Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    23. Travanj 2018. 21:50

Teorije zavjere hahahahahah

Katuska99
    23. Travanj 2018. 21:51

Stari moj upravo to gledam i ne vjerujem. Eto stvarno je vjerujem kakav to porod mora bit da 7 sati poslije tamo izgleda 

7 sati poslije poroda nisam znala di sam😱

23. Travanj 2018. 22:07

Kolko god da ona imala doktora i sestra oko sebe al nemres ti nakon 7 sati izgledat tako.
    To mi je cudno i to jako.

Katuska99
    23. Travanj 2018. 22:31

Ta nije rezana 100% hahaha

-Tea-
    24. Travanj 2018. 07:03

Pozdrav cire! :) Evo, ja sa zimskih bebica pratim i proljetnice! :) Prvo-CESTITKE svim mamicama i bebicama!!! Samo neka ste sve zdrave! 

Htjela sam komentirati ovo sta ste posale o vojvotkinji…
    Ja vam iskreno od srca zelim svima porod kakvi su bili moji… (oba puta dosla u bolnicu oko  21 h, prvi put rodila u 22.27, a drugi u  23.23). Nakon oba sam se u sobi odmah digla, otisla pod tus i funkcionirala bez problema. Prvi put sam imala i 10 savova, al tu je pomogla moja visoka tolerancija na bol. Tako da je stvarno  moguce išetati iz bolnice nakon par sati i smjeskati se… 

url=https://lilypie.com]

Honey
    24. Travanj 2018. 07:20

Dobro jutro 💗 citala sam vas cili vikend, Nina drago mi je da si dobro. Zao mi je sto se dve tako izdedavalo sa klincima, al tako to ide, uvjerila se sad kod rodice. Njen 5ipol godisnjsk je proplako tri puta dok smo bili, prvi put ga je trogodisnjak sa njegovim drvenim macem udatio i rasjeko glavu. Ovi ostali tako smireni, ja bi zvala valjda policiju i hitnu 😂 a sve to dok im blizanci skacu po glavi koji su frisko imali upalu krajnika 😱 tako da svaka cast vama mamama, ja se nadam da cu biti priblizno odvazna i snazna ❤ Nadam se da je sa malom sve ok, i da ce joj to ostati samo kao ruzna uspomena. 😘 Kaj se Kate tice, ja bi rekla to joj je posao. Zadaca koju mora ispunit i to je to. Nit je ona radila frizuru nit se sminkala, ona je samo odradila tih pola sata snimanja i aj bok. Jer ako ne odradi ode glava 🤣 Proudy kad smo mi to zene otisle SAMO do dm-a i SAMO po jednu stvar?! Mision impossible 😂 Super su ti kolica, crvena bi bila ljepsa al ajd i ova prolaze 😜 Ja sam umorna ko pas, sad na posao, pa tecaj u ambulanti u 10, pa opet posao 🤯 A glete ovo kak je slatko i beskorisno 😍💗 

Sarita_00
    24. Travanj 2018. 07:42

Dobro jutro! 
    Kako ste? Ja se i bez alarma budim u 6 i 20. Još sam noćas koma spavala... Kao da me netko uhvatio za kukove i razvlači ih. Nisam se mogla namjestit i sad me više ne boli samo donji dio leđa nego i ramena i vrat i sve 😭 Ali idem na frizuru, možda me to malo oraspoloži. 
    Honey robica je preslatka 😍 Mene i mama i baka zvale da mi kažu kako je robica koja je došla iz Australije preslatka, baka mi čak poslala par slika... I sad sam ja jako znatiželjna. Mama sad to pere i pegla, pa stiže s njom kad rodim. 
    Nina sretno danas na pregledu! I da sa sekom bude sve ok! 😘
    Idem sad smislit gdje ću se parkirat u gradu, po mogućnosti da ne platim parking 😂
    Puse svima 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    24. Travanj 2018. 07:50

Dobro jutro
    Sarita i ja idem na frizuru. Razmisljam od sliki prije i poslije. Hahahhaa
    Joj Proudy kao da gledam sebe. Odoh samo po sampon u dm. Onda makaroni i riza do kraja mjeseca hahahaha 😍 drago mi je da si imala lijep dan 😘
    Nina svaka cast kako ste snazni i jaki. Treba to odgojiti a ostati priseban hahaha ja cu poludit. 
    Honey joj kad im kupimo badice za plazu hahahahaha da pokrije cice ipak ce bit dva mjeseca stara hahahahaha

Sarita_00
    24. Travanj 2018. 07:56

Panda kod mene je jedina frizura punda ☹ I to me vec uzasno sekira, a vruce mi je kad ju pustim i smeta mi skroz. 
    Muz je neki dan htio da joj uzmemo badic 😂 Kaze da mora imat badic kad budemo isle na kupanje 😁

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    24. Travanj 2018. 08:10

Nista onda reci joj da ti izravna kosu. Malo za promjenu. Joj kako su mi slatke te beskorisne stvari hahahahhaha 😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.