Sta se ovo dogada, krenuli drugi problemi osim onih vezanih za trudnocu. Ali bitno da se sve rjesava...
Panda meni ce prvi ctg bit tek sljedeci tjedan. A ni bris mi jos nije napravila, to je isto rekla sljedeci puta.
Dosad nisam mogla spavat, a sad sam uzasno umorna i nemam snage za nista. Cekam hoce li mm doci s posla da jedemo, a ni on sam ne zna do kad radi.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita zeljanica danas 😜😜 vrijedna.
Kod nas cevapi hahahaha
Kupili smo lepine. Punoooo luka i cevapi mmmm
Sarita zeljanica danas 😜😜 vrijedna.
Kod nas cevapi hahahaha
Kupili smo lepine. Punoooo luka i cevapi mmmm
Vrijeme je da se potrose sir i spinat 😂 A i nekako mi se jela, pa ajd. Je da sam sad krepana ko nista.
Mogli bi i mi cevape koji dan ❤
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo report, zavrsila danas za sat i 10 min u trudnickoj, al sam bila premorena. Otisli nest pojest i doma malo odspavat.
Uzeli mi bris za streptokok. Bio je neki doktor jer je moja na go. Reko super, ima deblje prste 🤣🤣🤣🤣
Al vraga, nije mi pomoglo, lako prohodna za 2 prsta do ovoja i glavice. Na terapiji jos 2 tjedna i mirovanje jos 2 tjedna, onda sam na kontroli opet a i u terminu.
Al rekao je doktor da ne brinem da sve i da se bebica sad rodi, dovoljno je velika i zrela da sve bude ok.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy jos malo.. ne mogu ni zamislit kako ti je mirovati tako dugo alu glavno da je Aleks dobro. Meni danas kad je rekao da sam za malo vise od 2 tjedna u terminu panika ne lagano ulovila. Ja bris radim za 2 tjedna kad budem ba sljedecoj kontroli.
Nina pusa za vas.
Znaci cevapi tako dobro izgledaju kao da smo jeli u restoranu a ne kod kuce hahahah 💪💪💪
Proudy jos malo. Tako se priblizavamo terminu da ne vjerujem. Aleks ce da izdrzi da se udeblja i ojaca jos. Mada kako jedes vidim da dusa mora sve sebi uzet hhahaha
Lahko prohodna joj izraza hahahaha
Litta da da jos malo pa termin. Grrrrr
Evo da si opet odgovorim na pitanje ako jos ikoga bude zanimalo -kalkulator za ri au
http://perinatology.com/calculators/umbilicalartery.htm
Koja je ono u haljinici bila-kakav sator bas si slatka
Zri tebi ce porod nakon ovoga bit macji kasalj.brz oporavak zelim
Proudy meni ti se slicno dogada.jedem puuuno vise i kaloricnije nego inace i ocekujem bar kilo dva vise na vagi kad ono nula.corak.al na svu srecu bebac je za razliku od mene bar nesto dobio iako je mal.tako da se ne brines zbog kilica....sve je to ok
Honey meni si bas zgodna, taman kak treba 😍
Nina cestitam ti na mrvici 😍 jesi ti ranije rodila?
Zrinchy jedva sam procitala ono tvoje, uzas bas mi je zao. Pa u kojoj si to bolnici bila? Zasto sivanje na zivo???!? Uzas sve me boli dok citam
Mi smo danas dosli do 3055g jeeeej napokon. Jos ju budim svaka dva sata, grcici kod kakanja ne odustaju, ja sam ko zombi i tako to 🤭 bar sam 10 kila izgubila ako nis drugo, sad jos 9 i na staroj kilazi sam🤣
Jbt dobila 19 kila kao da diva nosim, a rodim dijete od 2,5kg🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji