Evo i mene, zabusavala s klokanicom za vikend, sinoc samo na brzinu prelistala da vidim ima li sta novo kod Seme, Sarite ili Lily. Je li nam stigla koja bebica 😍
Danas sam opet sepala, uhvatila me lijeva noga, to mi se zna dogoditi, kaze doktor išijatikus, beba pritisce neki zivac.. spavam cijelu noc samo na lijevom boku pa se ukocim, ako se okrenem na desni zulja me glavica, beba jos na zadak..
Jucer sam se cak i slikala za puni tjedan dok smo setali ali bila sam preumorna za pisanje.
Proudy slike su odlicne.
Bellagio dobro dosla kod nas. Zao mi je da ti je takva situacija, veliku ulogu tu igraju i hormoni. Imala sam u pocetku mucnine ali nisam povracala niti gubila na kilazi pa ne znam kako ti je. Imas li nekog da ti uskoci i pomogne oko djece da si uzmes malo vremena za sebe, barem sat dva?
Evo i slika.. danas nije puni tjedan ali i slika je od jucer ☺ nije profesionalna kao od Proudy, vise putna ispred zgrade :)
U svibnju nam je samo Asia stigla za sada.
Litta mene je isto s nekij 38tt uhvatio išijas u desnoj strani, al navodbo bi trebalo proc kad rodim. Ja evo setam jos ko kreten i molim Boga da vise dobijem trudove...
Bellagio uzasna situacija, mogu mislit kako ti je pogotovo sada dok hormoni jos divljaju. Zasto muž ne preuzme malo vecu brigu oko djece da imas malo vise vremena za sebe
Jutro buhtlice! Čitala sam vas jučer, a ništa nisam stigla pisati. Dan je jučer krenuo od 5 na nogama, u 6 put za Međimurje, obić proizvodnju, riješit neke papire, i tako već sam na poslu, sad je finale prije nego što odem da sredim sve koliko mogu da olakšam život i sebi i njima ovdje. Ručak jučer pljeskavica sa pomfritom i kajmakom, večera je bila pizza sa pršutom i grana padanom, i uopće mi nije bilo previše, valjda sam puno energije potrošila, sama sam se sebi začudila jer inače nema šanse da ja pojedem tako dva konkretna i teška obroka u jednom danu. Zezam muža da je to mala on u meni hahaha
Sema pa ja neznam stvarno šta čekaš, de se porodi više hahahaha šalim se, ne zamjeri
Panda u panici, da mi je to vidjet kako to izgleda hahaha Jesi opeglala tetre? ja još imam pidžame za riješit, tj. jednodijelna odjelca, hlačice i majice, i onda moram kupit nešto za izać iz bolnice. Pa ja sam mislila to malo će bit lako opeglat, ma kakvi, ubila me ramena i leđa što kažeš. Ovaj vikend stvarno pakiram torbu evo stvarno.
Proudy sexoćo, super su slike!!! Može ono što se ne vidi meni u DM na insta hahahaha ljubim te! Pikici si dala neki popis za torbu a meni???? Pa ti si moja dokica savjetnica!! Hoću i ja popis, fali mi nešto 100%. Vas dvije spremne, prekosutra ste i u terminu, jooooj jedva čekam da rodite <3 <3 <3
Litta ti to nama šalješ slike unazad trudnoću, priznaj priznaj hehe Divna kao i uvijek
Sarita ja stvarno za tebe nisam mislila da ćeš prijeć 39tjedan, al evo te! Neće Lara i neće, zadaje mami glavobolje. Do sad su najbrže rodile one koje nisu ništa posebno radile, Katuška, Frajla i Gumbek živi dokaz. Znači nemoj misliti na to je ključ hahaha Kathryn samo laganini Neznam sad više još tko je šta pisao, mislim da sam i ovo dobro zapamtila obzirom da je od jučer hehe Jedino još nisam otkrila misterij šta se to gleda na rtl-u al izgleda da mi je bolje da ne gledam hahaha E da, velika pusa ELENI koja super napreduje, bravo mama NINA
Dobro jutro!
Honey ti bas do zadnjeg dana ne odustajes od posla? Najgore kod peglanja mi je bilo sto mi je para sve prste ispekla 😂 I sto nista nisam uspjela nit ispeglati onako bas kako treba, a ni sloziti.
U jednom trenutku sam rekla da cu prenijet, da cu roditi 15.5. Tko zna, mozda Lara odlucila slusat moj datum, a ne tatin 😜 Sto sam bila blize kraju, to sam vise pocela misliti da cu tek uci u termin kad se cura smisli. A na kraju se neda i doslovno mi zadaje glavobolje. Ili mozda ceka da prvo odemo na krizmu u subotu, da se jos najedem posteno? 😂😂
Puse svima 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro ljepotice moje!
Nisam se porodila, samo sam opet u guzvicu upala:)
Bili u nedjelju opet u Crikvi,dijelom izlet, dijelom pogledat za macu. Nazalost nista:(
Jucer sam imalaa pregled na kirurgiji za hemice, sve je super, šav je sam nestao. Naravno da sam jmala srecu da 7 stazista i stazistica bude u prostoriji i gleda mi guzu hahahahaha
Sad sam opet na pregledu ginekoloskom, danas nema uzv, samo da vide dal se otvaram i jel sve ok s bebom. Mislim, veli doktor da treba izbrojit 10 udaraca bebe tokom dana. Hahahahaa ja ih tolko izbrojim u minuti:)) bas je zivahan moj Hahar Vilim💙
Kako ste mi vi?? Meni dosla danas torba pa se i ja sluzbeno pakiram za rodiliste! Proudy, slobodno podijelis popis i na javno, znas da smo izgubljene hahahaha. Zao mi je da se nismo vidjele na Star wars day. Sigurna sam da je Maks rasturio reviju, daj slikice! Tvoje slike su 😍 muz ima talenta,ali i dobrog modela😚😚
Honey sad si zasluzila titulu polumajke, kao i ja:)) nekaj je spremno, a masa jos ceka!
Jucer mi frendice dale 3 izdajalice, a sisa nigdje hahahaha Opet dobila brdo oblekice i igracaka tak da me ceka ekstra posla danas:/ Dragi ima rockas u nedjelju pa se ne smijem porodit do onda!:))
Nema jos novih bebica??? Sema?? Sarita??? Nemojte da vas i ja preskocim skupa sa Proudy!! Sutra sluzbeno u terminu💖 panikaaaaaa
Pandice jesi dobro??? Pa ti da se uzrujavas?!
Tipkam jos nakon piskanja u casicu:)) pusee
[/url
Ajmo redom, prvo popis da vam stavim.
Velika torba:
jednokratke gacice 10 kom
vir 80 ulosci 5 paketa
grudnjak za dojenje 1kom
jastucici za dojilje 10 kom
kucni ogrtac
spavacica 2 kom
1 veliki i 2 mala rucnika
toaletni papir 2 role
vlazni toaletni papir
carape
plasticne vrecice (za prljavi ves i sl.)
1 Jana od pola litre
vic krekeri
kozmetika (sapun, cetkica za zube, pasta za zube, gumice za kosu, sampon, gel za tusiranje, stapici za usi, labelo, vlazne maramice, krema za bradavice, dezic i cetku za kosu.
Mala torba:
trudnicka dokumentacija
novcanik (novac, osobna)
japanke za tusiranje
1 paket vir 80 ulozaka
Spavacica
1 gace
1rucnik
1 Jana od pola litre
mobitel, punjac
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo i ja se pripremam idem na pregled. Kakav ce bit pojma nemam. Je li i Honey ima danas?
Ma mene su tetre ubile. Govori mama nemoj mislit da cu ti ih ja tako lickat i peglat. Triput mahnem i zdravo hahahaha ma rekoh samo peglaj kako hoces.
Danas sam mislila ogradicu sredit. I posteljinu popeglat. Aj strasna je nakon pranja. Sta cemo nas dvije obuci za izlazak pojma nemam hahahahha
Zrinchy i moja je ista ubiiii. Ako je neko gledao onaj dilm stari Ko to tamo peva i kad onaj se dere BUŠIIIIIIIII e tako se i mm dere kad ona udara i vidi je haahhaahah
Mozda da tako Sarita kaze tm Lari hahahahh mozda pocne busit. Uglavnom mrzim taj film a muz me svakodnevno podsjeti na njega.
Odoh se srediti da ne izgledam ko plast sijena, jos s ovom kosom slamom hahahah da izgledam ko covjek hahahaha
I Litta molim te ne stavljas slike i 20i nekog tjedna haahhahhaa omG zenoooo kako dobro izgledas.
Proudy ne sikiraj me gdje si poranila?!?!
Shvatila sam da nas ljudi citaju. Moram se uozbiljiti 😂😂😂😂😂😂😂😂
Puse odoh na pregled 😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji