Dok ja napisem sve se javite 😂 jos sam u krevetu.
Sarita drago mi je da si dobro, ne mozes jos rodit, nisi prosla sve tecajeve 😜
Pikica zao mi je zbog malenog, i nadam se isto da ce brzo proci prehladica bez visoke temp 💋💋💋 Jeste se lijepo proveli za vikend ipak?
Dobro jutro. Ja na balkonu uzivam pod dekicom. Muz prva smjena.
Frajla hvala jer si rekla za Muller i akciju. Ja skroz zaboravilaaa. Moram doci na novu temu malo pogledati sta tvoj plivac radi hahahah
Litta vi pravo u radovima. Slika i ti ste super ❤️😍❤️😍 kako se ti osjecas? Boli li tebe dole. Mene svaka kost boli imam osjecaj da se sve pomjera. Strasnoooo
Zrinchy bassss mi je drago kad procitam da samo hodas. To znaci da se dobro osjecas. Ne trebam te to ni pitati kako si. 😍😍 super. Samo moras biti aktivnija. Znas da je Honey opasna hahahahah iako je u Beču ona stigne i u Zagreb po tebe hahahaha
I ti uzivaj draga. Nemoj da bi lezala kod kuce nisi luda hahahaha
Sarita je odlucila roditi hahah ali mislim da Lara je rekla ne ne mama jos. Bas mi je lijepo 💕💕💕 ja neki dan skontala da cu roditi svoje pile, i da nece vise biti meni u stomaku i pocela plakat. Muz gleda u mene sav se prepao. Govori sta je , sta te boli. Rekoh srce. Moja Sara ce otic od mene hahahaha znaci Boze sacuvaj. Otopio se ledeni brijeg hahahahha Ma nismo ni svjesne kako smo lijepe drugim ljudima. Mi samo nesto govorimo jesmo debele ovakve onake. A ja znam da kad vidim trudnicu rastopim se. Ok ne bas one sto izgledaju da su pojele po cetvero djece hahahaha
Kathryn glasam za Svena hahaha kao da mene neko nesto pita 😍 sve sto si kupila je ❤️❤️❤️❤️
Katuska Nola je med medeni. 😍😍 tako mi je drago da ti ide dojenje. Ako imas neki savjet sta ponijeti sa sobom u bolnicu da si olaksamo dojenje reci molim te. 😘
Honey nek je bilo lijepo 😉 Za sjedenje suosjecam, to mi je najgore kad odemo negdje. Nitko mi neda nista radit, a mene ubi sjedenje. Znas da sam i ja razmisljala da ne mogu ic rodit dok jos danas ne odradim taj tecaj 😂 Mislim, mogu ja, prezivjela bi i bez ovog danasnjeg. Ali danas cemo dobiti potvrde za pratnju. Je da je onaj moj rekao da nece ici, mislim da se premislja i da bi mogao ipak biti samnom do izgona, da ce taj dio preskociti.
Pikica ja se nadam da ce sto vise kila otici 😊 A nadam se da cete i vi uspjeti malo u setnju kad je vec ovako lijepo vrijeme i ozdraviti sto prije 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Pikica pusa ha malog. Da sto prije ozdravi. Evo pocinje lijepo vrijeme. Nadam se da je kraj gripa i prehlada. Moj pregled je 8.5. 😍 a tvoj? I ja sve mislim ima vremena. Sve mi nesto rano prati i slagati. Jucer sam postavila zavjese. Joj super izgledaju. Danas dolaze zvIIIIjezdice za zid i natpis Sara. Eto to cemo popodne raditi.
Honey danas nemam nista u planu posebno. Sutra imam hahahaha farbanje pa malo jos sopinga. Hahaha
Mami sam narucila da mi kupi jos koju bijelu tetra pelenu. Dolaze nam u subotu. Ne mogu cekati 😍😍😍 bas mi fale.
Pocinjemo s procesom uvoza auta. Cekamo jos neke papire da stignu. Joj koliko prpstora ce imati Sarci hahaha i za kolica i za svu robu kad negdje krenemo 😍😍😍😍
Panda ja sam spremna kad god se ona odluci, bilo to danas ili za 2 tjedna. Samo joj je tata jako nestrpljiv i on bi da je ona vec tu 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita mene je moj pitao paaazi saaaad da li ja imam neki predosjecaj kad bi se ona mogla roditi?! Hahahah pa nije kladionica
Proudy kupila nova kolica pa se pravi vazna i ne javlja se jucer. Vidjet ce ona!!!!
NINAAAAAAAAAAAAA
Sarita mene je moj pitao paaazi saaaad da li ja imam neki predosjecaj kad bi se ona mogla roditi?! Hahahah pa nije kladionica
Moj je na pocetku rekao da ce biti 5.5., ali sad se vec predomislio da ce do kraja ovog mjeseca doci.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Honey bilo nam lijepo za vikend al vec se u sub.pocelo kuhati za bubanicu pa smo skratili boravak i vec se u sub.vratili kuci...i dobro da jesmo...nekako je najljepse domeka lad.si buban...dobar je....on super podnosi temp...sinoc isla do 39.2 i dala sirup i sad je dobar...sutra smo mi ko novi🙏🙏🙏
Sarita onda navijamo za najmanje -15🙏🙏🙏💪💪💪
Panda ti i ja kako smo krenule cemo iz bolnice navigavat sta da kupe i kako da sta namjeste...ja nikako da se uhvatim 🙈🙈🙈
Vidite vi to cure, jedva se navikavam na ovo nespavanje. Jos ima grceve i moram je budit svaka dva sata da jede. Sad smo pomaknuli na 3 sata kad je dobila te kilice.
Sarita pa ti jos malo trebas rodit ajme kud prije.. sretno kad god to bilo :)
Meni jucer termin bio😅
Panda obavezno kremu purelan, sesirice isto za svaki slucaj ako ti bradavice raskrvari, uzmi i izdajalicu ako slucajno duze ostanes da ti se nebi upalilo ko meni.
Sortiraj odgovore
Najstariji