Dobro jutro!
Kako ste?
Kod mene radno od ranog jutra, da obavim sve dok mi se jos da 😂 Ves se pere, sude je oprano, tiramisu je napravljen, sad jos usisavanje i kupaonica, pa gotovo za danas.
Dan je vec sad lijep, nama je punih 38 tt... A izgledalo je tako daleko tamo u 10. mjesecu...
Budite dobre 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Nina, čestitam na malenoj Eleni!
Prekrasno ime!
Ima jedna prelijepa makedonska starogradska pjesma "Eleno"....
Moja najstarija nećakina je Elena..
Zrincy užas! Pa kakvi su ti hemeroidi morali biti da je jedan prsnuo i da je morao biti šivan?!
Mogu si misliti kako te boljelo! Koji im je bog bio da su to išli raditi na živo???
Imala sam ih i ja, smetali su me i bolili, bili su vani cca 1-2cm. Odmah nakon potoda se sve povuklo.
Cure moje, jučer je za mene bio jedan poseban dan!
Dakle, moja Mila se u dobi od 3tjedna i 1dan svjesno nasmijala svojoj mami.🤗🤗🤗
Pričala sam joj, ona me gledala u oči i bum---pao osmijeh samo takav! I oči su joj se smiješile! Zlato mamino!!!
Katuška, ne sekiraj se s kilama. Samo će ti se istopiti tolikim izdajanjem.
Nina kod mene jos nista. U ponedjeljak opet ctg i pregled pa cemo vidjeti...
Jooj jedva cekam da i ja dodem kuci sa svojom bebicom 😍
Katuska Nola je preslatka ❤💗
Samo da vam mahnem svima! Nola je divna, na mamicu! 😍😘
Sema ajde vise deloziraj bebusku, vrijeme je! 😁
Meni je muz danas napravio generalku doma, sutra mi mama dolazi sve speglat i pakiram si torbu za rodiliste.
Taman nek mi sve srede dok ja ne mogu, pa kad cu moc konacno hodat onda cu ja fino po kavama, kod frizera, u shopping i tak 😁.
Sve sam si isplanirala hahahaha
Uzivajte! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Izgleda da sin čeka da se najede roštilja pa ce onda van😂😂😂
Eh, Proudy delozirala bi ga sutra da mene itko išta pita 😁 sad ces i ti jos malo moći Aleksa delozirat 😍
Sema ne idi gladna, ni za zivu glavu!
Ja sam prvog gladna radjala, jela vecer prije, dosla na kontrolu oni vele, ostajes rodit! Znas kad sam jela??? U ponoc! Umrla od gladi!
Evo ja sam danas odradila i trudnicki photosesion, jedva cekam fotkice, bas me zanima kak su ispale. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy jesu to profi slike? I mi smo se prije mjesec dana profi slikali pa nek ostane za uspomenu 😁
Ja uvijek prije ctga jedem, slucajno da kazu ostajes u bolnici nek je moj zeludac pun 😊
Katuska koja slatkoca
Nadam se da ste dobro cure.mene evo boli glava a to mi nije bas uobicajeno
Nadam se da je vasa vecer bolja.
Koje ste ono deterdzente spominjale da koristite za pranje robice?i na koliko stupnjeva ste prale robicu onoj na etiketi ili sve na najvisoj?
I koje velicine su vAm torbe za rodiliste.trebam pocet pripremat sve
Sortiraj odgovore
Najstariji