Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zrinchy
    02. Svibanj 2018. 07:48

Jutro curke moje najdraze..
    Puno sam propustila,al sam sve procitala.
    Honey ja isto ne znam pricu, ali pretpostavljam da ti je jako tesko bilo i da ovakvi pomaci zivot znace,pogotovo u ovim situacijama gdje i sama postajes mama. A i ona baka! Soba je savrsena, boja zidova je prekrasna,sve je tip top❤
    Proudy, naravno da ides na Star wars dan gledat Maksa! Najgore kaj se moze desit je da moras poslije ic rodit,a u terminu si i ave je super. Uostalom, pa vidimo se na Beer festu:)) a mozda i na Star wars day:)
    Ivana malena je preeeslatka, uljepsala mi dan, a stvarno je grozan!
    Kika drzimo fige da se sve pokrene malo brze! Drzi se,jos malo!😘
    Pando nadam se da je tebi vikend bio nesto bolji jer je meni bio grozan...bio bi idealan da nam se maca Mirela nije izgubila u šumi iznad kuce...cijelo selo ku je trazilo i nismo ju mogli nac. Tak da sam ja sad slomljena srca i mogu rec da sluzbeno imam najgori tjedan ikad:(
    Lilyvanily, jos me sve boli,tesko se krecem,ali neke manje pomake ipak osjecam. Al sad me vise boli dusa pa mi je lakse zaboraviti na guzu:)
    Svim druhim curama velike puse, ja cekam pregled pa kampiram u Vinogradskoj na punih 36 tjedana

[/url

• sema
    02. Svibanj 2018. 07:51

Jutro, evo i ja se spremam na pregled. Nocas sam osjetila neka probadanja pa se nadam da se jos nesto malo vise rasklimalo 😂
    Zrinchy bas mi je zao zbog micike 😢
    Kika drzi se i zelim da sve prode brzo 😘

Sarita_00
    02. Svibanj 2018. 09:25

Dobro jutro! 
    Eto nas s pregleda... Cura je po svim mjerama dosta velika, pa je rekla gin da se nada da ce krenuti sto prije, samo da meni bude lakse. Glavom se vec poprilicno nabila dolje, plodne vode ima taman koliko treba. Uopce nije gledala jesam otvorena, u kakvom je stanju cerviks. To ce sljedeci puta, sljedeci petak. 
    Zgaravica me ubi, jedva sam izdrzala ctg. 
    Lijep dan svima! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    02. Svibanj 2018. 09:28

Jutro! Evo ja radno, bit ce danas veselo na poslu. Umorna sam jos od sredivanja i robice, al jako srerna, hvala na komentarima 😍 
    Zrinchy jako mi je žao 💔 ja sam tako ostala bez mog crnog macka Mo, nikad ga nisam prezalila. I tako to bude sa kucnim ljubimcima, kad ih uzmemo sebi vec znamo da ce nas jednog dana napustiti. 😢 
    Cure koje idete na preglede, sretnoooo 💓😚 

panda102
    02. Svibanj 2018. 11:13

Ollaaa 😍😍😍
    Evo i nas. Dosli smo kuci sinoc, pa su moji prespavali i jutros su otisli kuci. Bilo nam je prelijepo. Zadovoljna sam kako je sve ispalo. Malo me je bilo strah da necu moci toliko hodati ali opet smo oko 8km dnevno pravili. Super 😍 naravno bilo je i tvrdog trbuha i bolova u preponama ali nista strasno. Moja cura je tolikooo aktivna da je to ludilo hahaha
    I onda me to zna da boli kad se ona nabije dole ili kad se proteze pa se malo upisam 😂😂😂
    Danas necemo nista raditi. Mozda samo muzu neke polo majice kupiti da mi bude lijep 💕💕
    Toliko o meni sad cu preci na vas hahaha. Krece Pandina metoda dva prozora (osjecam se kao neki naucnik hhaha)

panda102
    02. Svibanj 2018. 11:25

Proudy nam ceka nedjelju. Pa de sta je to za tebe. Napucaj se drogama 😜😜
    Vokak hmmm ja imam samo jednu flasicu neku aventovu a metode pa nama su rekli da masiramo dole. Ne znam bas da hocu. A jednom sam gledala uvod u anatomiju i kad se zena nije otvarala, rekli su da je tad najbolje samozdovoljavanje hhahahah ako budete citali da se neka ludjakinja samozadovoljavala pred porod TO SAM JA 😂😂😂😂😂
    Ivana tvoja cura je tako slatka da sam se skoro rasplakala. 😍😍😍💕💕💕 prekrasnaaaa. 
    Honey bas sam sretna zbog poboljsanja odnosa sa mamom. I da se obje trudite. 💕 uzivajte skupa a sobica jeee toooop. Svaki detalj je divan. Tapeta vidim da je stigla. Police, tepih krevetic ma sve je krasno. Svaka cast 💕💕
    Sta kazes Sarita. Prejela se jedva mozes udahnut hhhhh krajicaaaa!!! Cura jos ceka malo. Nigdje joj se ne zuri 😄
    Katuska pusa za tebe i Nolu. Za zlijezdu ne znam jel normalno dok dojis. Meni je to cesto iskakalo kod upala. 

Lily stigli smo kucici. Evo nista nam se neda hahaha javi kako je bilo na pregledu. 
    Kika sta ima novo?
    Zrinchy nasa. Pa sve nesto tuzno kod tebe. Joj bas mi je zaooooo 😔😔😔😔😔
    Nadam se da ce je neko pronaci i da ce te biti jos dugoo skupaa 😘😘😘😘 sretno na pregledu. Javi se 😜

Zrinchy
    02. Svibanj 2018. 11:51

Hej curke,evo nas s kontrole! Beba je super,ave je ok, procjena 3100 kaj je ipak veliko za 36 tjedana,ali nije opasno,samo je veca beba...mozda ranije rodim:)

[/url

• LilyVanily
    02. Svibanj 2018. 11:56

Kod nas ništa novo. Ja i dalje zatvorena. Njoj je lijepo unutra, ne žuri joj se van 😂

Kikaa12345678
    02. Svibanj 2018. 12:09

panda102

Proudy nam ceka nedjelju. Pa de sta je to za tebe. Napucaj se drogama 😜😜
    Vokak hmmm ja imam samo jednu flasicu neku aventovu a metode pa nama su rekli da masiramo dole. Ne znam bas da hocu. A jednom sam gledala uvod u anatomiju i kad se zena nije otvarala, rekli su da je tad najbolje samozdovoljavanje hhahahah ako budete citali da se neka ludjakinja samozadovoljavala pred porod TO SAM JA 😂😂😂😂😂
    Ivana tvoja cura je tako slatka da sam se skoro rasplakala. 😍😍😍💕💕💕 prekrasnaaaa.
    Honey bas sam sretna zbog poboljsanja odnosa sa mamom. I da se obje trudite. 💕 uzivajte skupa a sobica jeee toooop. Svaki detalj je divan. Tapeta vidim da je stigla. Police, tepih krevetic ma sve je krasno. Svaka cast 💕💕
    Sta kazes Sarita. Prejela se jedva mozes udahnut hhhhh krajicaaaa!!! Cura jos ceka malo. Nigdje joj se ne zuri 😄
    Katuska pusa za tebe i Nolu. Za zlijezdu ne znam jel normalno dok dojis. Meni je to cesto iskakalo kod upala.

Lily stigli smo kucici. Evo nista nam se neda hahaha javi kako je bilo na pregledu.
    Kika sta ima novo?
    Zrinchy nasa. Pa sve nesto tuzno kod tebe. Joj bas mi je zaooooo 😔😔😔😔😔
    Nadam se da ce je neko pronaci i da ce te biti jos dugoo skupaa 😘😘😘😘 sretno na pregledu. Javi se 😜

Kod mene nista novo...poceli me bolit ali nije jos to dovoljno mada boli da si nisam to tako zamisljala🙂 kod nas to sve sporo ide,lezerno...nema zurbe haha samo igra zivaca vec🙂 nadam se da nece opet stat...

yra
    02. Svibanj 2018. 12:39

Zrinchy, jel sterilizirana maca?
    Znaju mace odlutati na dan-dva.
     Mozda se vrati. Imate koga od susjeda da pogleda?
    Honey, soba je prekrasna!
    Kika, nemoj žuriti u bolnicu...hodaj...sila teza ce ubrzati proces...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.