Danas nam imate vas dvije preglede. Joj joj kad terminuse pocnu. Ostat ce te dva sata tamo hahahaha.
E moja Honey evo i meni svi govore kako nisam normalna jer idemo na more hahahah a joj sta da radim. Blizu je Koper ako krenem radjati hahahaha
Ja sam Pikice tesko zaspala sinoc jer sam odspavala sat vremena popodne i odmah sam se kaznila jutros alarmom u 6:30. Hahahahahha koja sam ja koza sama prema sebi. Ali mrzim kad ne mogu zaspati navecer.
Sad mi je tako vruce ispod ovog najlona u frizerskom.
Yra supeeeer da uzivate. Manje stresa i odmah je lakse vjerujem. Ljudi se useru da izvinete na izrazu i onda se zatvore u kuci. Budu oni nervozni. Djeca nervozna.
Sema Kika...ko nam je jos na resu da radja hahaha hajmo hajmo 😜😜😜 jesam hrabra kad drugi radjaju hahahahah
Panda tak je i meni, ako spavam popodne ili kojim slucajem ujutro malo duze, odmah navecer nema spavanja. Zato je ustajanje u 6:30 i nema spavanja popodne. I suosjecam zbog vrucine, ja sam vec mislila da cu se otopit 😂 Ali gotova sam i pobjegla sam 😁
Pikica uz sve nevolje jos i cekanje... Mene sve strah koliko cu sutra cekati. Gin je bila na godisnjem prosli tjedan i sestra je vec kad me narucivala rekla da im je ovaj tjedan uzasna guzva. Narucena sam u 12:30, a mislim da rade do 14. Pa onda cu valda doci na red brzo.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Book curke!
Evo mene s DEPILACIJE!! sluzbeno vise nisam jeti i za more sam spremna:)) moram priznati da uzivam na rodiljnom, a tolko sam se bojala da cu se dosadjivat. Jos nisam ni blizu gotiva s pripremama za bebu,al se ni ne sekiram vise:))
Kako ste mi danas? Nadam se da nikog nista ne boli, vidim da se rade frizure, da Yra sece s bebicom, Proudy nam shopingira na veliko:) danas je u Mulleru popust na baby stvari tako da trk kome jos nesto fali! Ja sam placu vec prokockala:))
Sutra idem kirurgu na sud-prirodni ili carski! Bas me zanima! Pusam vas svee
[/url
Jeeeej NINA super vijesti! Znači Elena nam stiže u četvrtak <3 Ja isto mislim da je veća trema kad znaš KAD ćeš nego kad se samo dogodi.
Pikica i Proudy, sretno na pregledima <3 i uživajte u druženju. Nadam se da ipak neće dugo trajati.
Sarita daj sliku da vidimo zuzu Evo mene sa tečaja koji se nije održao
znači patronažne u Sv.Nedelji zaboravile doći hahahaha i tako. Veli meni sestra dođite na onaj 29.05., haha, a ja rekoh neznam da li ću bit još trudnica.
Onda sam mislila da odem u četvrtak u Samobor, ali sam se sjetila da sam planirala u Petrovu 3 na antiglobulinski.pa neznam da li ću stići na tečaj u 10. Al rekla je patronažna da mogu nazvati i da bu ona meni doma došla samo za mene održati tečaj, što je ajd isto ok. I tako. Uglavnom, nasmijala sam se. Jedva čekam sutra pregled da zamašem doktoru sa svojim savršenim šećerom hahaha
Zrinchy kaj si išla na egipatsku? I bikini zonu? Ja nikad nisam bila, mene to strah ići.... Ja sam si doma uvijek sa Kleopatrom to sve riješila, ali sad ne mogu pa sam spala na britvu. Morat ću se danas obrijat... Drago mi je da uživaš na porodiljnom draga, tako i treba!
Pikica i Proudy, sretno na pregledima <3 i uživajte u druženju. Nadam se da ipak neće dugo trajati.
Bože ovo je ispalo kao da se nadam da druženje neće dugo trajati hahahahahaha Dakle da pojasnim, da neće dugo potrajati čekanje da obavite preglede
Jeeeej NINA super vijesti! Znači Elena nam stiže u četvrtak<3 Ja isto mislim da je veća trema kad znaš KAD ćeš nego kad se samo dogodi.
Sarita daj sliku da vidimo zuzuEvo mene sa tečaja koji se nije održao
znači patronažne u Sv.Nedelji zaboravile doći hahahaha i tako. Veli meni sestra dođite na onaj 29.05., haha, a ja rekoh neznam da li ću bit još trudnica.
Onda sam mislila da odem u četvrtak u Samobor, ali sam se sjetila da sam planiralau Petrovu 3 na antiglobulinski.pa neznam da li ću stići na tečaj u 10. Al rekla je patronažna da mogu nazvati i da bu ona meni doma došla samo za mene održati tečaj, što je ajd isto ok. I tako. Uglavnom, nasmijala sam se. Jedva čekam sutra pregled da zamašem doktoru sa svojim savršenim šećerom hahaha
Zrinchy kaj si išla na egipatsku? I bikini zonu? Ja nikad nisam bila, mene to strah ići…. Ja sam si doma uvijek sa Kleopatrom to sve riješila, ali sad ne mogu pa sam spala na britvu. Morat ću se danas obrijat… Drago mi je da uživaš na porodiljnom draga, tako i treba!
Da da,egipatsku, sve je otislo:)) jos je komentirala kak nista ne jaucem, da dal me ne boli? Ja reko da nije strasno(a fakat je peckalo samo) pa mi je pozelila takav i porod:)))
Honey, ne mislis da si dosta radila??? Valja se malo i odmorit prije bebe😘
[/url
Zrinchy, da ja išta mislim ne bi sjedila sad još na poslu, da očito da ja ne mislim hahaha ma uzet ću si dva tri dana prije poroda hahaha Gdje si išla? Imaš za preporučit?
Zrinchy sad si me sjetila da bi trebala obavit brijanje danas, ipak je pregled sutra...
Otisla u Müller da vidim hocu li se sjetiti cega da jos nisam uzela... Ali sam nasla kutijicu za dudu 😁
Otisla i u nabavku za rucak za sutra i toliko sam krepana. Sva sreca pa je mm rekao da ce uzeti burek kad bude isao s posla, pa ne moram nista kuhati.
Nina super poklon za godisnjicu! Samo hrabro i stize malena ❤❤
Honey dobre te neke patronazne kad hoce doci i privatni tecaj odrzati. Ali to da su zaboravile doci je vrh! 😂😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Zrinchy, da ja išta mislim ne bi sjedila sad još na poslu, daočito da ja ne mislim hahaha ma uzet ću si dva tri dana prije poroda hahaha Gdje si išla? Imaš za preporučit?
Imam ti salon drito u zgradi:)) nije nis posebno, isla sam jer mi je blizu! Ali vjerujem da di god da odes da nece bit problema! Imala sam nekad super curu za depilaciju,ali ona je iselila iz Hrvatske ko i brdo drugih mladih:(
Al fakat, vjerujem da di god da ides da ti je isto, vise ovisi o tvojoj toleranciji na bol:)))
[/url
NINA ne idem s tobom, kod mene se jos nista ne događa, u petak opet ctg a bas sam se ponadala da ce reci da ima nekih nazanaka...
HONEY i ja sam se na skroz rijesila svojih dlaka da ne moram jos i o tome vodit brigu, isto nije nista strasno bilo, brzinski mi je to odradila...
Sortiraj odgovore
Najstariji