To je sve zato jer te narucuju prijepodne 😂😂😂😂
I ja kazem, di ces mene do podne narucit.
Sljedeci petak sam u podne tocno, ajd jos nekak hahahah
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bulimičarke moje 😂😘
Panda ja imam u utorak 22., a pogodila si 21. je u ponedjeljak. 😁 hvala Panda, evo Nicole stuca od komplimenta! jedva cekam da izade, a opet bi htjela i da ostane jos malo, ono fak sva sam zbunjena oko toga. odi u mc donalds sta si jucer mislila. Proudy i meni bi bilo muka od samo juhe i pomfrita! Fali meso 🤣
Bulimičarke moje 😂😘
Panda ja imam u utorak 22., a pogodila si 21. je u ponedjeljak. 😁 hvala Panda, evo Nicole stuca od komplimenta! jedva cekam da izade, a opet bi htjela i da ostane jos malo, ono fak sva sam zbunjena oko toga. odi u mc donalds sta si jucer mislila. Proudy i meni bi bilo muka od samo juhe i pomfrita! Fali meso 🤣
Ljepotice moja, nisam mogla ni pomislit stavit meso u usta. Fuj bljak! Inace je tradicija da me M vodu na cevape poslije pregleda, danas mi nije bilo do hrane, uopce! Bas mi nekak nista ne sjeda. Nisu mi ni topli sendvici sjeli jutros. Bas sam za nis...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Honey bas super izgledas 😍 A Lara eto pusta sve prije reda...
Nesto nas se dosta naslagalo za ponedjeljak. Nemam pojma koji je datum, znam da u ponedjeljak moram. Ne znam samo kako cemo muz i ja to izorganizirat s njegovim poslom, al nek se on sekira oko toga. Uostalom, zivimo u nadi da ce nastat frka do ponedjeljka 😂
Meni je jucer bilo muka samo od pomisli da jedem. Na kraju sam jela kruh i pila vodu. Zato sam sad nadoknadila, isli smo na pizzu 😁 Inace samo odemo po nju i jedemo kuci, ali sad smo jeli tamo, malo prosetali... Sad me noge tako bole... A bogme bole i leda i spava mi se uzasno.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja neznam kaj je to. Osjecam se ko slon, uzas.. samo bi jela zadnje dane. A umorna sam da je to prestrasno. Bas mi je postalo tesko nekak zadnje dane
Ja jela zadnje jucer u 8 navecer grasak s noklicama! Ubila bi za burek i jogurt! Honey komad i pol! 😍😍
A ja jos svjesna nisam skroz, zadrijemam pa se probudim i cekam da osjetim bebu u trbuhu! 🤗🤗 Malac je vec kakao...😍😍
Kathryn neka je samo sve ok s obojima ❤ A polako ces se naviknuti da se mice pored tebe 😊
Frckava ja bi isto samo spavala... Osjecam se kao da imam gripu, ona bol u misicima i uspavanost. A jelo ce ti prestati biti zanimljivo kroz koji dan. Bar je meni prestalo biti prije kojih 10ak dana.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Kathryn javi adresu i saljemo brzom postom 🎁🎁🎁
Mislim da sam oglupila od tv-a. U zivotu ga nisam gledala a sad sam se ufatila da gledam reportazu o vjencanju kraljevskom sutra. Boze sacuvaj.
Cure mene zadnjih sat vremena svakih 20min udaraju neki trudovi. Krenu od leda pa idu naprijed i boli me lijeva noga gore vise. Znaci nije mi tak bilo do sad. Nadam se da ce prestati 😟 Sve si mislim da si odem cucicu obrijati 🙈 pa nece valjda bebe sada popisom unazad prema naprijed 🤣 ukratko, ukakila sam se, fakat se nadam da ce prestati.
Sortiraj odgovore
Najstariji