Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    25. Svibanj 2018. 05:32

Ja ko kreten svako malo udjem pogledati ima li bebe 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️👶👶👶👶👶
    Joj samo se znojim i presvlacim. A uopce nije vruce 😞

Zrinchy
    25. Svibanj 2018. 07:20

Jutrooo curkeee!
    Kak nam je Sarita???

[/url

Honey
    25. Svibanj 2018. 07:21

Jutro! Panda tako i ja, zavirila nekoliko puta po noci, nema nam jos Lare 💕 Meni je vruce, ja u gacama spsvala sa otvorenim prozorom. Noc je bila teska, povracalo mi se i imala proljev, neznam odkud je sad to doslo. 😕 Mozda sam previse mesa pojela, bas sam puno jucer pojela. Navecer samo jednu hurmasicu i saku tresanja. Molila sam boga samo da ne krene slucajno jer se muz napio i nema sanse da bi mogao bit sa mnom u radaoni 😅 

Honey
    25. Svibanj 2018. 08:00

Mislim da je Kathryn pisala za dosadno guranje love pod glavu. Ja sam to pripremila ovako: 

😁 Stvar rijesena. 

Bublica123
    25. Svibanj 2018. 08:00

Honey moja bas sam se nasmijala😂😂😂😂i meni vruce ko u paklu sa svim otvorenim prozorima....sigurno i muzu bilo vruce pa dehidrirao, covjek se bar lijepo osvjezio😅😅😅😅
    Bome i ja svako piskenje cirnula da cujem tj.vidim u kojoj nam je fazi sarita🙏❤🙏❤🙏

panda102
    25. Svibanj 2018. 08:17

Sarita radjala mi sve slomljene hhahahahah

Zrinchy
    25. Svibanj 2018. 08:18

Hahhahaha Honey, bravo! Sretan rodjendan muzu, ocito ga je proslavio kako se i ocekuje:) super da nisi dobila trudove, tak je moja frendica rodila na Bozic, al se muz isto tako prepio na badnje vecer pa im je bilo veselo:)) srecom pa se otrijeznio dok su trudovi dosli na kriticnu udaljenost:))
    I meni je bilo prevruce nocas, noge su me boljele i nisam mogla nikak zaspaaat! Onda sam sanjala da ste sve vi rodile, a ja sam jos debelooo trudnaa:))

[/url

panda102
    25. Svibanj 2018. 08:24

I ja sam sanjala Honey kako mi je dosla u NM. 
    A kod nas je isto kriticno je mm pije tablete protiv alergije za svjetni prah. Ljudi one njega tako uspavaju. On hoda i spava. Jucer je zaspao sjedecki. Kaze sad na poslu uzeo nesto radit da ne zaspi, a inace je sef kao poslovodja pa ne radi nista hahahaha rekoh takva je kriza cim radis hhahhaha 
    Ja cu tamo radjati a on ce spavat. A ako je ne popije ce toliko kihat i slinit da ce ga istjerat. Grozno. 
    Sarita je napisala da su oko 6 trudovi bili na 3-4 minute i da ce je oko 6 u radjaonu.  Do tad je bila u sobi kaze da ne bi slusala druge dok radjaju. 

• frckava28
    25. Svibanj 2018. 08:30

Sarita drzi se 🤗🤗🤗 
    Ova noc je bila paklena. U nekoliko navrata sam se probudila sva mokra.
    MM je konacno id danas na g.o i mogu odahnuti da bude uz mene kad Greta odluci doci. 😙😙

Honey
    25. Svibanj 2018. 09:50

panda102

Sarita radjala mi sve slomljene hhahahahah

Baš 😂🤣😂🤣 
    Joj grozne su te alergije, mi hB nemamo, al mi je mater alergicar i svake godine je sve gore. 😱 A od tih tableta bude bas ko uspavano pile tj kokos u njenom slucaju jel 😅 Ma nek je on lijepo proslavio, najjaci je bio haha dosli su do faze da se idu obarat ruke, boze ti muski 🤦‍♀️, jedva ga sprijecila jer mu jos ta kost na desnoj nije kako treba jos od svadbe onda. Meni je prevruce opcenito, najradije bi gola hodala okolo. Debelaaaa sam, stala danas na vagu, imala sta vidjet, 72kg, znaci +10kg, dobila 1,5kg u 7 dana. Sad bi me ovaj moj na ogtt opet sigurno hahaha a to od bosanske hrane cijeli tjedan. 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.