Hey cure,
Duska, mozes uvijek privatno otici ako ne mozes cekati ! Nece se puno vidjeti, ali bi se trebala vidjeti sad GV i ZV mozda….
Hej Mono.
Kako je?
Meni su brisevi uredni. Piškila sam ujutro valjda 2x nisam mogla izdržat …a nije mi dala posudicu pa sam na kraju dala treci urin na analizu bas nisam sigurna koja ce bit svrha ali dobro.
Hey,
Ok sam ! Dosta smirena moram priznati !
Idem sad uskoro.kod svog socijalnog radi iscjedka !
Super za briseveeee ! Dala si Uk ili obican urin??
Ja nema sanse da dam prvi jutarnji nikad, jer svakih max dva sata idem na wc, neki put i krace...
Hey cure,
Duska, mozes uvijek privatno otici ako ne mozes cekati ! Nece se puno vidjeti, ali bi se trebala vidjeti sad GV i ZV mozda….
Hej Mono.
Kako je?
Meni su brisevi uredni. Piškila sam ujutro valjda 2x nisam mogla izdržat …a nije mi dala posudicu pa sam na kraju dala treci urin na analizu bas nisam sigurna koja ce bit svrha ali dobro.
Hey,
Ok sam ! Dosta smirena moram priznati !
Idem sad uskoro.kod svog socijalnog radi iscjedka !
Super za briseveeee ! Dala si Uk ili obican urin??
Ja nema sanse da dam prvi jutarnji nikad, jer svakih max dva sata idem na wc, neki put i krace…
Sediment samo... bez urinokulture. Ma to ce mi doc bezveze. Iako ja u trudnoci uvijek imam puno amorfnih kristala i nešto tako... pojma neznam zašto.
Hej cure.. Isla sam se naruciti prije nekoliko dana i toliko je zatrpan da nije moglo nista prije cetvrtka.. I evo kako se blizi pregled sve vise me hvata panika inace sam bas osjetljiva i malo me strah pa kako je vama bio taj prvi pregled,jeli toliko bolno i strasno?
Hej cure.. Isla sam se naruciti prije nekoliko dana i toliko je zatrpan da nije moglo nista prije cetvrtka.. I evo kako se blizi pregled sve vise me hvata panika inace sam bas osjetljiva i malo me strah pa kako je vama bio taj prvi pregled,jeli toliko bolno i strasno?
Hahaha ne brini rodit ces za 6mj... to je bol koje se trebaš čuvat. Ovo je mačji kašalj koji nije ugodan ali nije ni strašno. Je si rekla svojima?
Imat ces pregled u spekulima... metalni jedan dio skojim malo otvori da.moze uzet bris ili papa test bez da mu smeta okolna sluznica. I ultrazvuk vaginalno...koji je ko štap tanji koji ti stavi te putem njega gleda u maternicu, zna bit malo neugodno i bolno ali ništa strašno i može ti gurat prste i dirat te za trbuh da odredi položaj maternice...to je sve normalno... Legni i opusti se što više možeš i bit ce brzo gotovo.
Hahah vjerujem.. Nisam im jos nista rekla,cekam pregled pa cu im reci. To je sve novo za mene pa mi zvuci strasno,ali nadam se da cu se uspjeti opustiti i da ce brzo proci.. Hocu li dobiti slicicu sada?
Ikyri ma znam da se sa komplikacija ne smijem vratit jer mi se onda sve zezne, zato zbog prosjeka i cekam da odradim 10 mj i ne vracam se radit..
Danas me dole uzasno boli, kao neki pritisak, ko da me mjehur stisce ali ne mpram na wc i sa strane kod jajnika bol neka..
Hahah vjerujem.. Nisam im jos nista rekla,cekam pregled pa cu im reci. To je sve novo za mene pa mi zvuci strasno,ali nadam se da cu se uspjeti opustiti i da ce brzo proci.. Hocu li dobiti slicicu sada?
Svaki put bi trebala slicicu dobit.
Ikyri ma znam da se sa komplikacija ne smijem vratit jer mi se onda sve zezne, zato zbog prosjeka i cekam da odradim 10 mj i ne vracam se radit..
Danas me dole uzasno boli, kao neki pritisak, ko da me mjehur stisce ali ne mpram na wc i sa strane kod jajnika bol neka..
Ja imam grčeve i pritisak stalno. U prvoj trudnoci to nisam imala. Jučer nakon stajanja sam mislila da ce mi sve poispadat. Odi prije vremena na pregled. Ja sam bila prije u dana pa se ne brinem toliko...Ali ako ti je to nešto novo odi!
Hey cure,
Sad u četvrtak imam konsultacije za potpomognutu prvi put 😂😂😂nisam im rekla.....probati ću njih iskoristiti ..eto ako budu voljni mogli bi mi olakšati ...ako ne, ne znam dali da se naručujem sad u Medico na uvz..dali je opasno izlagati se često uvz u ranoj trudnoći...ako imalo je ,onda ću stisnuti zube još 10 dana...
Sortiraj odgovore
Najstariji