svaki dan. Zadnja 2 tjedna. Da kako sam? Isto ko i jucer i prekjucer i prekprek jucer... poludit cu. Veli ona, znam da sam dosadna,ali sigurno te i mama svali dan maltretira. Ne, moja mama me dovoljno poznaje da ne histerizira i cijemo se 2 puta tjedno isto ko i dosad. Grrŕrrrr!! Pa poludit cuuuu! Poruke drugih ljudi ni necu spominjati, na to sam se pripremila psihicki:) ali ovo zvanje svaki dan...
Idemo sutra na Kupu na rodjendan ipak:)) rekle mo frendice jucer da sam im promijenila pogled na trudnocu i da se sad malo manje boje hahahaha
[/url
Honey divna moja bebela 😍😍😍😍
Evo mene u cekaoni u TA, kad su mi svi ovako kuci, sve naopako od jutra i nikako se javiti.
Ugl evo cekam da me jos malo prokopaju 😁
Toliko mi se jucer nije dalo depilirat, da sam mislila da ni necu, a kontam si koji sam pehist ostavit ce me tamo, pa ce me oni ogulit. Tak da sam ipak rijesila to i sad sam ziher da ne bum ostala. 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji