Hej curke, nakon sati cekanja u TA konacno dosla doma od pol 9 ujutro...ipak se mali odlucio da hoce ici vanka, ima pomaka, sutra opet CTG i najvjerojatnije pravac radaona ako bude ko danas 😊😊😊😊 jedva cekam da bebaac dodee 😀😀😀
Oo pa pokrenule se bebe ❤❤
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ajde mozda se odvazim onda otici. Imam ja visoku toleranciju na bol, vise mi je higijena al to ruku na srce vidis cim dodes u prostor.
Sarita super ti je bob. ❤ Mozda se i ja predomislim pa ipak odrezem 😁
Jupiii, stize jos bebicaaaa💝💝💝💝 sretno cure!
O Panda opet si skroz plava! Super ti je! Još sad imaš sive zidove kući, pravi kontrast
Panda bas ti je super!
Honey ja se skroz premisljam oko depilacije, ali nikako da skupim dosta hrabrosti 😂 Imala sam ja bob i prije, samo sto sam ga vec u startu ostavila duzeg, pa se u tren oka izgubio. Sad sam isla na bas kratko, ali opet dosta da mogu rep svezati. Minijaturan je, ali uspijem 😁
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Zrinchy gdje vi idete na more?
I ja uzivam na godisnjem hahaha ali sad me sve boli od sjedenja u frizerskom. U pola 10 je pocela. Zavrsila sam skoro u 13. Predugo. Evo legla sam da dodjem sebi.
NINA znaci cura ce da dodje kao poklon. Lijepo 💕💕💕
Hahahah Honey sorry jer se smijem ali preludo mi je da su zaboravile hahahahaha boze sacuvaj. Joj ja pustam kosu a one se samo sisaju hahaha
Sarita super frizura. A tek boja. Je li se farbas ili si prirodno takva.
Moja cura se umorila ubi meeeee. Sad legla pa ona docekala da me izudara.
Idemo ti do Crikve, nije neko more, al dragi ima kucu na brdu iznad gdje je predivna priroda i mir, a i Crikva je blizu Zg. Nosim i trudnicku knjizicu i tor u za svaki slucaj da moram skoknut do Rijeke obavit nesto hahahahaha
Joj i ja bi na farbanjeeee! Al moram cekat novh placu:))
Bebice nam dolazee💖💖💖 sretno curkee
[/url
Da da sretno svima 😍😍
Ja se doma sama s ogledalom, kad se sva porezem i zapnem muz uskace 😂😂😂
Kolko je dolje sve osjetljivo toliko poslje brijanja crvenilo nastane..uzas..
Sortiraj odgovore
Najstariji