Roo, kad ti je termin?? I ja sam KBC Split, i termin mi je 16.5, a cini mi se da je tako i tebi :) kod mene je isto curica
Dobro jutro. Ja na pregledu, krv izvadila, tlak izmjerila, sad cekamo pregled u 9
Zrinchy bas mi je zao, glavno da je proslo, da si ok i da je s bebicom sve u redu.
Roo, kad ti je termin?? I ja sam KBC Split, i termin mi je 16.5, a cini mi se da je tako i tebi :) kod mene je isto curica
Aaaa super :))) je je i meni 16.5.
Nadam se da se vidimo - bit cemo u kontaktu!
Cure sretno na pregledima...😉 Sema nadam se da ce se barem kod tebe nesto pokrenuti,ja sam tek za ponedjeljak narucena na pregled...pa cemo vidjeti ista ili nista!🙂
Jutro!!! Zrinchy ajme meni 😱 mogu mislit kako si bila u bolovima i kako ste se prepali za hahara 😓 Hvala Bogu da je sve dobro proslo, a ti si super vedrog diha, ja mislim da ce ti nakon ovih bolova porod biti piece of cake 😉 bar ti to zelim ❤😘
Cure hvala svima na lijepim rijecima, danas mi je bolje malo kaj se haljine tice. Nismo cijelu noc spavali muz i ja, on je imao cjelonocno iskasljavanje, hb pa nema temp., a mala je tulumarila skupa sa njim. Obavili ujuto Petrovu 3, on otisso na put a ja vec radim u uredu. Panda moja tocno me razumijes, sotor za veselicu da 😂 jucer gledam slike od ljeta itd., kako sam mrsava, najdeblja sam 62kg na mojih 167cm, s koliko sam ostala trudna, i tad sam si mrsava. I sad me strefi kad stanem na vagu i vidim ravno 70kg, iako znam da je to normalno i pozeljno, i iako mi svi govore da sam super trudnica al dzaba to mi smo zene munjene u glavu i samo vidimo šotor 🤣
Sličko stavim poslije, dakle punih 34tt i punih 70kg zive vage 😁
Aaaa super :))) je je i meni 16.5.
Nadam se da se vidimo - bit cemo u kontaktu!
Hahha super, vidit cemo se onda u rodilistu :)
Evo obavili pregled. Sad na kavici. Ctg uredan, beba zivahna ali jos uvijek na zadak. Hemoglobin dobar. Za 2 tjedna idem opet na ctg i bris.
Honey ne brini zbog kg, sve ce se to regulirati. Kad sam bila na tecaju doktor nam je rekao da je imao trudnicu koja je ostala trudna s 55kg a dosla roditi sa 110 :)
Hej curke!
Zrinchy moja, bome se ti napatila, ne mogu ni zamislit kako ti je bilo.
Honey, stvar je u stavu, na 2. slici izgledas milijun puta bolje, na prvoj tocno zracis time kako ti se to nis ne svidja. A divna si, vjeruj svojoj Proudy!
Ja jutros hitno zavrsila kod zubara, probudila me bol u zubu u 5, pa u 6, pa u 7, e kad me probudilo u 8 onda sam muza digla da me vozi zubaru. Ugl stavila mi lijek i sad vise nis ne boli.
Sad cekam u TA. Obavila pisanje, tlak i vaganje. Imam kilu manje nego prosli put i jos mi skinula kilu zbog tenisica! Pa kak? Znaci bila na +8, a sad sam na +6. Al ajd dobro!
Cekam dalje!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Joj Proudy deprimiras me hahhahahaha
😜😜😜😜
Super da si rjesila zub. Bolje odmah kad zaboli. Opet morala poranit 🔫🔫🔫
Litta bas tako rano rade ctg. Imam osjecaj da ga meni nikad nece ni radit. Kod nas nista ne rade hahahah
Ima jos vremena da se okrene bebica 😍😍
Kika sad ce ponedjeljak. A mozda odes i prije 😜
Joj mi sve napravili. Sredili. I auto oprali. Setali. Gledamo na sat 11 sati aaaaaaaaaa
Odoh pravit rafaelo kuglice. To mama voli. Sad sam ih nagovarala da danas krenu. Kaze nece sutra ce 😒😒😒😒
Sortiraj odgovore
Najstariji