Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • J1309
    27. Travanj 2018. 08:45

Roo, kad ti je termin?? I ja sam KBC Split, i termin mi je 16.5, a cini mi se da je tako i tebi :) kod mene je isto curica

• Litta
    27. Travanj 2018. 08:49

Dobro jutro. Ja na pregledu, krv izvadila, tlak izmjerila, sad cekamo pregled u 9 
    Zrinchy bas mi je zao, glavno da je proslo, da si ok i da je s bebicom sve u redu.

• Roo
    27. Travanj 2018. 09:10

J1309

Roo, kad ti je termin?? I ja sam KBC Split, i termin mi je 16.5, a cini mi se da je tako i tebi :) kod mene je isto curica

Aaaa super :))) je je i meni 16.5. 
    Nadam se da se vidimo - bit cemo u kontaktu! 

Kikaa12345678
    27. Travanj 2018. 09:23

Cure sretno na pregledima...😉 Sema nadam se da ce se barem kod tebe nesto pokrenuti,ja sam tek za ponedjeljak narucena na pregled...pa cemo vidjeti ista ili nista!🙂

Honey
    27. Travanj 2018. 09:43

Jutro!!! Zrinchy ajme meni 😱 mogu mislit kako si bila u bolovima i kako ste se prepali za hahara 😓 Hvala Bogu da je sve dobro proslo, a ti si super vedrog diha, ja mislim da ce ti nakon ovih bolova porod biti piece of cake 😉 bar ti to zelim ❤😘 
    Cure hvala svima na lijepim rijecima, danas mi je bolje malo kaj se haljine tice. Nismo cijelu noc spavali muz i ja, on je imao cjelonocno iskasljavanje, hb pa nema temp., a mala je tulumarila skupa sa njim. Obavili ujuto Petrovu 3, on otisso na put a ja vec radim u uredu. Panda moja tocno me razumijes, sotor za veselicu da 😂 jucer gledam slike od ljeta itd., kako sam mrsava, najdeblja sam 62kg na mojih 167cm, s koliko sam ostala trudna, i tad sam si mrsava. I sad me strefi kad stanem na vagu i vidim ravno 70kg, iako znam da je to normalno i pozeljno, i iako mi svi govore da sam super trudnica al dzaba to mi smo zene munjene u glavu i samo vidimo šotor 🤣 
    Sličko stavim poslije, dakle punih 34tt i punih 70kg zive vage 😁 

• J1309
    27. Travanj 2018. 10:21

Roo

J1309

Aaaa super :))) je je i meni 16.5.
    Nadam se da se vidimo - bit cemo u kontaktu!

Hahha super, vidit cemo se onda u rodilistu :) 

• Litta
    27. Travanj 2018. 11:28

Evo obavili pregled. Sad na kavici. Ctg uredan, beba zivahna ali jos uvijek na zadak. Hemoglobin dobar. Za 2 tjedna idem opet na ctg i bris. 
    Honey ne brini zbog kg, sve ce se to regulirati. Kad sam bila na tecaju doktor nam je rekao da je imao trudnicu koja je ostala trudna s 55kg a dosla roditi sa 110 :)

27. Travanj 2018. 11:37

Hej curke!
    Zrinchy moja,  bome se ti napatila,  ne mogu ni zamislit kako ti je bilo.
    Honey,  stvar je u stavu,  na 2. slici izgledas milijun puta bolje,  na prvoj tocno zracis time kako ti se to nis ne svidja. A divna si,  vjeruj svojoj Proudy!
    Ja jutros hitno zavrsila kod zubara,  probudila me bol u zubu u 5,  pa u 6,  pa u 7,  e kad me probudilo u 8 onda sam muza digla da me vozi zubaru. Ugl stavila mi lijek i sad vise nis ne boli.
    Sad cekam u TA. Obavila pisanje,  tlak i vaganje. Imam kilu manje nego prosli put i jos mi skinula kilu zbog tenisica! Pa kak? Znaci bila na +8,  a sad sam na +6. Al ajd dobro!
    Cekam dalje!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    27. Travanj 2018. 13:35

Joj Proudy deprimiras me hahhahahaha 
    😜😜😜😜
    Super da si rjesila zub. Bolje odmah kad zaboli. Opet morala poranit 🔫🔫🔫

panda102
    27. Travanj 2018. 13:39

Litta bas tako rano rade ctg. Imam osjecaj da ga meni nikad nece ni radit. Kod nas nista ne rade hahahah
    Ima jos vremena da se okrene bebica 😍😍
    Kika sad ce ponedjeljak. A mozda odes i prije 😜
    Joj mi sve napravili. Sredili. I auto oprali. Setali. Gledamo na sat 11 sati aaaaaaaaaa
    Odoh pravit rafaelo kuglice. To mama voli. Sad sam ih nagovarala da danas krenu. Kaze nece sutra ce 😒😒😒😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.