Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Travanj 2018. 17:44

Honey

ProudMomy

Honey

Shit ja sam zaboravila na Petrovu 3 shit shit shit i antoglobuliski.
    Proudy daj me podsjeti oni rade svaki dan od 7:30? To mogu onda i sutra obavit?

Tako je, mozes 😉

Hvala doktorice moja

😘 nisam poslusnijeg pacijenta imala,  moram priznat 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Roo
    26. Travanj 2018. 18:25

Nina čestitam :)
    Panda soba je predivna 🤩
    Ja sam 5. po redu i straaah me. Puno je bilo lakše razmišljati o porodu prije prvog puta, a sad znam šta mogu očekivati 

Kad budete mijenjale ponovo popis : ja sam KBC Split i očekujem malu Gitu :)

26. Travanj 2018. 19:16

NINA

Zaboravih napomenuti da sam svo to vrijeme morala imati svoje glupe carape na sebi….do guzice navucene 😣😣😣😣😣😣😣😣

A sirota,  ne mogz zamislit kak ti je bilo u tome radjati. Ali ako nista drugo,  nije dugo trajalo. Sad odmaraj i uzivaj,  zasluzila si 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• vokak
    26. Travanj 2018. 20:10

Cestitke Nina
    Da sama sebi odgovorim na pitanje od neki  dan.ne mora se porodiljni prijaviti tocno na dan kad pocinje alj je bitno donijeti papire do 5og u iducem mjesecu.

Curke da li se igdje mogu naci vrijednosti RI a.u. ?neka tablica? To bi valjda trebali biti protoci pretpostavljam....

26. Travanj 2018. 20:16

vokak

Cestitke Nina
    Da sama sebi odgovorim na pitanje od neki dan.ne mora se porodiljni prijaviti tocno na dan kad pocinje alj je bitno donijeti papire do 5og u iducem mjesecu.

Curke da li se igdje mogu naci vrijednosti RI a.u. ?neka tablica? To bi valjda trebali biti protoci pretpostavljam….

Promaklo mi je tvoje pitanje,  ali da,  tako je kako si rekla. Ja sam na porodiljnom od 16.4 a tek sutra cu nosit doznake.
    Za ove vrijednosti ne znam jel ima kakva tablica,  ali da,  jesu protoci su ti to.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    26. Travanj 2018. 20:40

Ja sam upravo shvatila da izgledam ko šator u haljini koju sam mislila obuci sutra za svadbu 😔 onu od nove godine. A htjela sam si kupiti neku al me muz nagovorio da mi je ta ok. I sad sam tuzna 😔 pa sam se pokusala utjesiti sad sa sladoledom. Al sam i dalje tuzna.... 

Sarita_00
    26. Travanj 2018. 20:47

Honey ja sam sigurna da uopce ne izgledas tako lose u toj haljini. Nemoj biti tuzna 😊
    A kad si vec spomenula sladoled, sjetila sam se da bi trebala izvaditi cokoladu iz hladnjaka. Biserka, dosla sam iz trgovine i u raspremanju sam cokoladu ostavila na prozoru. Naravno da je prozor na suncu i da se cokolada rastopila 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

26. Travanj 2018. 20:49

Honey

Ja sam upravo shvatila da izgledam ko šator u haljini koju sam mislila obuci sutra za svadbu 😔 onu od nove godine. A htjela sam si kupiti neku al me muz nagovorio da mi je ta ok. I sad sam tuzna 😔 pa sam se pokusala utjesiti sad sa sladoledom. Al sam i dalje tuzna….

Honey sigurna sam da samo sebi izgledas tako!
    Daj da vidimo! 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    26. Travanj 2018. 20:56

Šator. Plast sijena hahahaha dobre smo danas 😄😄😄😄

• Litta
    26. Travanj 2018. 21:41

Nina cestitam. Sve najbolje tebi i Eleni 
    Panda super je sobica, preslatka, sad na zasluzeni odmor u Rovinj :)
    Honey kakav sator, lijepo izgledas na slikama, samo trbuh si dobila.. daj nam jednu sliku da mi procijenimo :)
    Proudy morat cete ti i muz pozuriti s tim fotkama dok ste jos 2 u 1. Nadam se da cemo vidjet i koju profesionalnu iako su ti ove dobre. Frizura ti je super, cesalj ti ne treba.
    Nama je sutra ujutro pregled, idem vidjet svoju mrvicu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.