Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikaa12345678
    30. Travanj 2018. 08:23

Dobro jutro curke...evo mi smo dogurale do 40+1...🙂 danas kontrola...vidim da ste mi sve spremne koferi,torbe kod mene to sve polagano jucer sam tek kinderbet namjestila ali torba je isto spremna😉

Sarita_00
    30. Travanj 2018. 08:45

Dobro jutro! 
    Kika njoj se izgleda bas svida unutra... Ali valda ce se uskoro pokrenuti prema van 😉
    Mene je sinoc moja bas jako udarala da sam se izvijala od bolova, a mm se toliko uplasio da me nekoliko puta pitao jel da me vozi u bolnicu. Bas me sve bolilo, ali na kraju sam zaspala i spavala kao top, osim dvije setnje do wc-a. 
    Uzivajte danas! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    30. Travanj 2018. 09:48

Kika sretno danas, i da malo poguraju Asiu 💋❤🎉 🍼 sarita da i tebi krene, bit ce baby boom u maju, neizjezno je vidim! I naravno sema, vas tri ste mi samo pitanje koja ce prva 😁 
    Meni je danas poseban dan, mama mi dolazi prvi put doma. Za one koje neznaju pricu - Nije bas bila previse sretna oko mog izbora prije pet godina kako sam se uselila sa muzem, tako da je kontakt bio onoliko koliko sam ih ja posjecivala. Prije dvije godine je pocela pomalo popustati, i evo izgleda da ju je prva unuka na putu potaknula da razmisli sto je bitno u zivotu. ❤ Pregledat cemo robicu skupa 🤗 Svima lijep dan 💋💋💋

• sema
    30. Travanj 2018. 10:03

Cekam na ctg j pregled a guzva za po... 
    Honey bas mi je drago da je mama malo smeksala, ipak je to tvoj izbor i mislim da se nitko ne treba u takvo sto mijesati a pogotovo ne negodovati, vjerujem da si sada presretna i zelim ti lijepo proveden dan s mamom ❤😘

Sarita_00
    30. Travanj 2018. 10:16

Honey bas mi je drago sto ipak pomalo omeksava 😁 Ali to je mama, tesko da bi izdrzala jos dugo. A i kako sema kaze, to je tvoj izbor, odrasla si i ako je tebi dobro nema se tu sto itko drugi petljati. Uzivajte! 😉
    Kika i sema ajmo, potjerajte ih vise van 😜 Pa onda jos ostaje LilyVanily i da mogu ja 😂 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    30. Travanj 2018. 10:23

Po dosadašnjem popisu dokazano da su se bebe odlucile da nece ici po redu 🤣 pa sad, vidjet cemo. 
    Hvala cure 😘 

panda102
    30. Travanj 2018. 12:01

Puseeee. 

• Student24
    30. Travanj 2018. 12:12

Honey - uzivaj u danasnjem danu😘

• Litta
    30. Travanj 2018. 12:26

Honey uzivaj, bas mi je drago da se kockice slazu kako trebaju biti :)
    Panda pusa i tebi 😚😚
    Sarita meni se isto zna dogoditi da ne spavam po noci bas me ukoce leđa od tog spavanja na boku.
    Nina uzivaj sa svojom Elenom, uskoro cete vi uspostaviti svoj ritam. Jucer ni meni chrome nije htio ucitati sliku pa sam isla preko drugog preglednika. Imam instaliran dolphin, mozes probat i neki drugi. I onda mi je uspjelo i to cak 2 puta sam ucitala istu sliku 😃😃

Sarita_00
    30. Travanj 2018. 12:46

Nina bas mi je drago da je na kraju sve ispalo u redu i da je nakon svega Elena izdrzala toliko i da je sad napokon tebi u rukama 😊 Sad samo polako i uspostaviti cete vec svoj ritam 😉
    Panda uzivajte! 😘 I pozdravi Rovinj i od mene 😁
    Litta mene je jedno vrijeme lijevi kuk jako bolio od spavanja na boku. Desni nista. A i prije sam ja spavala na boku. Recimo, ne znam spavati na ledima, vrlo brzo se probudim ako se okrenem na leda. I to oduvijek. Ali jos malo, onda cemo valda moci spavati kako god 😁

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.