Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    19. Travanj 2018. 13:33

Mali trol u trbuhu je gospodin i danasnji dan prepuštamo Iti i njenoj curki, a sutra mi nastupamo. Ranom zorom se moramo javiti u rodilište i put radjaone. Beba je nisko, proteini blago pozitivni, termin prosao, imamo dijagnozu secera i doktor je zakljucio da je vrijeme da mi to polako poguramo. pa eto, cijelu trudnoću sam se vodila da ne ću filozofirat pa ni sada. :) 

panda102
    19. Travanj 2018. 13:34

Sema kako ledja? I ja sam ostavila jos sve. Ako budem isla ovim tempom u osmom mjesecu cu imati sve spremno hhahhh
    Honey ma kakav oggt ti samo navali hahahaha Nicole je gladna 😍😍🍼🍼
    Zrinchy ostalo. Tek sam jutros jela. M jeo sinoc u 11 kad je dosao s posla. Prijateljica iz Svice ima kucu u Nm pa eto malo smo prohodale sutra ide nazad. Ona mi bas fali ovdje. Zasto se morala odseliti 😒😏😞😔
    Strije nemam jos...vidjet cemo. Protiv genetike ne mogu. 
    Mi evo gledamo negdje na more oko 1.jer moj ima godisnji od 26.4.do3.5. A i moji roditelji bi isli. Vidjet cemo. 
    Proudy bas si mi lijepa s tim biči osmijehom 😜😜😜😜 ma krasna sva. Bravo Aleks. Ceka da ugrije jos malo. Zima mu. Nece on jos nigdje. 
    EveM uzivaaaj u kafi 😍 
    Ita je skontala da porod boliiii 😒

panda102
    19. Travanj 2018. 13:35

Student nase je da ih slusamo ako pricaju logicno. Pa ja vam zelim srecu. Da porod prodje odlicno. 
    Je li danas petak?

Honey
    19. Travanj 2018. 13:54

Haha Panda nije danas petak, bemu miša pa znaš po Proudy, njoj je puni tjedan UVIJEK četvrtkom  
    Evo ja ću sad salatu sa piletinom, prije tri sata sam pojela jabuku i naranču, a navečer ću pizzu da popravim haha
    Čuj Ita skontala da porod boli haha, sad zna šta su trudovi, a stalno se pitala kako je to...hehe, mislim da će dobro zapamtit. Eh meni je samo Katuška rekla: Nedaj da ti daju taj drip bez epiduralne pa makar ih poubijala sve tamo  hahaha Joooj, nadam se da će sve brzo proći za Itu <3
    Student ajd ti ćeš nam uljepšat početak vikenda sa bebicom.

19. Travanj 2018. 14:01

Jucer cure na faceu pricaju koliko kapi dripa je koja dobila. Ja to citam i kontam si jel to po satu,  po minuti?!? 😂😂😂 Pojma ja nemam! Nisam dobila drip,  rodila sa svojim trudovima i totalno sam tele za to. Ugl... ide u minuti,  objasnile su mi 😂😂😂😂
    Student sretno sutra! Nadam se da ces brzo biti gotova!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Student24
    19. Travanj 2018. 14:25

panda102

Student nase je da ih slusamo ako pricaju logicno. Pa ja vam zelim srecu. Da porod prodje odlicno.
    Je li danas petak?

a meni je svašta logično :D a moja logika većini ljudi nije logična :D 

• sema
    19. Travanj 2018. 14:36

Student sretno sutra..javi kako je proslo ❤
    Proudy divba si, Aleks raste, svaka cast 😘
    Panda, leda isto kao i jutros, boleee, ali uspjela sam nekako oprat prozore 😂😂 sutra idem na ctg pa sam se uplasila sta ako me ostave a moji prozori prljavi hahah...sad cu narediti i posteljinicu u kinderbet pa saljem slikice...samo dok se malo odmorim,sklipsala sam...

panda102
    19. Travanj 2018. 14:37

Proudy sad ce Honey napisati a sta je to drip hahahahahahahahaha
    Sema cekamo slike. 
    Ej moj zid je siv!!! Muz je to jutros odradio. 💕💕💕 narucila sam naljepnice zvIIIIjezdice i ime Sara. 🤩

• sema
    19. Travanj 2018. 14:45

Ja sebi trazim neku zidnu lampu koju bi stavilla iznad kindera na bocni zid, jel netko mozda vidio nesto zanimljivo negdje? 

panda102
    19. Travanj 2018. 14:54

Sema ovako nesto ili ? 
    Ovo imas u pepcu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI