Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    20. Travanj 2018. 08:19

Pikica nije ogtt, kompletna krvna slika je. Znate i same kak je tesko naciljat onu casicu. Ja to obavim kod kuce jer mislim da ne bi prezivjela do tamo. 
    Honey mozda sam mogla vidjeti i sa ovom drugom gin hoce li mi dati, ali pitanje jel me uopce smatraju hitnocom. Probat cu nazvat popodne, zna sestra biti tamo. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    20. Travanj 2018. 08:23

Honey ISPOD 50 dana si!!!!! 💪💪💪💪

Honey
    20. Travanj 2018. 08:23

Haha Panda, pa naravno, sveki sve zna. Zna i tebe, samo da te vidi! 😜 Je danas ogtt, evo bas se borim sa komarchitosom, i on bi rado malo krvi. Nicole skace ludacki, prezivjet ce ovo nadam se. 

Sarita_00
    20. Travanj 2018. 08:29

Honey dok sam bila na ogtt-u sam se skoro srusila i zvala sam mm da dode po mene, ali neka prije toga kupi burek 😂 A i sad djelomicno suosjecam s tobom jer nisam ni kavu popila ni jela, a Lara je cijelu noc imala party. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    20. Travanj 2018. 09:11

Znam sjecam se tvog ogtt-a 😅 Ja se sad jedva drzim nakon drugog vadenja moram priznati. Prvi put mi je to bio macji kasalj. Al ocito da sad ima veze sto je beba veca i sto je toplo 😓 i moja je cijelu noc imala party, sve mi je zalihe kalorija potrosila. Vagala se jutros, dobila sam 1kg u 7dana 🙈 mislim da to nije ok. Fakat se nadam da bu secer ok. 

panda102
    20. Travanj 2018. 09:22

Jesi li se gola vagala? 
    Ne priznajem vaganje u odjeci i bez velike nuzde obavljene hahahahahhah

Honey
    20. Travanj 2018. 09:31

panda102

Jesi li se gola vagala?
    Ne priznajem vaganje u odjeci i bez velike nuzde obavljene hahahahahhah

Hahahaha Gola, da! Nije ni zadnji put bila velika nuzda obavljena tako da je to to 😅 
    Tjesim se da je mozda voda, nesto sam malo krenula oticat. Samo da nebudem ko Katuska, inace mi ne gine prijevremena planirani porodiljni jer necu moc tipkat po tipkovnici na poslu sa lopatama 😂

panda102
    20. Travanj 2018. 09:41

Ej ja nekako imam osjecaj da ona nema gdje vise stat. Mene trbuh boli ujutro od njenog protezanja. Svaki organ me boli. Koza oko pupka isto. Nadam se da je to normalno jer vidim jadna da se sva sklupcala ko mackica. Honey dodji na zeljanicu. Hahahaha kaze muz pa krecim predsoblje i jos moram jesti tu travu hahahahah 
    Jucer sam oprala njene jastucice i jorgancice. Tako me bilo strah da ce se sve u masini zbiti. Ali nije jer je prosiveno. Posteljinu cu nekad poslije prati. 
    Jeste li vi kupili posteljinu? Ili ces sad na sajmu da bankrotiras. Ja jos ne vidim oticanje. Oba prstena jos plesu po prstu. 
    Bas me zanima kako Katuska sa snom hahaha

Honey
    20. Travanj 2018. 09:54

Panda normalno je jer i u mene tako, ako nije onda obje nismo normalne 🤪 Stomak napet oce puknut, a mene sve boli iznutra, steze. Nemam ba nista! Ovaj vikend cu da bankrotiram 💸💸💸💸 pare ce odletit 🤣 Isto pitanje se i meni vrti za Katusku hahaha 
    Pridruzujem se muzu, moze ta trava kad pojedem neku kravu 😂 volim zeljanicu al sa slaninom sa strane. Haha 🐽

Bublica123
    20. Travanj 2018. 09:54

Jooooj honey kako te peglaju bez veze s tim ogtt...bas se iznerviram kad vidim da te gnjave jer sam sve to i ja prosla sa P a BEZ VEZEEEEE😡😡😡😡
    Sarita bas mi te zao...em trudna do grla em hodaj okolo naokolo jer su oni glupi
    Pandica kiss kiss

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI