Bas koma za dm... ali mi smo prosli tjedan jos uspjeli preuzeti paket za novorodence-mali paket pelena i knjizicu.
A super mi je njihov opis novog sustava, kao mozes zamjeniti 1000 bodova i onda dobijes 100 kn popusta, onak, za 1000 bodova treba potrositi samo 10.000 kn 😱
Ako ne budu stvarno neke dobre pogodnost shopingirat cu u bipi, oni bar daju 10%
Nina baš ti se svašta nakupilo. Drži se!! Nadam se da će biti sve ok i s curkom i s tobom i s bebicom. 😘
Ajoj Nina bas te svega snaslo ☹ Drzi se i nadam se da ce sve biti u redu! 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ajoj Nina bas ti se sve zaredalo! Drzi se!
A ja drzim fige da si nam sutra u radjaoni i da si ekspresno gotova 😉.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Vojvotkinja je to brzinski riješila. Par sati i već je vani. Je da joj je treće....
Ja mislim da ona uopce ne rada, neg da to neko drugi..gle kak ona svjeza i odmorna izlazi van i to isti dan nakon poroda..😲😲
Ja mislim da ona uopce ne rada, neg da to neko drugi..gle kak ona svjeza i odmorna izlazi van i to isti dan nakon poroda..😲😲
😂😂😂😂 mislim da neću znat za sebe, a ne da ću bit u stanju šetat i pozirat nakon toga 😂😂😂
Ili joj daju neke jako dobre droge ili to netki odradi umjesto nje 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
😂😂Pa upravo to, necu bit sposobna za nista..gledas ju samo trbuh je dobila..meni su noge i ruke ko cevapi naoteceni, a ona nis..odma je u haljini bez problema a prvi dan najgori kolko krvaris..🤣🤣😂
Ili joj daju neke jako dobre droge ili to netki odradi umjesto nje 😂
Ma to neko odradi umjesto nje sto posto 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji