Vokak ja sam kupila tekuci persil sensitive i sad sam sve oprala tek toliko da osvjezim, na 40 i 30stupnjeva,a kasnije cu prati na vecim temp.pogotovo bodiće.
Za rodiliste sam si spremila onaj mali kofer sto ide kao rucna prtljaga u avionu i imam jos malo veci neseser sa strane sa svom kozmetikom,nisam nosila one ogromne kofere jer muz mi je na 15min od bolnice pa ce donijeti ako sta bude zatrebalo.
U petak kad sam bila na ctgu dosla neka zena s velikim koferom i jos povecom torbom, pa su sestre komentirale gdje ona to ide s tolikom robom. Tako da mislim da je ovo moje sasvim dovoljno ☺
Vokak i sama se osjecam nekako dezorijentirano, glava me boli i strasno mi se spava.
Ja sam uzela od Froscha tekuci deterdzent i njim sam prala. Nisam cak stavljala ni punu kolicinu. I stavljala sam jedan cep omeksivaca za osjetljivu kozu. Probala sam bez omeksivaca, pa mi je ves ostao krut i jos se osjetio onaj miris novoga. Tetre sam prala na 60, a ostalo je islo na 40.
Kofer sam uzela kao i Sema, ali sam ja jos uz to spakirala ruksak u kojem su stvari za prvu ruku: spavacica, rucnici, japanke, gel za tusiranje, carape, par ulozaka i jednokratne gacice. Mogla sam bez problema napuniti i veliki kofer, pogotovo jer su ulosci ogromni, ali ce mi muz donijeti ako nesto bude trebalo.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sema sarita znaci nije too much onaj manji kofer za rucnu prtljagustvari sam pokupovala ali jos nisam ubacila u torbu.valjda ce stat...
Sarite i mene glava boli jos uvijek i nos mi je zacepljen a i spava mi se a i ne spava ne mogu se odlucit sto od to dvoje.jos ja totalno nisam navikla na glavobolje pa tim gore.ne znam od cega je...
Sema saritaznaci nije too much onaj manji kofer za rucnu prtljagustvari sam pokupovala ali jos nisam ubacila u torbu.valjda ce stat…
Sarite i mene glava boli jos uvijek i nos mi je zacepljen a i spava mi se a i ne spavane mogu se odlucit sto od to dvoje.jos ja totalno nisam navikla na glavobolje pa tim gore.ne znam od cega je…
Ma nije previse taj kofer. Treba uzet u obzir samo da oni ulosci mogu zauzet pola tog kofera 😂
Ja sam imala problema s migrenama, ali u trudnoci na prste mogu nabrojati koliko me puta glava zabolila. Pa mi je ovo sad malo cudno... I nos mi se lagano puni zadnjih dana.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sema, slike su poluprofi, moj M se bavi fotkanjem, to mu je drugi job.
Meni su jako lijepe one nude i polunude varijante slika trudnica, pa smo to radili danas. Jedino kaj nisu bas za obiteljski album i pokazivanje, vise za nas. 😂😂😂😂
Sto se tice torbe vokak i ja nosim manji kofer, i vjerojatno cu jos imat mini torbu sa strane, gdje ce mi bit stvari za radjaonu, dokumenti itd. Odvojit cu na vrh kofera stvari za prvo tusiranje da sestri bude lakse nac.
Robu za bebu svu bez iznimke perem na 60, novo staro nebitno, jer za novo nikad ne znam gdje je stajalo i u kakvim transportnim kontejenrima se vozilo do nas. Deterdzent isti kao i za nas, samo manja kolicina, duplo ispiranje. Ako ne zaboravim stavim ocat umjesto omeksivaca. To je to!
A sutra jadna mi majka, doslovno! Dolazi mi peglat, a toga toooooliko ima, da se meni povraca, mislim da ce odgulit puno radno vrijeme. 😁
Laku noc proljetnice moje 😘😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro cure...ajme sinoc sam pomislila da cu rodit 😂
Krenula mi neka bol od leda pa prema stomaku, ali samo s lijeve strane i tako drzi neko vrijeme i onda prode i taman zaspala nakon toga i oko 2h u noći ponovno i opet proslo,a ja bila sam kod kuce i vec zamisljala kako cu hitnu morat zvat.😁 cudno mi je sto je samo bol na lijevoj strani a ne cijeli stomak i leda. Jel to tako normalno? I sada tu i tamo osjetim laganu bol, mozda Filip danas/sutra odluci van 😍😍
Ja sam robicu prala s Ariel baby na 90 bijelo(posteljina, bodiji i sve sto direktno dodiruje kozu), a ostalo na 40. U gornju sam robicu stavljala chicco omeksivac za bebe, a u bodije i ono sto ide direktno na kozu nisam stavljala :) a torba mi je malo veca od kabinskog kofera, nju sam spakirala jer je na kotace a vise mi je stvari stalo nego u kofer, iako i nju jedva zatvaram hahaha
Dobro jutro! Pa šta je ovo, nema slikica, ni bebica ni trudnica! Evo duga od nas dvi debele:
Ajmo sada Panda i Sarita gole buse na sunce!
Panda jeste stigli na jadran jel bilo guzve?
Dobro jutro!
Sema mozda se Filip smisli uskoro van 😉 A mozda i samo zeza vec sad...
Honey izgleda jucer svi pobjegli nekuda... Kod mene je opet bilo spremanje. A ti bas super izgledas! 😍
Kod mene nocas nije bilo spavanja... Prvo mi je bilo vruce da sam na kraju spavala u potkosulji i gacama. Pa me zgaravica probudila. Jutros me pita mm jesam ja to jela nocas ili sta sam rondala po kuhinji. Ali samo sam si pravila sodu bikarbonu. Kad se zgaravica sredila sam morala na wc, a poslije su krenuli ful zivopisni i nasilni snovi. Alarm me spasio tih muka 😂
A eto i dug od jucer 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Zadnja procitana strana 1510 😱😱
Jesam propustila koji porod?
Ja se patim s dojenjem, bradavica mi koma totalna, ostalo ok ide. Danas imamo 10 dana 😍
Svima 😘😘😘😘😘
Evo slika od neki dan, mala babuska 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji