Jos sam u komadu🙂ali bolovi ne popustaju u ne pravilnim su razmacima ali fkt bole svakih sat pa tako svakako...do jutra ako me ne prodje onda cu u bolnicu...Nina ti si isla na drip ili?
Proudy go for it
Cure needostaju mi jos neke stvari: spavacice a prednjim kopcanjem -gdje ste kupovali?
Koju bocicu da uzmem za pocetak?vidjela sam neke anticolic avent natural 125ml -da li je to ok za pocetak?
Btw jeste li za neke taktike lakseg poroda koje spominju npr. caj lista maline jedenje datulja i sl?
avent anticolic 0+ imamo mi. Obzirom da papamo na bocicu nama je super!
Zavrsit cemo tjedan s jos jednom bebicom, kako god i to je super!
Ja imam crve u guzici i tako bi nekud isla da vam rec ne mogu. Pa vas molim savijet. U cetvrtak sam punih 36tt, a u nedjelju je na Ribnjaku Star Wars dan i Maksima sam prijavila za djecju reviju. Buduci da tada vec gazim taj 37. Tjedan jel vi mislite da bi vec bilo ok da se malo prosecem po Ribnjaku i vidim si dijete na toj reviji? Ono torba u gepek pa kud puklo?
Recite da! 😂😂😂
Da :)
Honey soba je bas lijepa 😍😍
Mi sinoc isli na rostilj, danas na cobanac... Dva dana sam se prejela samo tako. Sad bas imam dojam da ce mi stomak puknuti, bas me boli, jedva mogu udahnuti.
Ujutro ctg i pregled 😊 Da vidimo sta Lara kaze...
Laku noc! 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Honey bas mi je drago za mamu!! Vjerujem da si i ti jako sretna.. nadam se da je super sve proslo ⭐️💕
Curkama koje su skoro u terminu zelim svu srecu!
Ja sam strgana ko pas, Nola spava super preko dana a po noci grcevi na najjace. Iskocila mi je zlijezda ogromna ispod pazuha, nez dali je to normalno dok se doji.. micica mi ima 3245g💪🏼💪🏼😊😊😊
Ivana bebica je pravi slatkiš. 😍😍 Ja sam svojoj uzela sličnu suknjicu za photo session. Ne zna šta je čeka! 😁
Honey soba je preslatka!! Drago mi je zbog mame. Držim fige da to sve dođe na svoje. 😉
Panda uživa u Rovinju?
Zrinchy kako oporavak?
Sarita ja isto ujutro idem na pregled pa ćemo možda znati što očekivati. Sretno!
Kika izdrži! Nadam se da će uskoro da te što manje boli!
Honey, sobicaje preslatka!
Kika nadam se da ce uskoro krenuti konkretno i biti brzo gotovo.
Laku noc svima 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutroo!evo da se javim iz bolnice,jucer sam ostala imala trudove na svakih 15min i nisu jos bili toliko jaki ali ujutro su stali...tako da mene moja mala bas zeza🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji