Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    27. Travanj 2018. 13:56

Sta se ovo dogada, krenuli drugi problemi osim onih vezanih za trudnocu. Ali bitno da se sve rjesava... 
    Panda meni ce prvi ctg bit tek sljedeci tjedan. A ni bris mi jos nije napravila, to je isto rekla sljedeci puta. 
    Dosad nisam mogla spavat, a sad sam uzasno umorna i nemam snage za nista. Cekam hoce li mm doci s posla da jedemo, a ni on sam ne zna do kad radi. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    27. Travanj 2018. 14:01

Sarita zeljanica danas 😜😜 vrijedna. 
    Kod nas cevapi hahahaha 
    Kupili smo lepine. Punoooo luka i cevapi mmmm

Sarita_00
    27. Travanj 2018. 14:04

panda102

Sarita zeljanica danas 😜😜 vrijedna.
    Kod nas cevapi hahahaha
    Kupili smo lepine. Punoooo luka i cevapi mmmm

Vrijeme je da se potrose sir i spinat 😂 A i nekako mi se jela, pa ajd. Je da sam sad krepana ko nista. 
    Mogli bi i mi cevape koji dan ❤

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    27. Travanj 2018. 16:14

Zato sam ja šator hahahahahhaahahah

27. Travanj 2018. 16:58

Evo report,  zavrsila danas za sat i 10 min u trudnickoj,  al sam bila premorena. Otisli nest pojest i doma malo odspavat.
    Uzeli mi bris za streptokok. Bio je neki doktor jer je moja na go. Reko super,  ima deblje prste 🤣🤣🤣🤣
    Al vraga,  nije mi pomoglo,  lako prohodna za 2 prsta do ovoja i glavice. Na terapiji jos 2 tjedna i mirovanje jos 2 tjedna,  onda sam na kontroli opet a i u terminu.
    Al rekao je doktor da ne brinem da sve i da se bebica sad rodi,  dovoljno je velika i zrela da sve bude ok.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Litta
    27. Travanj 2018. 17:29

Proudy jos malo.. ne mogu ni zamislit kako ti je mirovati tako dugo alu glavno da je Aleks dobro. Meni danas kad je rekao da sam za malo vise od 2 tjedna u terminu panika ne lagano ulovila. Ja bris radim za 2 tjedna kad budem ba sljedecoj kontroli.

panda102
    27. Travanj 2018. 19:06

Nina pusa za vas. 
    Znaci cevapi tako dobro izgledaju kao da smo jeli u restoranu a ne kod kuce hahahah 💪💪💪
    Proudy jos malo. Tako se priblizavamo terminu da ne vjerujem. Aleks ce da izdrzi da se udeblja i ojaca jos. Mada kako jedes vidim da dusa mora sve sebi uzet hhahaha
    Lahko prohodna joj izraza hahahaha
    Litta da da jos malo pa termin. Grrrrr

• vokak
    27. Travanj 2018. 21:39

Evo da si opet odgovorim na pitanje ako jos ikoga bude zanimalo -kalkulator za ri au
    http://perinatology.com/calculators/umbilicalartery.htm

Koja je ono u haljinici bila-kakav sator bas si slatka
    Zri tebi ce porod nakon ovoga bit macji kasalj.brz oporavak zelim

• vokak
    27. Travanj 2018. 21:42

Proudy meni ti se slicno dogada.jedem puuuno vise i kaloricnije nego inace i ocekujem bar kilo dva vise na vagi kad ono nula.corak.al na svu srecu bebac je za razliku od mene bar nesto dobio iako je mal.tako da se ne brines zbog kilica....sve je to ok

Katuska99
    27. Travanj 2018. 23:45

Honey meni si bas zgodna, taman kak treba 😍
    Nina cestitam ti na mrvici 😍 jesi ti ranije rodila? 
    Zrinchy jedva sam procitala ono tvoje, uzas bas mi je zao. Pa u kojoj si to bolnici bila? Zasto sivanje na zivo???!? Uzas sve me boli dok citam
    Mi smo danas dosli do 3055g jeeeej napokon. Jos ju budim svaka dva sata, grcici kod kakanja ne odustaju, ja sam ko zombi i tako to 🤭 bar sam 10 kila izgubila ako nis drugo, sad jos 9 i na staroj kilazi sam🤣
    Jbt dobila 19 kila kao da diva nosim, a rodim dijete od 2,5kg🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.