Dobro jutro ☕☕☕☕🍼🍼🍼🍼
Kako ste spavale? Evo mene nije zgaravica ubila 🎉🎉🎉 Probudio me usred noci jedan laznjak, al i pisalo mi se pa mi je bas bilo haj haj haj
Proudy kako je? Jel se smirio tvoj mali rocker? Nisam jos otvorila vijesti, nadam se da ne pise da je zena rodila u uberu 😂 Sarita pa ja sam si bas mislila di si jucer cijelo popodne, ajd rekla si ic odspavat, al bas cijelo popodne 🤔 Nemojte me sad pred kraj natjerat na fejs da dodem 😜 bitno da je sve ok, znaci Lara ima jos koji dan fore, i ti cijelo vrijeme krivo slavis puni tjedan hahaha Jel danas krizma? Zrinchy jel se vi to jos mucite montazom sjedalice, gdje si? 😀
Panda ajmo ustaj i slikaj se! 😘 Obavezno sminku na tu haljinu i passend cipele ❤
Evo naseg duga od jucer, pola kile je mama dobila valjda je i beba nesto 🤣, +8,5kg do sada

Hej moja Student kako su me napali. 😫
Sve neke prijateljice ....
Ja ne volim da me vide slabu, izmorenu i pregazenu. I to do zadnjeg trenutka se borim i necu da me iko takvu vidi. Dok jos imam snage naravno. Postoje zivotne situacije u kojima se ne mozes sabrati...
Tih jos nisam imala hB i nadam se da ih nema uskoro.
Jedan od komentara je bio joj ti si bas sva od ceremonije hahahah a jbg takva sam. Ko me zna spreman je na to, i sredit ce se bez da me i nazove i pita ej kakva izlazis iz bolnice.
Honey tako stee sjatke i gjatkee hahahahah samo bih vas mazila 🎀🎀🎀 😍😍😍😍😍 joj pusa u trbuh 😘😘
Evo danas bez ideje za rucak.
Slabo sam spavala. Od 2 do 5 nula bodova. Jos muz ima alergiju pa tesko dise. A meni sve smetalo.
Odoh se slikat 😘😘

Joj Panda kako ti je lijepa busa, fino se Sarči ugnijezdila 😍 a tek pozadina fotografije 🌟🌟🌟 e jedva čekam da rodimoooo ❤❤❤ evo srce mi hoce puknut! Ljubim i ja vas u trbuh glatki 😘😘😘😘
Znaci idem u C&A po haljinu 😀 Danas cemo mi pohovane telece snicle hahahahaha eto sve te kopiram 💁♀️💋💋💋 Rizoto sa povrcem i piletinom za tenisaca 😉 e nemam ni ja ideje pa kradem sta si ti pravila. Sutra cemo steak sa grila i pljesku.

Jutreko curke moje...iso mikiiiiii...ne znam jel bi prije okinula na bureke ili tresnje....ubijate me polako
Honey zmaci izgledas ko trudnica s reklama, wooooooooow🔝🔝🔝🔝😍😍😍😍
Panda haljina je mrak...neka si ju uzela...svakako kad ju stavis na sebe kako se god osjecala popravit ce stanje😅😅😅🎀🎀🎀
Katryn isoooo mikiiiiiii🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒oci mi ispale
Sarita neka si otisla provjeriti...meni su bile skrooz malo mokre gacice i non stop je otjecalo dok sam piskila...ja imala visoko prsnuce...nikad se ne zna, bolje provjeriti🤗🤗🤗

Jutro!
Panda lijepa ti je haljina, a i ti isto 😘 Ako se ti imas volje i zelje srediti, nema ti tko sto prigovarati. Ja sam si isto pripremila sminku da se sredim za izlazak. Isto kao ti, ne volim da me vide slabu. I kad sam bila u najgorem stanju, bila sam sredena. A kako ne volim da ovisim o drugima, mislim da cu ja i nakon poroda brzo na noge.
Honey tebe lijepo poceli laznjaci 😉 Meni su sinoc na ctg-u zabiljezili par laganih trudova... A Lara na kraju ima jos 5 dana fore. Danas cemo na krizmu, pa ne kuham nista, cuvam se za veceru 😂😂

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro! Evo i ja budna!
Ne smije se prespavat dan, kad je mobilan 😂😂😂😂
Pandica i Honey ne znam koja je ljepsa!
Nisam rodila u Uberu, al nisam nesto ni spavala nocas. Mali kopao i kopao! Pa me steze, pa me boli pa nikako se namjestit.
Muz mi otisao na redovni servis s autom jutros i bila sam sigurn da je i mali s njim jer me nije dosao budit da nesto treba, a uvijek je od pol 8 budan.
Na kraju sam ja njega probudila, dijete spava 😂
Danas neki futav dan ha? Nema veze, meni ga nista nece pokvarit 😁
Puse svima 😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
E da Honey, ne znam kako sam zaboravila tako dobru sliku! Super izgledas! 😉
Pikica ovo kod mene je bilo tako da sam do negdje 2 sata skroz imala pomalo mokre gacice. Osjetim inace kad mjehur popusti i kad malo pobjegne, pa me zato malo brinulo.
Proudy se pokrece ranim jutrom cim se smije kretat 😂

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji