Srezati cu ju za barem 10 cm, da mi vrat bude sto slobodniji. A koma mi je sto imam gomilu kose i jako je debela, jos usput neka polukovrcava. S tim vladat je uzas.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja imam tri dlake hahahahahah odoh se nasminkat da iznenadim lice 😂😂😜😜
Haha, cekaj mozda ima i kupaci nisam jos nista raspakirala
Ja cu pustit kosu. Sad imam ovaj bob. Lakse ce mi bit stavit u pundu ili rep preko ljeta nego bilosta. A onda cemo na jesen neku frizuru, kad bu mogla par sati bez mame i mama bez nje 😍
Zato sam i odlucila sada ici na frizuru. Jer mi je sad vec polako i vrijeme za osvjeziti kosu, a pitanje kad cu poslije uspjeti toliko se odvojiti od nje 😁
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Drage moje djevojčice,
Jučer smo dva puta bile u samostalnoj šetnji gradom. Bilo je super!
Znači, autom se moramo dovesti do grada i onda po gradu šalabajzamo. Bila je divna. Dojili smo tri puta na klupicama, dva puta prematali kakane pelene. Obavili plac, apotdku, presreli tisuću ljudi koji su se rastopili kad su nas vidjeli da više nismo 2u1.
Uglavnom, danas opet idemo.
Istina je da nam treba puno vremena da izađemo van...spremimo se, pa se pokaka, pa skuzim da je treba laganije obuci...stalno nešto...
Moguće je da Kate izgleda tako dobro nxkon poroda. I ja sam odmah mogla na noge i bila sam ok. Ona ima i vojsku ljudi koji brinu o njoj.
Honey, imamo i mi dosta takve bzvz nepraktične odjece...haljinica, sandalica i sl.
Dio sam u reciklazno odnijela, a dio ostavila za ukras.
Nina, a kad si samo zamisliš da će nam jednom sve to nedostajati...🤣
Ja u petak idem na svadbu, znam svi kazu da nisam normalna. Bit ce zanimljivo, sto obuci, sto obuti 🤔 Pa sam se narucila za sisanje i frizuru, i to ce mi biti vjerojatno zadnje za naredna 3mj., pa cu se dogovorit sa svojom frizerkom samo da mi oblikuje da to kad raste lici na nesto. Trenutno mi je ovo super, pa mislim da ce bit i sad samo vrhovi u pitanju. Vidjet cemo. 😁
Yra super, znaci i vi krenuli bas zapravo van 😍 Joj jedva cekam svoju kakalicu 💓🙆🏻♀️ A vjerujem da ima i onih koje poslije poroda kao da nisu ni prosle porod, ona je ovako i nakon prvog i nakon drugog, mozda je stvarno ok, al sigurno da je posao tu kljucan. Nije da bas uziva u tome. Hocu reci mi zene imamo tu moc, kad treba onda se saberemo. Znam po sebi, ja sam jucer jurcala po gradilistu za austrijancem sa smijeskom kao da nisam u 8mj trudnoce, sa puta, nista me nije bolilo u tom trenutku. Mi stisnemo zube kad treba 💪😉 Kako se ti oporavljas od carskog? Po ovom sto citam kao da nisi ni imala cr 😀
Jutro...evo ja obavila razgovor kod anesteziologa pa na ctg...
Kate je super women, ipak je ona vojvotkinja, tko zna kakve su joj droge dali, a nakon snimanja sklipsala s nogu garant 😀
Yra super za šetnjicu ❤ nadam se da cemo i mi uskoro tako 😍
Jutro curke...evo ja kampiram od 8h u trudnickoj i cekam pregled...da vam se malo pojadam...nocas sam uzasno spavala...non stop mi je bilo vruce,pa se nisam mogla namjestit, mali kurio 40 pa se nalijepi meni na lice a ja bi iskocila iz kože...jutros nema temp...valjda nam je nocas dosegla vrhunac pa ce sad biti bolje...ovdje 100 zena ceka pregled jer je iduci uto.praznik pa.je sve trudnice ovog svijeta narucio za danas...meni dusa spava...eto toliko od mene...puse svima...cekam proudy da s njom razmijenim koju😍😍😍❤❤❤😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji