Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Travanj 2018. 12:49

Litta,  prekrasna si! Pandica moja takodjer!
    Kika,  sema,  sarita,  bas me zanima koja ce beba koju preskociti!
    Nina,  neka ste vi dosli kuci,  sad uzivajte! 😘😘😘😘
    Honey,  draga,  jako sam sretna da je mama shvatila da su neke stvari ipak bitnije od drugih! 😉 Evo zasuzilo mi oko dok ovo pisem. Unuka je unuka, a kcerina sreca je vaznija od icega na ovom svijetu! Biti covjek je priznati pogresku i krenuti ponovno! Ljubim te puno 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    30. Travanj 2018. 12:59

Honey uzivaj s mamom. Presretna sam zbog tebe. Vjerujem da si i ti mnogo uzbudjena 😍😍😘😘😘
    Pusa za Elenu 😘

• sema
    30. Travanj 2018. 13:15

Kika je prva na redu,ali evo i kod mene se napokon pocelo nesto dogadati, plodna voda mlijecna i malo se spustio i pocela sam se otvarat...juhuuu
    Nina drži se 😘
    Panda uziva,što bi babe rekle dok još moze hahaha😝😂😂

Bublica123
    30. Travanj 2018. 13:37

Ej curke....eto govanceta su nas prestala zafrkavat...ostalo na jucerasnje jutarnje 4 tute🙏🙏🙏
    Krenulo je sopanje probioticima i imunoglukanom pa se nadamo da smo mi svoje obavili za proljece
    Proudyyyyy zasto si ti postala uzorna trudnica od nemajke i na vrijeme spremila svoj kofer😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣ja sam odlucila krenuti od iduceg pon.sa spremanjem...ikea + dm
    Honey bas mi je drago za mamu...sve ce se promijeniti na bolje dolaskom male curice❤❤❤
    Panda woooow zavidim...i ja sam malo gledala hotele u Robinju ali sam se kasno sjetila i sve bilo puno...al mozda i bolje s obzirom na stanje mojeg crveka P
    Nina uzivajte domeka❤🎊🎉❤🎁🎊🎉❤🎈🎊🎉🎁
    Kika i sarita eto i vas u samom finalu...sad ce to🙏🙏🙏🙏samo hrabro
    Yra mah mah i puse Mili
    Ako sam koga preskocila mah mah 😘😘😘😘😘😘😘

Bublica123
    30. Travanj 2018. 13:39

Bublica123
    30. Travanj 2018. 13:40

Evo malo jucerasnjeg balkonskog ugodjaja i grill majstora Tate😅😅😅😎😎😎😍😍😍

Kikaa12345678
    30. Travanj 2018. 14:05

Eto i mene sa pregleda...otvorena 1cm u petak opet kontrola i ako nista u nedjelju ide Asia prisilno van...ja bi ipak voljela imati prirodne trudove...ali jbg...eto pustamo vas preko reda🙂 

• sema
    30. Travanj 2018. 14:14

Kika daleko je petak, to se preko noci moze sve promijeniti tako da držim👍 da sve krene samo od sebe 

Sarita_00
    30. Travanj 2018. 15:07

Znaci biti ce nesta ovaj tjedan 😁🎉🎉

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    30. Travanj 2018. 15:21

Mozda bude neki prvomajski uranak hahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.