ajme ne ubijajte s tim slikama. sad bi ja bureeek i jogurt
Litta i Proudy ja sam primjetila da mi je u dva navrata islo do 50 ali jako siljasto i odgovaralo je bas kad je beba neki pokret napravila pa racunam da to onda nije trud?nije islo kao brijeg nego vie kao siljak...
Ajmo cure koje niste prvorotke dajte malo vasa isustva sa prvog poroda, koliko je trajao kako je proslo. Mene npr zanima na koliki razmak se smanje trudovi taman pred izgon. Ono jel imas vremena bar pola minute bez bola od drugog truda izmedju ili to siba nemilice...
ajme ne ubijajte s tim slikama. sad bi ja bureeek i jogurt
Litta i Proudyja sam primjetila da mi je u dva navrata islo do 50 ali jako siljasto i odgovaralo je bas kad je beba neki pokret napravila pa racunam da to onda nije trud?nije islo kao brijeg nego vie kao siljak…
Ajmo cure koje niste prvorotke dajte malo vasa isustva sa prvog poroda, koliko je trajao kako je proslo. Mene npr zanima na koliki razmak se smanje trudovi taman pred izgon. Ono jel imas vremena bar pola minute bez bola od drugog truda izmedju ili to siba nemilice…
Jesi sigurna da to zelis cuti? 😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
E i da jos nesto. za u rodiliste jel vi nosite samo trudnicku bez onih pustih slicica papira i nalaza. Rekla mi je med.sestra da bolje mogu to sve maknit kad budem isla osim eventualno zadnjeg ctg pogotovo slicice sa uzv da ne bi ostala bez njih. Da to odvojim posebno pa ako budu nesto trazili posebno da pokazem ali da dr. ionako sve zapise u trudnicku
Proudy ha ha a da se znamo pripremiti. Bar ovaj dio o razmaku izmedju trudova na kraju me zanima...nadam se da ga ima
Vokak, slike sa uzva si ostavi doma, ja ih vec sad ne nosim, njima to ne treba. Ja nosim sve papire, kao i orvi put, sve nalaze i trudnicku knjizicu, sve sto nosim u TA, jer se uvijek sjete da im treba nesto prastaro. Ogtt, krvna grupa, brisevi, testovi senzibilizacije, sve im to moze trebat.
Moj prvi porod je vjerojatno trajao dugo, ali su mene ostavili u radjaoni s trudovima na svakih 7 min koje ja nisam osjecala. Ostala sam u 10 ujutro, 4cm otvorena s tim kao trudovima. U pola 2 su mi probilu vodenjak i kad je voda iscurila onda je pocelo rokat! Dok mi je voda amortizirala trudove nisam ni jedan osjetila. Dobila sam epuduralnu, koja nije djelovala.
Nisam imala drip, samo moji trudovi. S dripom navodno bude gore, ali to srecom ne znam.
Ja pred kraj vise nisam ni znala kad sam u trudu kad nisam, sto si blize izgonu, to ti se trajanje truda produzuje, a razmak se smanjuje. Tipa trud traje par minuta, pa pol min razmak, koji ni ne dozivis hahahah. Rodila sam u 15 do 8. Za prvorotku relativno dobro prolazno vrijeme.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy ja jos nisam bila u trudnickoj ambulanti(pretpostavljam da je to TA) ali meni su npr krvna grupa i testovi senzibilizacije zaklamani za trudnicku, ogtt i rezultate kks stitnjce i sl. su mi prepisani u trudnicku. Sto tocno rade u trudnickoj ambulanti kad dodes?urin tlak tezina i ctg?
Ostale cure koliki su vama bili razmaci izmedju trudova pri kraju
Proudy ja jos nisam bila u trudnickoj ambulanti(pretpostavljam da je to TA) ali meni su npr krvna grupa i testovi senzibilizacije zaklamani za trudnicku, ogtt i rezultate kks stitnjce i sl. su mi prepisani u trudnicku. Sto tocno rade u trudnickoj ambulanti kad dodes?urin tlak tezina i ctg?
Ostale cure koliki su vama bili razmaci izmedju trudova pri kraju
Da, TA je trudnicka ambulanta. Pise ti i meni to sve u trudnickoj, al svaki put me traze papir ipak.
Stovise na salteru me odmah traze svu dokumentaciju da im ostavim.
Tamo ti je to ko na traci, prvo te sestra pozove da ti izmjeri tlak, tezinu ako ne znas sama i posalje te piskit, pa ti rade ctg. Nakon toga cekas pregled. Prokopaju te brzinski, kazu jesi otvorena ili zatvorena i to je to.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Vokak meni je recimo krvna grupa i upisana u knjizicu i zaklaman nalaz s njom. Ogtt i neke vrijednosti prvog kks su samo upisane. Zadnji nalaz od kks mi uopce nisu mogle naci, niti u kompjuteru niti na papiru 😕 Nalaze od stitnjace imam posebno. Stitnjacu mi je cak i upisala u knjizicu kao komplikaciju iako nisam nikad dobila nikakvu terapiju.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita_00 jeu li ti radili probleme zbog tih ne pronadenih nalaza, Ja sam vecinu tih nalaza radila privatno jer trudnocu vodim privatno pa mi se nije dalo stalno setat od privatnog do soc. ginica.
Sarita_00 jeu li ti radili probleme zbog tih ne pronadenih nalaza, Ja sam vecinu tih nalaza radila privatno jer trudnocu vodim privatno pa mi se nije dalo stalno setat od privatnog do soc. ginica.
Nisam dosad isla u TA, nego je sve islo kod moje gin, tako da nemam pojma. Recimo, tek sam jucer dobila nalaz od brisa i to mi je doktorica rekla da ako zavrsim u bolnici neka im samo kazem da je bris napravljen, ali nalaz nije stigao i da ce oni potraziti u kompjuteru. Isto tako mi je bilo i sa nalazom stitnjace kad sam isla kod endokrinologa. Nisam imala nalaz kod sebe, ali ga je ona mogla vidjeti.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji