Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Litta
    22. Travanj 2018. 20:13

Kathryn i ti si obavila uspjesan shopping.
    Mi danas dm obavili, odmah sam kupila i sve za rodiliste sto ce meni trebati. Poslije toga isli na kavicu. Danas ipak puni tjedan pa stavljam sliku na putu do kave :) nisam se bas pripremila i prikladno obukla, malo sam se stopila s okolinom :)

kathryn
    22. Travanj 2018. 21:04

Rijesila ja i dm, ljekarnu ...muz me natjerao da sve zivo kupimo sta trebamo! Tako da sam ja spremna za rodit! 🤗🤗 Sveki kupila 3 odijelca, kaze bude jos, sestricna pripremila jos malo robice, to mi da iduci vikend, mi jos samo moramo naci nesto lijepoga za izlazak iz bolnice! Aha, a mogli bi i ime odabrati..😂😂 Ja sam do sad imala za favorita Dominika, od prije par dana dodala Andrej i Sven, al se muzu ne svida Sven pa je dilema samo! Al nekak vec vidim da bude ostao Dominik kak je bilo od prvog! 🤗

• Litta
    22. Travanj 2018. 21:10

Dominik i Andrej mi je lijepo ali Dominik mrvicu ljepse. :)

Sarita_00
    22. Travanj 2018. 21:48

Kathryn i ja glasam za Dominika 😊 
    Mi smo poslije rucka otisli na sladoled... Cim smo krenuli od kuce, mlada dama je odlucila udarati dolje da nisam mogla korak napraviti, a i imala sam dojam da ce izletiti van 😂 Malo bi se primirila, pa onda jos pojacala. U jednom trenutku je muz pitao sta se dogada jer mi se stomak skroz mice i to jako. Dosli smo kuci i dobila sam naredbu da lezim dok se on ne vrati s posla 😂 Smirila se cura malo, ali su se pocele javljati kontrakcije... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Katuska99
    23. Travanj 2018. 06:25

Uspjela sam pohvatat da je student rodila pa joj cestitaaam!!! Brzo se oporavi, znam kako te sad boli, cimerica mi se jedva dizala prva dva dana.. 
    Panda ajme bas ti je busa narasla😍😍 nista se nisi zdebljala, bas si mi lepa💕 jedva cekam da sve rodite :)
    Ita , Rina je divnaaa. Jelda kako cudan filing, gledas u nju i ne vjerujes.. ja jos uvijek tako :)
    Evo mi napokon obavili kupanac, malo nespretno ali za prvi put ok. Nismo zbog pupka prije jedva sam docekala

panda102
    23. Travanj 2018. 07:54

Nisam jos nista citala samo vidim Katuska objavila post u pola 7 ujutro!!!! Nola mijenja svijet a i Katusku. Postala je ranoranilaaaaaac!!!

Sarita_00
    23. Travanj 2018. 08:04

Nola okrenula sve naglavacke 😉
    Dobro jutro svima! 
    Uranila ja, pa vec provjerila za uputnicu za laboratorij i sad mi ne vrijedi ici kuci na sat vremena pa se vratiti na tecaj. Ako odem vise necu naci parking 😂 Tako da sam sjela popiti kavu kad sam ju vec preskocila s obzirom da nisam bila sigurna hocu li vaditi krv ili ne. To cu tek u cetvrtak. 
    Sestra kod gin mi je bas uljepsala jutro! Kaze da joj se nisam uopce promijenila otpocetka, osim sto sam eto stomak dobila. Da se nisam nigdje udebljala toliko da se vidi. I da bi prije rekla da imam jos dosta do termina, a ne da imam jos manje od 3 tjedna. 😊 A vaga pokazuje plus samo takav. 
    Uzivajte u danu i pusa svima, mamama i bebama 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bublica123
    23. Travanj 2018. 08:11

Jutreko...evo i nas...mis mi je malo bubanica pa danas ne idemo u vrtica...nadam se da nece kurit da barem malo mozemo izaci van
    Sarita kilice se lijepo rasporedile🙏🙏🙏jos malo pa ce ih biti najmanje -10❤👶❤
    Nola je kao mali bomboncic❤🍬🍫🍩🍨
    Jutreko pandica😘😘😘...kad imas kakav pregled?

Honey
    23. Travanj 2018. 08:15

Dobro jutro 😘 
    Da vam se javim iz Beca. Ubila nas jucer hrana i vrucina. A bogme mene i sjedenje, onako cijeli dan, al ajd prezivjela sam. Ovi blizanci su med med, al je luda kuca, sad je punih 11mj, a vec hodaju ko vejiki. Muz se skroz zaljubio u malecku, reko je da vec vidi kak bu gotov kad nasa dode 😂🍼💗  a robice, dvije vakumirane vrece, jedna obicna, i jos su nam hodalicu dali. Jedva cekam da dodem doma da to pregledam 😍  Velika pusa za NOLU I RINU 💋❤ Sarita, kako si danas? Nisi valjda u rodilistu? A gdje nam je NINA
    Panda sta je danas u planu? Zrinchy i tebe svugdje ima, neka, nek ste nam dobro i naravno da nam odma fališ 😘 idemo sad pomalo na dorucak, pa obic gradiliste i onda put kući! 

Bublica123
    23. Travanj 2018. 08:21

Honey sretan put domeka...bravo za lijepe stvarcice...sigurno jedva cekas doci kuci i sve pregledati i sloziti...robica ke jedimo sta sam ja slozila😶😶😶...moramo ovaj ili iduci tjedan po kinderbet i stvari meni za bolnicu...nekako mi u glavi kako jos imam vremena al eto 35 tjedan za 2 dana😮😮😮❤❤❤🙈🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.