Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    18. Svibanj 2018. 18:30

To je sve zato jer te narucuju prijepodne 😂😂😂😂

18. Svibanj 2018. 18:34

panda102

To je sve zato jer te narucuju prijepodne 😂😂😂😂

I ja kazem,  di ces mene do podne narucit.
    Sljedeci petak sam u podne tocno, ajd jos nekak hahahah

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    18. Svibanj 2018. 18:36

Bulimičarke moje 😂😘  
    Panda ja imam u utorak 22., a pogodila si 21. je u ponedjeljak. 😁 hvala Panda, evo Nicole stuca od komplimenta! jedva cekam da izade, a opet bi htjela i da ostane jos malo, ono fak sva sam zbunjena oko toga. odi u mc donalds sta si jucer mislila. Proudy i meni bi bilo muka od samo juhe i pomfrita! Fali meso 🤣

18. Svibanj 2018. 18:44

Honey

Bulimičarke moje 😂😘
    Panda ja imam u utorak 22., a pogodila si 21. je u ponedjeljak. 😁 hvala Panda, evo Nicole stuca od komplimenta! jedva cekam da izade, a opet bi htjela i da ostane jos malo, ono fak sva sam zbunjena oko toga. odi u mc donalds sta si jucer mislila. Proudy i meni bi bilo muka od samo juhe i pomfrita! Fali meso 🤣

Ljepotice moja,  nisam mogla ni pomislit stavit meso u usta. Fuj bljak! Inace je tradicija da me M vodu na cevape poslije pregleda,  danas mi nije bilo do hrane,  uopce! Bas mi nekak nista ne sjeda. Nisu mi ni topli sendvici sjeli jutros. Bas sam za nis...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    18. Svibanj 2018. 18:54

Honey bas super izgledas 😍 A Lara eto pusta sve prije reda... 
    Nesto nas se dosta naslagalo za ponedjeljak. Nemam pojma koji je datum, znam da u ponedjeljak moram. Ne znam samo kako cemo muz i ja to izorganizirat s njegovim poslom, al nek se on sekira oko toga. Uostalom, zivimo u nadi da ce nastat frka do ponedjeljka 😂 
    Meni je jucer bilo muka samo od pomisli da jedem. Na kraju sam jela kruh i pila vodu. Zato sam sad nadoknadila, isli smo na pizzu 😁 Inace samo odemo po nju i jedemo kuci, ali sad smo jeli tamo, malo prosetali... Sad me noge tako bole... A bogme bole i leda i spava mi se uzasno. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• frckava28
    18. Svibanj 2018. 19:43

Ja neznam kaj je to. Osjecam se ko slon, uzas.. samo bi jela zadnje dane. A umorna sam da je to prestrasno. Bas mi je postalo tesko nekak zadnje dane

kathryn
    18. Svibanj 2018. 19:47

Ja jela zadnje jucer u 8 navecer grasak s noklicama! Ubila bi za burek i jogurt! Honey komad i pol! 😍😍
    A ja jos svjesna nisam skroz, zadrijemam pa se probudim i cekam da osjetim bebu u trbuhu! 🤗🤗 Malac je vec kakao...😍😍

Sarita_00
    18. Svibanj 2018. 20:23

Kathryn neka je samo sve ok s obojima ❤ A polako ces se naviknuti da se mice pored tebe 😊
    Frckava ja bi isto samo spavala... Osjecam se kao da imam gripu, ona bol u misicima i uspavanost. A jelo ce ti prestati biti zanimljivo kroz koji dan. Bar je meni prestalo biti prije kojih 10ak dana. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    18. Svibanj 2018. 20:39

Kathryn javi adresu i saljemo brzom postom 🎁🎁🎁
    Mislim da sam oglupila od tv-a. U zivotu ga nisam gledala a sad sam se ufatila da gledam reportazu o vjencanju kraljevskom sutra. Boze sacuvaj. 

Honey
    18. Svibanj 2018. 22:28

Cure mene zadnjih sat vremena svakih 20min udaraju neki trudovi. Krenu od leda pa idu naprijed i boli me lijeva noga gore vise. Znaci nije mi tak bilo do sad. Nadam se da ce prestati 😟 Sve si mislim da si odem cucicu obrijati 🙈 pa nece valjda bebe sada popisom unazad prema naprijed 🤣 ukratko, ukakila sam se, fakat se nadam da ce prestati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.