Idemo ti do Crikve, nije neko more, al dragi ima kucu na brdu iznad gdje je predivna priroda i mir, a i Crikva je blizu Zg. Nosim i trudnicku knjizicu i tor u za svaki slucaj da moram skoknut do Rijeke obavit nesto hahahahaha
Joj i ja bi na farbanjeeee! Al moram cekat novh placu:))
Bebice nam dolazee💖💖💖 sretno curkee

[/url
Da da sretno svima 😍😍
Ja se doma sama s ogledalom, kad se sva porezem i zapnem muz uskace 😂😂😂
Kolko je dolje sve osjetljivo toliko poslje brijanja crvenilo nastane..uzas..
Panda, ne ispricavaj se i ja sam se smojala a sta cu 😂 Dobro pa imam stvarno 3min autom do ambulante gdje je tecaj, da sam morala negdje dalje odjahat vjerojatno mi nebi bilo smijesno. Zezala me kolegica da je to bio superbrzi tecaj, sve naucila u 15min, koliko me nije bilo 😂 e tako i moja sad nakon puta, imala je osvetnicku misiju za toliko sjedenje kad sam legla! Slatkice nase 💓 Sarita, za depilaciju sam ti ja malo sramezljiva, boze meni neugodno pred doktorom setat dolje gola, kontam kako cu da me netko drugi cupa 😳🙈

Panda prirodna mi je boja. Samo ju mijenjam ovisno jel ljeto ili zima 😂 Zimi potamnim, a ljeti (zapravo, cim sunce izade) posvijetlim.
Lara se danas umirila, nije me ni za dobro jutro izudarala. Svega jednom me udarila...

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Kika i Nina zavidim vam,i ja bi u radaonu,al mom malcu se ne ide van..
Panda boja je super 😍
Sarita super mi je takva zurka, ja imam bas dudu kodu i sve gledam jel bi se osisala ali nekako mi žao i nikako da se odlucim, skupim hrabrosti i onda dodem i kazem moze samo vrhove 😂😂

Kika vec sam pisala, Becutan baby puder. Ja se nakon brijanja svaki puta poslije svakog tusa napudram, nema na pristica ni crvenila 😘
Zrinchy volim Crikvu i Selce ❤❤❤

Honey slazem se i s tim dijelom o sramezljivosti. Kad idem na pregled obucem ili haljinu neku ili neku dugacku majicu. Ali mi je koma bilo na zadnjem pregledu kad mi je prvo radila vaginalni uzv, pa onda preko stomaka. Lezala sam tamo 10 min bez gaca 😂

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dudu kodu u prijevodu znaci dugu kosu 😂😂😂
Honey sta se imas stidit, ja uvijek idem s onim sve su oni to vec vidjeli na tisuce puta i bas ih briga... Kontam da ce me tek nakon poroda biti bas briga za sve, pomisao da ce me netko drugi mozda morat tusirat u bolnici mi je bila strasna ali sad mi nekako i too ok. Vec sada na ovom ctgu svaki puta netko drugi zaviruje pa me bas briga haha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji