ok i ja imam glupi stav dok ju imam na sebi jer mi se ne svida, tj. ne stoji mi kako bi htjela, odnosno cini me vecom nego sto jesam. Masnu cu iza vezati jer mi je ovak koma. Mozda mi nije za svadbu al kaj sad. Mozda frizura i sminka poprave odjecaj pa ce popraviti i fojam i sliku 🤔 Kad sam dosla muzu reko mi je : cipele su ti super 😭😭😭
Honey tebi se to cini jer se usporedujes kako si prije izgledala u toj haljini. Meni se sviđa i mislim da lijepo izgledas. Prava slatka trudnica
Litta dođi sa mnom i komplimentiraj mi cijelu vecer molim te 😭 Hvala 😘
Honey super ti je haljina i dobro ti stoji. Jos sminka i frizura... Ma bit ces najljepsa! Trudnice su i tako uvijek najljepse 😉
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro curke!
Samo da se javim kratko, jucer zavrsila na hitnoj. Pukao mi hemeroid i krvarenje nije stalo ni nakon 2 sata. Odjurili na hitno, setali me na tri odjela da bi na kraju zavrsila na kirurgiji. Prvo me na zivo sivali, vristala sam od bolova,a kad ni to nije zaustavilo krvarenje su me uspavali i operirali. Ostala sam preko noci, nisam oka sklopila od boli, al jutros malo je bolje. Bebica je zato hB dobro, opet ga procijenili na 2700 i gospon se konacno okrenuo na glavicu💙
Honey predivna si, kaj pricas!!
Nina draga, cestitke od srca!!
Sad idem citat ostalo jer sam u groznom zaostatku:)
Puse svima!!
[/url
Ajme Zrinchy ovo zvuci sve jako bolno, drzi se i brzo se oporavi...gledaj to s pozitivne strane, prezivjela si sivanje na zivo pa tebi ce porod biti sitnica nakon te boli 😘
Ja se evo spremam za ctg, javim se ako bude naznaka za radaonu uskoro, iako cisto sumnjam.
Honey meni je haljina bas slatka i bas volim vidjeti trudnice u haljinicama tako da od mene 👍
Procitala sam sve!!!
Vidim da se vagalo zast se ne javljam, i vjerujte mi da mi je doslo jucer da ss zarakijam, samo da prestane ta bol hahahaha
Evo rekli da me pustaju doma!!
Nina meni ginic nije htio dat Faktu,da se boji jer sam trudnica. Tak da je ovo islo dok je islo dok jucer vise nije otislo:)))) sa jednom tihom tetom sam u sobi i imam tv sa 3 kanala. Meni dost:)))
Super da je porod dobro prosao,molimo slike malene cim prije😘😘😘
Proudy,trbuh se divno zaokruzio, cini mi se ko da nije pretjerano narasao od zadnji put.
Honey, ono kaj kaze Sarita-trudnica si i po defoltu si najljepsa zena u prostoriji. I ja imam slicu haljinu sa masnom,isto sam mislila da izgledam ko sotor hahaha i onda sam ju obukla na festu na posao i svi su komentorali da sam predivna trudnica. Trudna si zeno,hej!! Ima vremena za male crne uske haljine kad bebolino dodje😘😘
Pandice da ti i tu pohvalim sobu, stvarno je ispala divnooo.
Cure puse,idem se spremit za otpust
[/url
Dobro jutro!
Zrinchy ovo je bilo bolno i za citati 😕 Nadam se da ce sada biti bolje i da ces se brzo oporaviti 😘
Sema sretno i da se nesto pokrene 😉
Nina kako ste ti i Elena?
Mene sinoc pocelo nesto jako stezati u trbuhu i preponama, cak i u poprilicno pravilnim razmacima pa sam cak i stvari za sebe za izlazak spremila 😂 To je jedino bilo nepripremljeno. Ali na kraju su se bolovi prorijedili nakon tusiranja i do spavanja sasvim nestali. Poslije je Lara tako lijepo izudarala muza kad je stavio ruku na trbuh, pa je rekao da mi bogme nije lako kad krene udarat 😂
Petak je, uzivajte! 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Litta hvala puno. Sretno na pregledu 😍😍
Honey razumijem te. Da da svi govori najljepsa si divna si. Pa zeno trudna si. Ali ja dodjem pred ogledalo i kontam wtf???? Citav zivot sam bila mrsavica i ovih 7-8kg na mojih 162cm izgleda kao sotor za veselico hahahhaha
A ti si krasna pusti to 😜😜😜😘😘
Ja jucer obukla svoju jaknicu kaze meni mm de Bgt skini to izgleda kao da si nekom djetetu ukrala. Hmmmmmm
Zrinchy nadam se da je bolje. Najezila sam se dok sam citala. Fak fak. Ajde ides kuci. I nek se hahar okrenuo 💪💪
Sarita se spremila ali Lara nijeeee. Cekaj jos malo jaranice.
Nina i sema puseee 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji